kaynana ve 3 aylık evliliğin yıkılmasında son demler.akıl verin lütfen :((((

Ah arkadasim yaa cok uzuldum boyle konulari gorunce icim ciz ediyor cok uzuluyorum cunku bende yasadigim icin durumunuzu az cok anlayabiliyorum derler ya basa gelmeden bilinmez aynen oyle evliligin ilk yillari genelde sancili gecer ve buna sebep olanlarin yuzde doksani ailelerdir elinden geldigi kadariyla orta yolu bulnak lazim herzaman oyle hemen yuva yikmak olmaz bende esimle bosana asamasina geldik ailesiyle cok sorunlar yasadik halada yasiyoruz ya:) o ayri konu ama yeri geldiginde takmiyacaksin yeri geldiginde cevaplarinu vereceksin olmadi mesafe koyacaksin ayrilmak en son yapilacak seydir bak esin aramis ayrilmak istememis bir kere daha dusun ayrica okudugum kadariyla suc sizdede var gibi ama boyle konularda tek tarafli suc olmuyo genelde iki tarafli ama eksik ama fazla guzelim benim daha cok yeni evlisiniz biraz daha sabredin deneyin gececektir bu günler yaşayan biri olarak söylüyorum :34:

keşke bu kadar büyütmeseydin onlar utansaydı sen iyi davrandıkça. bak ben kendi eşime o kladar üzülüyorum ki hep kendi ailesiyle benim aramda kaldı çok üzüldü hala da üzülüyor bu sabah bile işe erken gitti cumarteside göreve gidecek bir hafta ve ben nasıl gönlünü alıcam bilmiyorum. deli gibi aşıktık birbirimize ama ailesi yüzünden sürekli kendimizi koruyalım derken bir baktım birbirimizi yemeye başlamışız bazen sinir hastası olduğumu düşünüyorum ailesi yüzünden öfkemi kontrol edemiyorum çünkü artık barışalım bile istdim arada kötülük olmasın kimse üzülmesin diye başıma gelmeyen kalmadığı halde ailesi yüzünden ama sürekli evliliğimi yıkmaya çalışıyor ailesi. hoş biz mesafe koyduk ama yinede evliliğimizi yıkıyor gibi hissediyorum bazen çok zor bu işler çoook.

zaten arkadaşlar görüşmüyoruz ctesi akşam yüzyüze görüştük hala ailem dediği için ben birleşmeyi istemedim.eve dönmek istediğini söyledi kabul etmedim.zaten her kavgada blöf yapıyordu baana gitme konusunda bu seferki blöf tutmadı bana.pazar mesaj attı barışma yolunda istemedim.şuan o annesinde çok istediği yerde bende kendi evimizde kalıyorum ve bu evden hiçbirşey alamıcağını ona vurgulamıştım.annesi eminimki elinden geleni yapacaktır bende bugün patronumun eşiyle konuştum dava sürecini.onun açacağı davaya görede bende yol izlicem.ben kullanılacak bir eşya değildim.bir erkek karısıyla annesi arasındaki sınırı koymalıydı bana sürekli ailem ailem diye baskı yapan direten bir adam var yaşıyan bilir bunu.seviyormuyum çok sevdim çok aşırı sevdim keşke hiç sevmeseydimd ekendimi bu denli çığrındna çıkartmasaydım.pazardan beri ne o ne ben hiç konuşmuyoruz.hani ben eşyalarını topladım demiştim ya benim toplamadığım birçok eşyasınıda kendisi didik didik evi tarayıp almış gitmiş.kendi gitmeden önce en azından eşi olan bana yapamadık ben eşyalarımı alıyorum deseydi bari.hep yapıp çatıp sessizleri oynayıp beni çıldırtma noktasına getirdi.ben ayrılmak için kendimi yakmadım.bu aile kurtarılırmı kurtarılmaz.onda o anne olduğu sürece olmaz bu iş.ayrıl gel oğlum diyen ikide bir anne için nedersiniz.36 yaşına gelmiş bir erkeği bırak artık.ben 32 yaşındayım bayan olarak ben annem babam demiyorum ya.ben eşime taptım ama rahatlık ona battı.yaşayan bilir.dürüst olmadı beni bile bile yaktı.düşününce sevgisinden de şüpheliyim artık zaten.sadece şu aşamada sessizleri oynuyoruz.bu denli olaylar sonrası ben ona bakmam.sen kime polis çağırıyorsun ya ben eşinim arkamdakide eşinin ailesi.polise silaha avukata ne gerek vardı yaşayan bilir arkadaşlar.ben bakmam onun yüzüne.eşinin arkasında durmayan bir adama adam demem.üstelik ben de östrojen yüksekliği var o nedenle çocuk sahibi olmama riskim var.ben evlenmeden bunu dürüstçe eşime dile getirdim belki çocuğum olmaz diye o da kabul etti.bu bizim sırrımızdı.bunu sen polislerin yanında herkesin içind edaha söyliyemediklerim var anlarsın sen diye tehdi tetti.yaptığı erkeklik mi sizce.ben en azından dürüst oldum kandırmadım o borcunu herşeyini sakladı gizledi herşeyi sonrdaan çıktı ben ondna daha mertim erkek gibi davrandım.bana birde şimdi kalkmış diyorki ailey aile yapan çocuktur o da bizde olmucak diye şimdi söylemek gerekirdi bunu ben sana baştan demişim send ekabul etmişsin.savunduğunuz insan arkadaşlar.kızmıyorum sadece kafam karışık olduğu için akıl alıyorum sizlerden.ama bir erkkek karısını arkasınd adurmalıydı benim eşim durmadı.zamana bırak dedim hep bana baskı yapma dedim.o hep ailem ailem ailem dedi.daha 3 aylık evliyiz.başbaşa vakit geçirelim demek yerine hadi aileme gidelimler hep.ailenin evinden çıkmıcaktın ne diye evlendin beni yaktın bitirdin.ondan gelecek harekete göre hareket edicem grurlu bir insanımdır dobrayımdır dürüstlük içime işlemiş benim biri bana hata yapınca bağışlayamıyorum.eşim çok hata yaptı evim eşim düzelir dedikçe daha da çirkinleşti.erkek gibi masaya yumruğunu vursaydı keşke.senin yerin ayrı ailemin yeri ayrı deseydi.o hep aile dedi.ben çalışandım o evde yemek yapandım temizlik yapandım akşamları vakit geçirendim onun için.düşündükçe beni kullandığı için çok gücüme gidiyor şuan.haketmedim hiç haketmedim.herkes tarafındna parmakla gösterilen bir insanım ne durumlara düştüm :((((((

Bu kadar insan sana yorum yazdık.Eşin dostun çevrendekiler sana bu kadar açık objektif yorum yazmazlar inan.Seni içinde haklı görmeyip,sadece arasını bozmamak karışmamak için haklısın diyen dostların akrabaların olur.Burda yorum yapan insanların çoğu evlendiklerinde senden daha da beter durumları yaşamışlardır.Senin anlattıkların incir çekirdeğini bile doldurmayacak şeyler.Sana bu adam kabusu bile yaşatsa,baştan aşağıya suç olsa ailen ve senin gidip eve basar gibi yaptığınız yakışıksız,şiddet ve hakaret içerikli hareketlerin haklılığını gerektirmez.Sen bunca yoruma rağmen oturup düşünmek yerine,hala benim ailem ben bana yapılanlar diyorsun.Aileci biri varsa o da sensin.Bunu çok özürdileyerek yazıyorum ama ailen gerçekten çok eğitimsiz.Yazdıklarım seni kırmasın,iyiliğin için bazen dürüstçe söylemek gerek bazı şeyleri.Gururluyum diyorsun.Lafta olmaz.Gururlu insan,evden kovduğu adamın kapısına ailesini de alıp gitmez.Gururlu insan,gururundan kendine yakışmayacak hiçbir hareketi yapmaz.Sen kovuyorsun,ev basıyorsun annen vuruyor,sen suratına tükürüyorsun sonra da sırrımızı ortaya döktü,karşısındaki eşi benim ardımdaki ailemdi diyorsun.Sen bence ailenden biraz uzaklaş,ailenin sözünü çok dinleme,onları evliliğine karıştırmadan otur bir düşün.Seni ailen çok gaza getiriyor.

Borcu vardı benden gizledi diyorsun.Ya söyleyememiştir.Sen bu kadar maddiyatçı taleplerle adamın karşısına çıkarsan,evlenme sürecinde,kaybetmemek için söyleyememiştir.Ya da borçlu olmak ayıp mı günah mı? Maddi katkıda bulunmuşsun evlenmişsinz.Sen kimin düğünüe maddi katkıda bulundun,kimin gelinliğinin kaporasını ödedin.Senin değil mi.Olmuş bitmiş nedir bu kadar kin gütmek.Millet çırağanda düğün yapıyordu mutsuzluktan boşanıyor.Önemli olan düğünün nasıl olduğumu,evliliğinin nasıl olduğumu.
Bak 32 yaşındasın.Çocuk değilsin.Ailesine düşkün diyorsun da,sen bu aşamadığın düğün mevzularını,annesiyle ilgili mevzuları 3 ayda pişirip pişirip önüne koyarsan,ailesine tavır alır evine sokmazsan,bayramda 5 karış suratla 15 dk. oturursan,ailesine düşkünlüğü yoksa bile sırf sana inat onlara düşkün gösterir kendini.Daha 3 ay olmuş ya.Sen aklını kullanıp eşini evliliğe adapte ettriceğine,nelerden dert yanıyorsun.O çocukta ailesiyle senin aranda kalıyordur.Ben eşini anlayamadım bu nasıl bir sevgi ki,senin ve ailenin bu yaptıklarına rağmen senden ayrılmak istemiyor.Biraz da bu tavırlar,senin kendini haklı görmeni sağlıyor.Sende hiç boşanmak istiyorsun ve boşanırsın niyeti görmedim ben.Boşanmazsın.Zaten boşanırsan ona birşey olmaz.Daha sakin birini bulur hayatına devam eder.O aileci adam gider eşine bağlı bir adam gelir.Sen evine geri dönersin.Bak tatlım açık konuşacağım 30 un üzerinde de pek bekar erkek bulunamıyor.Eski nesil zamanında evlenmiş.Şimdi ki nesil evlenmiyor.Bırak aileyi dul çocuklu bir adam olsa işin daha zorlaşır.Ne demek istediğimi anlıyormusun.Kendine kötülük yapma.Yuvana sahip çık.Biraz sabırlı ve hoşgörülü ol.Aileler taraf değildir.Ailesinin tarafı benim tarafım diye birşey yok.

Aslında aşılmayacak , bu kadar abartılacak sorunlarınız yokmuş keşke siz de aileniz de bu kadar ileri gitmeseydiniz :50:
Genelde burda hep eşi ve eşinin ailesi tarafından dertli kadınlar olur sizde tam tersi :50:

Aileniz çok fazla olaylara dahil olmuş ve çirkinleşmiş ; bunca şeye rağmen eşinizin sizle barışmak istemesi güzel bir şey değil mi ? eşinizi seviyorsanız bu saçmalıkları sürdürmek neden ?

Siz de haklısınız bazı yerlerde ama yaptıklarınızla haklıyken haksız olmuşsunuz .

Eşiniz size ya ailen ya ben deseydi , eşinizin annesi size tokat atsaydı tükürseydi ; burda demedğiniz laf kalmazdı eşinize ve ailesine biraz olgun ve anlayışlı olmalısınız ,

Bencilce davranıyorsunuz eşi için kv lerinin yaptığı nice şeylere katlanan bir sürü kadın var ki siz hiç bir şey görmemişsiniz kvnizden.. biraz şükretmeyi bilmek gerek ; kolaylaştırmak varken zorlaştırmışsınız olanlar çok çirkinn :100::100::100:

Son düzenleyen: Moderatör:
hak veren yada hak vermeyen buradaki herkes teşekkür ederim.bunca olay sonrası zaten yüzyüze bakılmıyacağı için bu işi noktalıcağım.onun içinde benim içinde hayırlısı olsun diyelim.haklısınız 3 aylık değil biz 10 yıllık evliliklerdekini aştık.sürekli mesaideyim diye ailesinin evinden çıkmayan beni hep yalnız bırakan biri oldu.beni zayıf noktamdan yaraladı.dışardan bakılınca ben ve ailem çirkin gözüküyoruz ama aslında arkadaşlar derdi yaşayan bilir yinede çok teşekkür ederim.bakış açım biraz olsun değişti. değiştide ne değişti diyebilirsiniz bende kalsın.bende eşimin ailesiyle hep iyi olmak istedim ama annesi fırsat vermedikçe ona karşı hep içimde nefret büyüdü rol yapamıyorum ben yapmacık olamıyorum dürüstlük içimde var benim nefret ettiğim biriylede konuşamam hayatımdan çıkartırım buyum ben.değişemem.ben böyle davrandıkça eşimd eailesini seçti.şuan sessizlerdeyiz zaten ben birdaha o kişiye bakmam insanın aklını gelir aklımda diye yapamamm ben bu işin barışması kalmadı.biran önce hukuksal olarak süreç başlasın umarım o süreçtede tartışmasız biran önce ayrılırız.herkese sonsuz mutluluklar.hoşçakalın.

...Ben 10 yıllık evliyim, bırak kınayı, nişanı düğünüm bile olmadı, .....
...gelinlik giymedim , hala pazardan alınmış perde kullanıyorum...

Canım bende :)))

Çok güzel söylemişsin insanın geçinmeye gönlü olacak. :46: Allah mutluluğunuzu nazarlardan kousun inşallah.

kusura bakmayın ama ben sizide çok hatalı gördüm..
nişanlı iken kötü şeyler yaşamışınız belli ama hangimiz birşeyler yaşamadıkki..
biraz altttan alıp eşin için ailesine saygı gösterseydin sevgi demiyorum bak saygı işler bu vadeye gelmezdi..
eşin seni seiyor ama ailesinide atamıyor bu çok normal..
bence eşin ne kadar hatalı ise sende o kadar hatalısınnn..

ben eşime ailen gelsin dedim hatta davet ettim arada herşeye rağmen annesini aradımda.ama hepsini kadın yalanladı.yemeğe davet ettim ama annesinin adanada işi çıktı ve birdahada gelinmedi.benim kapıma gelselerdi ben içeri buyur etmicekmiydim sanki.kadın tenezzül etmiyor.bana ben seni istemedim sevmedim dedi bende bende sizi sevmiyorum dedim.ben eşimle evlendim siiznle değil dedim.kadın sırf beni ayağına getittirip özür dilemediğim için oğlunun beynine girdi ve bizi ayırdı.ayrıl gel oğlum diyo.bir ana 36 yaşın agelmiş bir insana bunu dermi allah aşkına.turşusunu kursun bundan sonra.ben yenmiş içilmiş ağırlamada değildim herşeyide yaparım çalışan bir bayanım üstelik ama kadın kıymet bilmiyor.eşimde annesini hiç kıramıyor.eşim son görüşmemizde hala ailesini kabul ettirmeye çalıştı.bana dediği aynen şu ailem gelcek bizde gideceğiz o uzaktan tutulan evimizden rahatsızmış ailesin eçok uzakmış.ailesine yakın yani aynı mahalleden ev tutacakmışız..eee dedim hatta yaza ev aldığımızda annesinin oturduğu apartmandaki 2.daire satılıyormuş onu alçakmış.hala içiçe dipdibemi yaşıcağız ben n ekadar uzak kaçmak istedikçe sen dibine sokuyosun dedim.benim ailem şuan oturduğumuz muhite nasıl gelirmiş dedi.minübüsle dedim.onun ailesi yürüyemezmiş falan filan.yılbaşı geliyor ne düşünüyosun dedi sen söyle ben öyle cevap vericem dedim.bana dediği onun ailesi benim ailem ve biz benim babamın terasında kutlama yapıcakmışız.niye benim babamın evi neden senin annenin salonu değiklde dedim sığarsak neden olmasın dedi.düşünebiliyormusun biz ayrılma noktasındayız ama adam hala ailesi ile ilgili fikirler.hiç karısıyla vakit geçirme yok.sen ne planlamıştın dedi bende senin doğumgünün hemde yılbaşı bir yerde yemek yer dışarda eğleniriz dedim ben sıkılırım öyle şeyden dedi.yazıklar olsun bende dedim.anakuzusuymuş diyorum.benim hala suçum var mı peki?bu evlilikte benim suçum var mı?ayrılmaktan başka çarem var mı arkadaşlar?

canım ben seni haklı buluyorum. Davet etmişsin sonuçta annesinin işi çıkmış. Onlar arasaydı başka zaman. Size geliyoruz müsaitseniz deselerdi. Kabul etmeyecekmiydin. Ne yani habire onları nasıl davet etsem diye kafamı yorcaktın, boş zamanlarını mı kollayacaktın. Daha 3 ay olmuş. Her gün sizde olmaları mı gerekiyor. Ne var daha çok uzun yıllar var önlerinde görende 3 yıl gelemediler sanır.

Bence burada hatalı biri varsa oda eşindir. çünküüü eşiyle ailesi arasında ki iletişimi ara bulmayı o ayarlamalıydı. Kötü şeyleri her iki tarafa da yansıtmayacaktı. Yani sen annesi hakkında bişi dedin seni dinleyip haklısında neyse boşver deyip başka konuya geçecekti. Annesi senin hakkında bişi dediğinde de aynen. Zorlamayla hiç bişi olmaz. Kendi gitseydi sık sık. Sana da organize ile gelseydi. Birgün annemleri eve davet edelim, gezdirelin vs. Sende banane banane ben onlarla görüşmem demezdin herhalde :)

eve gelip hal hatır sormadın diye kavga çıkarması çok saçma. Sen gitmişsin üstüne düşeni yapmışsın . Onlar sıcak davransaydı. Haa olmadımı yine sen bişi demiyorsun(bana sıcak davranmadılar konuşmadılar diye vır vır başını yemiyorsun) beyefendi üste çıkıyor. Ama uzatmayasaydın sende kavgayı keşke.

Bir tek şurada hata görüyorum bana göre. Boşanalım ayrılalım demek evden kovmak eşyalarını eline vermek evliliğini temelinden sarsmış. Keşke daha sakin sessiz kalabilseydin. Unutma:
Susan ağız konuşan ağzı yener

Çok üzgünüm ama hatalı olan sizsiniz ve boşandıktan bir süre sonra çok büyük pişmanlık duyacaksınız bizzat çok yakın bir akrabam sizin gîbi haksız olduğu ve boşanmayı gerektirecek hiçbîrşey olmadığı halde bir anlık öfke ile boşandı ve şimdi üzerinden zaman geçti çok afedersiniz köpekler gibi pişman hayatı zehir Oldu çünkü Rabbim yok yere yuva yıkmanın cezasını yaşatıyor ona ve onunda boşan boşan diyen şakşakçıları vardı şimdi onlarda pişman iyi düşünün derim Allah yardımcınız olsun

bence 3 aylık dönem evliliği bitirmek için çok az biraz sabretseydiniz keşke elinizden geleni yapsaydınız bence eşinize karşı sevginiz bitmiş sizin sanırım ilerde sizinde çocuğunuz olduğunda anlarsınız belkii....

İlk yazdığınıza göre değerlendirdiğimde ben biraz sizi haksız gördüm. çünki kimseye ya annen ya ben diye tercih yaptıramazsınız! benim eşimde anneci ve kv.den çok sogudum ama asla böyle bişey istemem buna hakkım yok. keşke biraz daha ılımlı davransaydınız. Ara sıra eşinizin hatırına bir kaç kere çağırıp bir kaç kere gitseydiniz. henüz çok yeni evlisiniz zamanla bazı şeyler eskisine göre düzelecekti.

Eşinize gelince polis çağırıp sizin çocugunuzun olmama ihtimalini yüzünüze vurması çok iğrenç. Eşinizinde hataları çok var ama eger ki seviyorsanız, bir şans daha verip yeniden başlayabilirsiniz. çünki aşılmayacak şeyler değil. Evlilğiniz o kadar yeni ki birbirinizi tanımaya, aynı evde yaşamaya alışmak için zaman lazım. Evililik öncesi flört başka birşey, evlenip aynı evde yaşaması bambaşka birşey. işte o zaman gerçekten birbirinizi tanımaya başlıyorsunuz. yıllar geçtikçe eğer arada sevgi varsa birşey düzelir, rayına girer.

Merhaba,
ben kaynana faktörünün yaptıklarını unutmadığım için aramam sormam gitmem gelmem resmiyet koydum.eşim ailesini arasın etsin baskı kurmadım.ben konuşmayınca haliyle onlarda bizim evimize gelemediler.tabi bu eşimi hep rahatsız etti.ailem şu eve gelemedi şu masada yemek yiyemedi onlarla akşamları çaya davet edemedim diye biz kavga eder olduk.

ben eşime ailen gelsin dedim hatta davet ettim arada herşeye rağmen annesini aradımda.ama hepsini kadın yalanladı.yemeğe davet ettim ama annesinin adanada işi çıktı ve birdahada gelinmedi.benim kapıma gelselerdi ben içeri buyur etmicekmiydim sanki.

Bir kerede konunun içeriği (sanki ilk konu anlatımını tekrar okuyamıyormuşuz gibi) yorumlara göre değiştirilmese biz de enayi yerine koyulmamış olsak herkes ne kadar mutlu olur.

ben o durumdaydım boşanıyorum bi yıl oldu dava açalı.

2 ay için günahıma girdiler benim de. evlenmeden önce güya benim tarafımdaydı, biz önemliydik ailelerle görüşecektik ama yüz göz olarak değil. evlenince tabi beni sokaklarda sürüye sürüye annesine götürmeler, sürekli evden çıkıp ailesine gitmeler filan.. ki ben evlendikten sonra nefret ettiğim halde iyi davranmaya çalışıyodum sadece sınırlarımı belli ediyodum buna rağmen diğer konularla birlikte patladı elimde kaldı evlilik.

o da aramadı sormadı. nafaka ve tazminat istememem için uğraştı durdu. şimdi her ikisini de istiyorum mahkemede, yalanlar iftiralar atıyolar ailecek.

zor canım inan çok zor bi süreç. ama ben şimdi daha mutluyum. seninki adam olacaksa ailesinin evinden çıktığını farkına varacaksa düzeltip devam edin. he yok aramamaya devam ederse zaten sen de benim gibi mecburen dava açacaksn. Allah yardımcın olsn. dertleşmek istersen burdayım tamam? güçlü olmaya çalış. her zorluğun kolaylığı var bunu da unutma ;)

sevgili saft üzüldüm senin içinde.bana özelden ulaşabilir misin mümkünse sana sormam gerekenler var dava süreci ile ilgili.teşekkür ederim.

burda ne çok çeşit insan tanıdık değil mi? burda okuduğumuz çaresiz, dayak yiyen, aldatılan çoğu kadın konu sahibinin değil eşi gibi, onun yarısı kadar bile olsa eşlerinin sabır, sadakat,erdem sahibi olmaları için neler verirdi kim bilir..
ama allahın sopası yok. öyle bir yerden vurur ki şaftı kayar insanın.

Allah insanın sabrına göre dert verirmiş ya işte. bu kadar bencil bir insana azıcık dert bile fazla geliyor. bir yandan gerçekten eziyet çekip sevdiği için çoğu şeye katlanan insanlar gıkını çıkarmıyor - tıpkı konu sahibinin eşi gibi:)

konu sahibi kaynanasının evlilikten önce bayağı birşey yaptığı söylemiş de düşünüyorum kendisi kimbilir kadına ne kadar gıcık davrandıysa karşılığını o şekilde görmüştür, hiç alttan almayan insana karşı erkek annesi daha da inatlaşır. 8.000 tl lik borcu bile yüzüne vura vura bir hal olmuş insanlar ne borçları kapatıyorlar ya. benim arkadaşımın ailesi düğünde hiçbir şey takmadığı gibi her şeyi kendileri borç ile yaptılar. dandik bir inci seti takılmıştı nişanında hiç sesini çıkarmadı çünkü eşini seviyordu, gerçek sevgi budur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kerede konunun içeriği (sanki ilk konu anlatımını tekrar okuyamıyormuşuz gibi) yorumlara göre değiştirilmese biz de enayi yerine koyulmamış olsak herkes ne kadar mutlu olur.

ben de bunu yazacaktım,gerek kalmamış:34:

sizin de erkek evladınız olsa evlense gelininiz evinize gelemse gelincede sizi insan yerine koymasa evine gidip gelemeseniz.
.hatta evinizi basıp oğlunuzu dövse vs vs ne hissederdiniz acaba:19:

Ay Allah esirgesin..Rabbim çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.Ne istediğini bilmeyen memnun edilemeyen insanla bir arada olmak çok zor.Hele evladın böyle biriyle evliyse hergün kahrolur insan

sanırım boşanma olacak bu erkeklerin anayı ve hanımı idare edememeleri boşanmayı gerçekleştirlyor

okudum, okudum, okudum ve diyebileceğim tek şey; allah eşinizin yardımcısı olsun ve onun hakkında hayırlısını versin :ssz:

Son düzenleme:
sevgili saft üzüldüm senin içinde.bana özelden ulaşabilir misin mümkünse sana sormam gerekenler var dava süreci ile ilgili.teşekkür ederim.

bana göre sonuna kadar haklısın canım. herkesin huyu suyu farklıdır. kimi mesafeli olur kimi vıcık vıcık yaşamı sever. bayramda sen kavınvalidenin evine gittiysen seni ağırlamak görevi evsahibi olarak ona düşer. halini hatrını sormalıydı. ayrıca bütün bu olanları geçelim. eşinin sana "dışarıda senden binlerce var " demesi kadar ayıp ve terbiyesizce bir şey yoktur. ve bu lafı duyan normal bir insan ya o evden çeker gider yada senin yaptıgın gibi eşini kovar. bizlere yorum yapmak kolay yaşayan bilir tabiki. en iyisini sen bilirsin. hakkında hayırlısı olsun.

okudum okuyabildigim kadar
kimse sütten çıkma degil
ne sen ne ailen ne eşin nede ailesi
daha 3 aylık evlisiniz
tokat atmalar tükürmeler ev basmalar eşya toplayıp kovamalar
daha çok erken degilmi
siz daha canım cicim ayındasınız
burda kimse kv sevmiyor belki seven vardır ama çogumuz sevmiyor
çogunun kv sorunu var
senin kv bizimkilerin yanında melek kalır
millet neler ugraşıyor bi okusan şu bölümdeki konuları
ne kadar fevri davrandıgınızı anlarsınız
eşin sana ben mi annen mi dese ne dersin
bu soruyu hiç kendine sordun mu
eşim bana benmi annen mi dese bende annem derim
bu herkes için öyledir bu demek degilki eşim beni sevmiyor yada ben onu sevmiyorum
benim eşimde anne kuzusu anası sürekli arar evde olan kavga gürültünden önce eşimin sonra kp haberi olur
ama ben bunları kendi içimde sorun yaptım eşime annen neden arıyorda anlatıyor demedim
neden belki bigün gelecek benim annemde arayacak kızım böyle şöyle oldu napacaz diye
hoşlanmasanda bazı şeylere göz yummak zorundasın herkesin evliligi böyle
sanmaki başkasıyla evlensen degişecek kocan sana tapacak öyle bişey istiyorsan eşini yetimhaneden seç hem öksüz hem yetim olsun kafanda rahat olur daha başka ne diyebilirizki
keşke bunlar yaşanmasaydı da barışma şansınız olsaydı

Back
X