KAYNANA VE KAYINPEDERLE BİRLİKTE YAŞAMAK

Aaa olurmu hiç dusermiyim yakasından büyütüp o yasa getirirsem anasına bakmak zorunda tabi inşallah vicdanli hayırlı evlat olur aynı şekilde vicdanli bi gelinde bulurum inşallah Rabbim hayırlı iyi niyetli insanlarla karsilastirsin beni inşallah
Gelinin annesi de mi size taşınacak :)

ben yıllarva kv ile yaşadım ve hep dedim ki keşke kp hayatta olsaydı, çünkü en azından kv eşiyle meşgul olurdu, çünkü uğrasacak tek seyı bız ve torunuydu, ama demek kı kp'de olsa farkı olmayacakmış, birlikte yaşam çok zor, ağız tadıyla ayrıldıgıma şükrediyorum hep, siz bence sadece eşinizle konusarak ortak bir çözüm bulmalısınız..

ben yıllarva kv ile yaşadım ve hep dedim ki keşke kp hayatta olsaydı, çünkü en azından kv eşiyle meşgul olurdu, çünkü uğrasacak tek seyı bız ve torunuydu, ama demek kı kp'de olsa farkı olmayacakmış, birlikte yaşam çok zor, ağız tadıyla ayrıldıgıma şükrediyorum hep, siz bence sadece eşinizle konusarak ortak bir çözüm bulmalısınız..
Aynen canm haklısın

1 aylık evlisin ve evde insan var bahara kadar :rolleyes:

Tekrar konuşacaksın eşinle. Üstüne varırsa anne evine gideceksin başka yolu yok. Yoksa her sene bu olacak. Bebeğin olunca da sabahın köründe koynundan koparacaklar, herşeyine karışacaklar vs. Bu durumun tatlılıkla çözülmesinin imkanı yok çok üzgünüm.
Kv bende 1 gun kaldi cildiracaktim artik. Ayni evde yasamak mumkun degil ya. Benim bebeğim sabah 7 gibi emmek icin uyanir emziririm geri uyuruz biz. Bebegimin agladigini duydugunda sabahin 7 sinde bebege bakacam diyerek odaya daldı ve cocugumu kucağımdan aldi agliyo diye. O anki sinirimi anlatamam size. Gozumu kapatip derin bi nefes aldim ters bisey dememek icin. Sirf 1 gun kalicak diye. Birlikte yasasak biz cook kavga ederiz eninde sonunda birimiz gideriz bu evden.

Ben inceldiği yerden kopsun istemiyorum
Güzellikle konuşsam düzelir mi acaba
Soğuk davranıyorum anlamıyorlar açık açık konuşmam gerekiyor diye düşünüyorum ama emin değilin
Yerinizde olsam onlar o evde olduğu sürece eşime elini bile surdutmem kendime..utanıyorum,rahatsız oluyorum filan derim..hep diken üstünde bir tavırla davranırım özellikle eşimin yanında.
Belki anlarda gönderir o zaman

Yerinizde olsam onlar o evde olduğu sürece eşime elini bile surdutmem kendime..utanıyorum,rahatsız oluyorum filan derim..hep diken üstünde bir tavırla davranırım özellikle eşimin yanında.
Belki anlarda gönderir o zaman

şuan öyle yapıyorum
sabah işe gideceğim dişlerimi fırçalamak için lavabo sırası bekliyorum duş vs almam zaten :sinirli::sinirli:

bence eşin olacak kişi resmen oyuna getirmiş seni.
biz balayındayken siz iyice yerleşin demişler utanmadan.
ben annemler bize geleceği zaman oturmaya hatta oğluma bakamaya! eşime haber veriyorum ya da danışıyorum.
onlar utanmadıysa sen hiç utanma. eşine bunları de yani. burası ikimizin evi ve bana sormalıydın haber vermeliydin. ben daha yeni evliyim kaldı ki kapalıyım. resmen oyun çevirdiniz. ya bu işi güzellikle yap ya da başka çözümle bulalım de. mesela yatakları ayırabilirsin.
güzellikten anlamaz bunlar. ya hu bizde çocuk olana kadar ana-baba gelmez gitmez ayıp diye! kaldı ki güneydoğudayım yani.

tam olarak öyle
Burdaki tavsiyeler fikirler yeterlidir umarim. Çünkü ayni önerileri tekrar tekrar yazmaya gerek yok. Anlamissindir umarim nasil bi yol izleyecegini. Tek diyecegim 23 yasinda gencecik kizsin yazik etme kendine hakkini koru. Valla mahkemeye bile gitsen boşanmak için şu durumda hakim kocanin ve ailesinin suratina tükürür.

iyi ama çözüm için adam akıllı bir planınız olmalı
burda yazılanlara evet haklısınız yazıp aynı tas aynı hamam devam edersen
yazık değil mi sana :kahve:

Sinirle hareket etmek istemiyorum
insanları üzmeden hareket etmk istiyorum olacak gibi de görünmüyor

Sinirle hareket etmek istemiyorum
insanları üzmeden hareket etmk istiyorum olacak gibi de görünmüyor
Siz üzmeyim diye alttan alırsanız en çok üzülen siz olacaksınız maalesef
Ben diliyle konuşun annesigilin düşğncesizliğini direkt söylemeyin sırf onları haklı çıkarmak için sizi bile suçlar

Off ben şiştim buradan umarım bir an önce misafir olarak geldik gidiyoruz derler
Öpüşür sarılır güzel ayrılırsınız

Umarım..

X