Hiç damatların kaynanalarına isyanını görmedim şahsen.Ama bu kadınlarla herkesin derdi varEvet, maalesef ataerkil toplumda erkek zorlanmıyor, dayatılmıyor. Hayatın her alanında kadının üzerinde baskı var.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç damatların kaynanalarına isyanını görmedim şahsen.Ama bu kadınlarla herkesin derdi varEvet, maalesef ataerkil toplumda erkek zorlanmıyor, dayatılmıyor. Hayatın her alanında kadının üzerinde baskı var.
En kötü 50 defa söyledim inanİçinizden gelmeyen bişiyi neden diyeseniz dümdüz diyin içimden gelmiyor diye bence
Yarış halindeyse kesinlikle deme. Ben olsam demem.işte o ikili ilişki başta nasılsa sonra da aynı gidiyor.Benle yarış halinde aramızda 10 yaş var.Sen de benim yaşımdasın diyor sonra bana anne de diyır![]()
Eşim konuştu zorlama diye ama asla takmıyor eşime canım aslan oğlum tamam diyip sonra biz yalnız kalınca geri bana sarıyorBaşkalarına şikayet ederek istediklerini yaptırabileceğini sanma moduna geçilmişnet bir şekilde ben annemden başkasına anne diyemem kusura bakma değişik gelir bana, alışamam, söylemeyeceğim diyin. Karşısında mırın kırın etmeyin. İstediğinin yanında söylesin dursun. Siz istediğiniz gibi hitap etmeye devam edin. Kararlı olun. Hiç hitap etmemek de çözüm değil. Eşinizle paylaşın bu durumu. Gerekirse o konuşsun
İşte bunun hissedildiğini anlamıyorlar mıdır nedir ısrarla devam ediyorlar aynı şeyi bizden de bekliyorlarYa kızı yerine koyan da vardır binde bir bilemem Zaten insan anlıyor bir gün kalabalık bir toplulukta kadın kızım kızım diyor ay beni bir rahatsiz etti böyle surekli hayır isim gibi emireri gibi söylüyor hissediyorsun.Bir punduna getirdim kadına dedim ay niye kızım diyorsun gelinim de yada adını şöyle .O da diyorki ne yapayım adettendir yoksa öyle gördüğüm de yokHep millete uymaca işte. En azından anlıyoruz ya olmuyor oldurulmuyor işte Anne kız adettendir
![]()
Hitap mevzusu bizde sorun. İnsan zorlanıyorsa ilk zamanlar ağzından atıp çıkarabiliyorsa gerisi gelir.Bunu söylese gerçekten kırmamak için söylerdim.Ama bilerek sanki ben mecburmuşum gibi davranması rencide edici halleri hiç hoş değildi.Ben altınlarımı borcumuz için sattığımda iyi oldu zaten sen yerdin demesi.Kızına bir çöpünü bile satmayacaksın diyip onun evini eşyasını koruyup bizden sürekli para istemesi.Benim kızımla sen bir olamazsın demişliği olan birine ben anne diyemem.
Açıkça ne zaman içimden gelirse söylerim, lütfen zorlama diyeceksin ve sertçe uyaracaksın ki seni daha fazla darlamasın...Kızlar merhaba.Kaynananız sizi bana anne de diye zorladı mı ? Bu durumdan çok rahatsızım ağzımdan çıkmıyor diyemiyorum sürekli baskı yapıyor ne zaman diyeceksin niye demiyorsun diye ve bunu milletin içinde yapıyor.Ben hiçbir şeye mecbur değilim içimden gelmeyen bişeyi de söyleyemiyorum.Benim gibi olan var mı![]()
Benim de ağzıma sığmıyor işte diyemiyorumYarış halindeyse kesinlikle deme. Ben olsam demem.
Şu an gerçekten alnınızdan öpmek istedimHitap mevzusu bizde sorun. İnsan zorlanıyorsa ilk zamanlar ağzından atıp çıkarabiliyorsa gerisi gelir.
Ama söyleyemediyse de söylemedi üstüne gitmenin bir alemi yok.
Çoğunluğun benimseyerek bazende zorlanarak yaptığı bir şeyin dışına çıktığınızda tepki almanız normal.
Ama birçok kişinin alelade veya severek söylediği bir şeyi söyleyemeyebiliyor olabilirsiniz.
Kendisi dürüst davranmış size, kızımla bir değilsin demiş. Tamam işte neyin anneliği o zaman?
Aynı bunu dedim ama daha sert olup ben demicem diyeceğim bakalım o zaman ne yapacakAçıkça ne zaman içimden gelirse söylerim, lütfen zorlama diyeceksin ve sertçe uyaracaksın ki seni daha fazla darlamasın...
Ne egoymuş arkadaş, benden bu kadar oluyor AYŞE ANNE kusura bakma, de öyle devam et bence o sinsiyse sen de onun gibi olmaya bakacaksınBeğenmedim der çünkü bir kere anneler gününde ismiyle hitap edip anne diye mesaj atmıştım.Benim adımı söyleme anne de dediannene nasıl diyorsan bana da diyeceksin ben bekliyorum dedi
![]()
İşte beni baskılamaya çalıştı elinde oynatacaktı ben izin vermedim diye de başka şeyleri öne sürüp huzursuzluk vermeye çalışıyor.Benim ona bişe yaptığım yok pislik düşünen kendi bulsun.Narsizm böyle bir şey ona göre sadece kendi doğurdukları mükemmelNe egoymuş arkadaş, benden bu kadar oluyor AYŞE ANNE kusura bakma, de öyle devam et bence o sinsiyse sen de onun gibi olmaya bakacaksın
Bunları yüzüne de söyle bence, hm de tam şu cümlelerle. Haddini epey aşmış teyzeBunu söylese gerçekten kırmamak için söylerdim.Ama bilerek sanki ben mecburmuşum gibi davranması rencide edici halleri hiç hoş değildi.Ben altınlarımı borcumuz için sattığımda iyi oldu zaten sen yerdin demesi.Kızına bir çöpünü bile satmayacaksın diyip onun evini eşyasını koruyup bizden sürekli para istemesi.Benim kızımla sen bir olamazsın demişliği olan birine ben anne diyemem.
Yaşı yalandır onun 40 yaşında kv olamaz, olsa bile gelini ondan 10 yaş küçük olamaz, biyolojim almadı.Yani benim eşimi ortada bırakıp gitmiş.Kızını yanıba alıp büyütmüş.Eşimi de sadece maddi amaçlı kullanıyor.Benim de annem gerçekten melek gibidir gelin gelir gelmez hemen anne dedi çok da seviyor annemi.İnsandan insana değişiyor bana samimi gelseydi ben de söylerdim40 yaşında zaten aramızda 10 yaş var diyemiyorum ki ablamdan küçük kendi
Öyle bi başlık atmışsınız ki kaynanız topla tüfekle evinizi bastı zannettim bi araKızlar merhaba.Kaynananız sizi bana anne de diye zorladı mı ? Bu durumdan çok rahatsızım ağzımdan çıkmıyor diyemiyorum sürekli baskı yapıyor ne zaman diyeceksin niye demiyorsun diye ve bunu milletin içinde yapıyor.Ben hiçbir şeye mecbur değilim içimden gelmeyen bişeyi de söyleyemiyorum.Benim gibi olan var mı![]()
Ben 29 eşim 25Kv ile aranızda nasıl 10 yaş var ya? Sizle eşiniz kaç yaşında?
15 yaşında çocuk sahibi olmuş ondan böyleBen 29 eşim 25