Kaynana terörü

Yaşı yalandır onun 40 yaşında kv olamaz, olsa bile gelini ondan 10 yaş küçük olamaz, biyolojim almadı.
Yani kimliğini görmedim tanıdığımdan beri ben 40 yaşındayım diyor ama 15 yaşında doğum yapmış öyle söylüyor.görseniz benden genç duruyor zaten o yüzden kıyaslıyor kendiyle.Ben kaynana diyince yaşlı birini bekliyorum ama olmadı öyleadet oluyorum diye hava atıyor zaten.Regl sancısı çekiyorum diye yaygara yapıyor

Ben 42 yaşındayım büyük çocuğum martta 15 ocak. Adet görür tabi normaldir ama insan o yaşta kendine anne dedirtmeye utanır beeee. 15inde başı bacadan çıkmış her halde.

Hayatımda kendimi kutladığım pek çok şey var evlenmemek ve çocuk sahibi olmamak bunların en başında geliyor.Kayinvalideniz de sorunlu biri sanırım ısrarcı oldukça diyesi varsa da diyemez insan.Allah yardımcınız olsun inşallah eşiniz arada kalmıyordur

Ben 42 yaşındayım büyük çocuğum martta 15 ocak. Adet görür tabi normaldir ama insan o yaşta kendine anne dedirtmeye utanır beeee. 15inde başı bacadan çıkmış her halde.
Allah evladınızı size bağışlasın15 yaşında doğurdum diyince ben zaten bir şok geçirmiştim Egosunu bu şekilde besliyor demek ki çünkü insanların içinde kendini ispatlamaya çalışıyor.

Eşim annesini iyi tanıyor üstüme geldiğini anlayınca konuşuyor ama kadın anlamıyor duymuyor hiçbişeyi.Yani gerçekten evlenip çocuk doğurmak bana hep çok saçma geliyordu bir tane hayatımız var zaten 25. Yaşına kadar okuldur iştir ailedir uğraşıyoruz sonra da evlenip bir adamla ailesiyle uğraşıp sonra da çocukla uğraşıyoruz hem canımız hem ömrümüz gidiypr ve elimize ne geçiyor hep bunları sorguladım.seviyordum evlendim ama bu kadar sıkıntı çekip karşılık bulmayacağını bilsem sevgili kalmaya devam ederdim.

Ben anne diyorum ama sanki ismi anneymiş gibi. Ayşe gibi bişey benim için. Tabiki kendi anneme dediğim his yok lafta diyorum işte. Nisandan sonra dedim ilk zor oldu alıstım. Evlendikten sonraya kalsa diyemezdim tabi. De de diye ısrar edilse ekstra demeyebilirsim ısrar hiç sevmem

peki size davranışı bir anne gibi mi

Ben nisanladigimiz gibi soylemeye basladim. Bazen direkt anne bazen x anne diye ismini soyleyip sesleniyorum. Ama hic anne demeseydim benim k.validemde uyarirdi ve soylememi isterdi. Kendi annemde bu konuda benzer sekilde davranirdi buarada sadece k.validem adina konusmayayim.
Direkt anne diyemiyorsaniz x anne diye deneyin.

Aynen öyle yani onların eşinizin ve sizin üzerinizde herhangi bir emeği yok .. heleki eşinizi bile o yada bu sebepten dolayı bırakmış gitmiş sonra gelmiş ben anayım ana !! Bana anne diyin yok öyle görümcenize de bu konu seni aşar kime nasıl hitap edeceğime ben karar verebilirim dünkü çocuk değilim diyin ve konuyu uzatmayın hiçbir ortamda ..

Bir imza atmayla sadece anne baba eklenmiyor ki, sadece o olsa. Kütük bile dagin basinda hic gormedigin adini bilmedigin bir koy oluyor 1 gecede

Analık doğurmakla olmuyor tamam doğurmak çok zorlu bir süreç ama çocuğu yetiştirmek korumak onun için her fedakarlığı yapmaktır benim için annelik.İşte o bırakıp gittiği için de şimdi kendini ispatlamak istiyor.Ama yok öyle küçücükken bırakıp şimdi iş sahibi olunca gelip annelik yapmak.Ben huzursuzluk çıkmasın dedikçe görümcemle kendi beni sıkıştırıyormuş ben de salak salak aman kötü olmayalım yeni evliyim diyordum ama yok nasıl başlarsa öyle gider haklısın konuyu uzattıkça kendini haklı görüyorlar

peki size davranışı bir anne gibi mi
Yok canım yanından geçmez. Kötü biri değil ama var mı yok mu belli değil yeni tanıdığım biriyle daha çok samimiyet kurarım o kadar soğuk. Ama karakteri öyle benle alakalı değil.
Çok görüsmüyorum zaten anne diyorum. Dediğim gibi adı oymuş gibi diyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…