KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Aynen oyle.
Sizin adiniza cok uzuldum ve sinir oldum. Bu kadar dusuncesiz bir aile olmaz , olamaz yani. Hani hic mi baska evladi yok. Ya da onlar demiyor mu " Anne baba yeni evli insanlarin evinde ne isiniz var diye ? "

Yapacak tek sey kaliyor geriye esinize resti cekeceksiniz.

Kimse bir şey demiyor canım
Neyse ben konuştum sonuç ayrılık

Ailem hakkında sakın bir daha konuşma bak sakın diyorum sana dedi
Yarın da git annenin evine kafanı Dinle dedi
kafa dinlemeye degil temelli gidiyom deseydiniz . Al anani babani doga doga yasa deseydin ...Yuzzuzluga bak yarabbim kocan anasindan babasindan beter .

Ailem hakkında sakın bir daha konuşma bak sakın diyorum sana dedi
Yarın da git annenin evine kafanı Dinle dedi
Bu adamın 35 yaşında olduğuna emin misiniz
Ne bu be kimin evinden kimi kovuyor
Ara aileni mecbur açacaklat kapılarını sokakta kalacak halin yok sen sustukça bak dahada suçlu oluyorsun
Ah şu sahip çıkmayan aileler ahhh ahh

kafa dinlemeye degil temelli gidiyom deseydiniz . Al anani babani doga doga yasa deseydin ...Yuzzuzluga bak yarabbim kocan anasindan babasindan beter .

Gidicem
Ailem şuan şehir dışında tatil de ben yarın artık bi şekilde bir yerde kalacağım
Ailemle de en son konuşurum sonra başlarlar biz dedik sana olmaz diye

Bu adamın 35 yaşında olduğuna emin misiniz
Ne bu be kimin evinden kimi kovuyor
Ara aileni mecbur açacaklat kapılarını sokakta kalacak halin yok sen sustukça bak dahada suçlu oluyorsun
Ah şu sahip çıkmayan aileler ahhh ahh

Ailem arkamda durur ama burnumdan getirir
Şehir dışına gitmeye sürükler beni
Sürekli elalemi mutlu ettin vs der
O sebepten kaynaklı istemiyorum onların

Gidicem
Ailem şuan şehir dışında tatil de ben yarın artık bi şekilde bir yerde kalacağım
ailen ne derse desin sakin olarin lafindan kacmak icin geri donme. iki gun soylenirler illaki ama kararindan vazgecme. Allah yardimcin olsun. konunun takip deyim :)

Gidicem
Eee doğru söylemişler.Onlari haksız cikaricam diye kayınvalide kayinpederle oturacagima giderim evlerine "biz hakliydik" konuşmalarını bir kaç ay dinlerim.

Gidicem
Ailenin lafını çekmen emin ol kv kp le banyo kapışması yaşamaktan daha iyi emin ol
Eşinde kuyruğu dik tutmak için öyle diyor
Sen gidince anasıgil ilk bi doldurur oğlum biz size yük olduk karın istemiyor biz gidelim edebiyatı yaparlar seni kötüleme faslı(çünkü geleceğinden eminler) ama sen eğer dirayetli durur aileni arkana alırsan eşin bu yaşta boşanmayı göze alamaz

Bu senaryo asla değişmez
Hep kuyruğu dik tutma çabasıyla başlar yalvarmayla biter
Tabi sen dik durursan

Görümceyle konussan biz yeni evliyiz,ablacigim daha birbirimize alisma surecindeyiz annemlerle konussan evlerine gitseler desen.

Tatlım ben konunu takip ediyordum ve bu duruma hiç şaşırmadım.
Sana düşen ailenle açık açık konuşmak, ailenin de dirayet gösterip geri adım atmaması lazım.
Boşanmış olmak dünyanın sonu değil, boşandım ama şimdiki eşimin ilk evliliğiyim. Ailem her daim arkamdaydı.
Hem elalem ne der endişesi taşıma, hem de ne yaparım endişesi...
İnan bana o hayatı bir ömür çekip dizini dövene kadar bir kaç ay üzülürsün geçer gider.
Kadrini kıymetini bileği çıkarsın Allah karşına...
O evrimini tamamlamamış öküzü Allah’a havale ediyorum, şakın geri adım atma... adamla evlenmiş olman anasına babasına ömrünü bağlaman demek değil.
Asla pişman olmayacaksın bu hıyardan boşanınca...

Ailenin lafını çekmen emin ol kv kp le banyo kapışması yaşamaktan daha iyi emin ol
Eşinde kuyruğu dik tutmak için öyle diyor
Sen gidince anasıgil ilk bi doldurur oğlum biz size yük olduk karın istemiyor biz gidelim edebiyatı yaparlar seni kötüleme faslı(çünkü geleceğinden eminler) ama sen eğer dirayetli durur aileni arkana alırsan eşin bu yaşta boşanmayı göze alamaz

Bu senaryo asla değişmez
Hep kuyruğu dik tutma çabasıyla başlar yalvarmayla biter
Tabi sen dik durursan

Ben yarın gideceğim işte bu saatte bir yere gidemem
Eve dönmem bir iki haftaya da boşanma davası açarım
Beklemeyeceğim bana elini kaldırıp yürüyen adam dırdırcı olmuşsun ne biçim bişi oldun başıma diyen adam olmasın

Eşine anneni babanı gönder demek ne kadar kaba olur degilmi? Aynı seyi seninde soylemensoylemen kaba olur. Buyugunuzdur, kırmadan bı yolunu bulursunuz.

Bu arada ben 6 yıldır eşimin ailesi ile yaşıyorum .Görümcem yeni evlendi. Ayri eve cikmayj düşünmedim hiç. Allah razı olsun onlatsan. Basimizdan eksik etmesin. Annesi annem, babasi babamdir.

Ne mutlu size sakın yanlış anlamayın ama hiç mi içinizden bir gün bile geçmedi eşimle başbaşa olsam, rahatça yatıp kalksam yerlerde yuvarlansam... ne bileyim ben mi kötü çıkışıyım bilmiyorum, yeri geliyor tek başıma zaman geçirmek istiyorum kafam öyle doluyor yani... Bana çok mutluyum hiç ayrılmayı düşünmedim diyen kişiler inandırıcı gelmiyor mutlaka bi menfaati oluyor ya da ilerde sorun çıkıyor. Kusura bakmayın benim yaşadıklarımdan dolayı da bu fikre kapılmış olabilirim.

Ben yarın gideceğim işte bu saatte bir yere gidemem
Eve dönmem bir iki haftaya da boşanma davası açarım
Beklemeyeceğim bana elini kaldırıp yürüyen adam dırdırcı olmuşsun ne biçim bişi oldun başıma diyen adam olmasın
Bekleme bu durumda sabah ayrıl direkt ailenide evden çıkar çıkmaz ara haber ver bari
Evin anahtarınyok mu sende yedeği onlar gelene kadar kalırdın en azından

X