Kaynana terörü

Adıyla birlikte anne deseniz 'ayşe anne' gibi. Böylece gerçekten anne demiş olmazsınız ama demiş de olursunuz. Beğenmediğini dile getirirse 'bu kadar oldurabildim, beğenmediyseniz eski halimize de dönebiliriz' diyebilirsiniz mesela. Benim etrafımda bu şekilde hitap eden insanlar var. Ve bence gayet makul

Kız gülme gülmecanım kızımmm aşkımmm bebeğimm tatlımmmm neler diyor ama asla samimiyet yok hani birini gıcık etmek için bazen canım tatlım deriz ya öyle
Telefon duvar kağıdına da benim gelinlikli resmimi koymuş whatsapp da benim resmim var Allah bana yardım etsin sevmediğime eminim ama bilerek yapıyor sinsi insan zor gerçekten

Beğenmedim der çünkü bir kere anneler gününde ismiyle hitap edip anne diye mesaj atmıştım.Benim adımı söyleme anne de dediannene nasıl diyorsan bana da diyeceksin ben bekliyorum dedi

Kız gülme gülmecanım kızımmm aşkımmm bebeğimm tatlımmmm neler diyor ama asla samimiyet yok hani birini gıcık etmek için bazen canım tatlım deriz ya öyle
Bence siz kadından olumlu bir elektrik almamışsınız hiç, o yüzden diliniz varmıyor. Yoksa benim de annem dünyada bir tanedir ve bence annelik=emektir ama kaynanama anne diyebilmiştim ben hemen. O ışığı almıştım demek ki.

Yani benim eşimi ortada bırakıp gitmiş.Kızını yanıba alıp büyütmüş.Eşimi de sadece maddi amaçlı kullanıyor.Benim de annem gerçekten melek gibidir gelin gelir gelmez hemen anne dedi çok da seviyor annemi.İnsandan insana değişiyor bana samimi gelseydi ben de söylerdim 40 yaşında zaten aramızda 10 yaş var diyemiyorum ki ablamdan küçük kendi

"siz böyle israr ettikce benim dilimin ucuna gelse de kaciyor ayse hanim teyze!" de
diyemiyor musun? o sana istedigi seyi söylüyor:))
Söyleyemiyorum zorlamayın beni içinden gelse derim diye kaç defa söyledim ama karşımdaki öyle biri ki asla lafı ona mı söyledim başkasına mı umrunda olmuyor

Sorun bu zaten.
Beklenti hoşgörüyü azaltıyor.
Gönüllü olarak yapılacak şey mecburen dayatılınca insan gardını alıyor.
Bir adetin alışılagelmiş olması muhatabı hak sahibi yapmaz.
'Kızım bana anne desen ne çok sevinirim, ne çok hoşuma gider' dese sizde gönlünü yapmak istersiniz halbuki.
İletişim konusunda becerilerimiz daha gelişkin olsa bu kadar kişişel sorun çıkmaz ortaya.

Bunu söylese gerçekten kırmamak için söylerdim.Ama bilerek sanki ben mecburmuşum gibi davranması rencide edici halleri hiç hoş değildi.Ben altınlarımı borcumuz için sattığımda iyi oldu zaten sen yerdin demesi.Kızına bir çöpünü bile satmayacaksın diyip onun evini eşyasını koruyup bizden sürekli para istemesi.Benim kızımla sen bir olamazsın demişliği olan birine ben anne diyemem.

Anne gibi söylemeyin isim gibi söyleyin anneyi nüans farkı yaratın gelinine kızım diyenler var öyle bildiğim sütçüye süt gibi söyleyen Hiç geçmiyor insana .İşte ondan ben anneme anneciğim derim bunu kimseye demem başka

Demek öyle zor bir şey değil. Sen anne deyince öz annen olmuyor zaten. O da biliyor ki öz annesi değilsin.
Ben kv yi çok severim. Anne gibi anne çünkü. Severek de anne diyorum.
Tamamen ikili ilişkinize bağlı.

Anneciğim benim annem biriciğim.Digeri anne deyin .Anni bile olur hızlı söyleyin geçin yani kim çıkarmış bu adeti dimi boşanınca anneliği de gidiyor baştan yanlış zaten böyle hitaplar anne diyeceksek kayınvalide niye var birşeyin kaç adı olur zaten

Çok güldümişte benimki de aşkım kızım canım kızım birtanecikk gelinim falan diyor ama asla samimi değil iştebenden de aynı şeyi bekliyor

Evet, maalesef ataerkil toplumda erkek zorlanmıyor, dayatılmıyor. Hayatın her alanında kadının üzerinde baskı var.

Demek öyle zor bir şey değil. Sen anne deyince öz annen olmuyor zaten. O da biliyor ki öz annesi değilsin.
Ben kv yi çok severim. Anne gibi anne çünkü. Severek de anne diyorum.
Tamamen ikili ilişkinize bağlı.
işte o ikili ilişki başta nasılsa sonra da aynı gidiyor.Benle yarış halinde aramızda 10 yaş var.Sen de benim yaşımdasın diyor sonra bana anne de diyır

.Ve annemin yanında bile beni şikayet eder gibi senin kızın bana anne demiyor diyince iyice soğudum
Başkalarına şikayet ederek istediklerini yaptırabileceğini sanma moduna geçilmiş net bir şekilde ben annemden başkasına anne diyemem kusura bakma değişik gelir bana, alışamam, söylemeyeceğim diyin. Karşısında mırın kırın etmeyin. İstediğinin yanında söylesin dursun. Siz istediğiniz gibi hitap etmeye devam edin. Kararlı olun. Hiç hitap etmemek de çözüm değil. Eşinizle paylaşın bu durumu. Gerekirse o konuşsun

Gerçekten bir imza atar atmaz başka bir anneniz olması çok saçma değil mi bir ben mi yadırgıyorum bu durumu diyordum ama aklı başında insanların olduğunu görmek mutlu ettidüşünsenize 30 yaşına gelmişsiniz bi imza atıyorsunuz pat diye biri çıkıyor bana anne de diyor ne alaka yani beni doğurmamış büyütmemiş bir emeği geçmemiş geçtiyse oğluna geçmiş oğlun sana anne desin ben neden diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…