Kaynana terörü

Ya kızı yerine koyan da vardır binde bir bilemem Zaten insan anlıyor bir gün kalabalık bir toplulukta kadın kızım kızım diyor ay beni bir rahatsiz etti böyle surekli hayır isim gibi emireri gibi söylüyor hissediyorsun.Bir punduna getirdim kadına dedim ay niye kızım diyorsun gelinim de yada adını şöyle .O da diyorki ne yapayım adettendir yoksa öyle gördüğüm de yok Hep millete uymaca işte. En azından anlıyoruz ya olmuyor oldurulmuyor işte Anne kız adettendir

Eşim konuştu zorlama diye ama asla takmıyor eşime canım aslan oğlum tamam diyip sonra biz yalnız kalınca geri bana sarıyorama dediğiniz gibi söylemicem demek net durmak gerekiyor yoksq daha çok üstüne geliyormuş

İşte bunun hissedildiğini anlamıyorlar mıdır nedir ısrarla devam ediyorlar aynı şeyi bizden de bekliyorlar benimki de annemin yanında canım kızım diyince annem bir şok geçirmişti ilk baştamillete gelinle hava atma huyları var bir de dediğin gibi başkalarının yanında sanli gelinin sahibiymiş gibi böbürlenenen öyle çok inaan var ki

Hitap mevzusu bizde sorun. İnsan zorlanıyorsa ilk zamanlar ağzından atıp çıkarabiliyorsa gerisi gelir.
Ama söyleyemediyse de söylemedi üstüne gitmenin bir alemi yok.
Çoğunluğun benimseyerek bazende zorlanarak yaptığı bir şeyin dışına çıktığınızda tepki almanız normal.
Ama birçok kişinin alelade veya severek söylediği bir şeyi söyleyemeyebiliyor olabilirsiniz.
Kendisi dürüst davranmış size, kızımla bir değilsin demiş. Tamam işte neyin anneliği o zaman?

Açıkça ne zaman içimden gelirse söylerim, lütfen zorlama diyeceksin ve sertçe uyaracaksın ki seni daha fazla darlamasın...

Yarış halindeyse kesinlikle deme. Ben olsam demem.
Benim de ağzıma sığmıyor işte diyemiyorumsaçımda beyaz var ben kesiyorum boyatmamak için (5-6 tane) işte bana saçların da hep beyazlamış çocuğun da olmaz senin demişti.Her manipülasyon var yani.Her gittiğimde yok kilo almışsın yok kilo vermişsin gözlerin çukura girmiş.İşte biz evde oturcaz mesela eşofman giyip gidiyorum mesela kendi elbise ful makyaj sonra benim hazırlıksız olduğumu biliyor ya fotoğraf çekiyor paylaşıyor daha neler neler.İşte ben daha adet görüyorum istesem şimdi çocuğum olur demeler.Gerçekten ben böylesini ne duydum ne gördüm

Şu an gerçekten alnınızdan öpmek istedimkızımla bir değilsin diyip anne dememi beklemesi zaten çok tuhaf.İşte mişlete karşı onların içinde anne dedirtmek istiyor yoksa başka derdi yok onun el iyisi

Beğenmedim der çünkü bir kere anneler gününde ismiyle hitap edip anne diye mesaj atmıştım.Benim adımı söyleme anne de dediannene nasıl diyorsan bana da diyeceksin ben bekliyorum dedi
Ne egoymuş arkadaş, benden bu kadar oluyor AYŞE ANNE kusura bakma, de öyle devam et bence o sinsiyse sen de onun gibi olmaya bakacaksın

Ne egoymuş arkadaş, benden bu kadar oluyor AYŞE ANNE kusura bakma, de öyle devam et bence o sinsiyse sen de onun gibi olmaya bakacaksın
İşte beni baskılamaya çalıştı elinde oynatacaktı ben izin vermedim diye de başka şeyleri öne sürüp huzursuzluk vermeye çalışıyor.Benim ona bişe yaptığım yok pislik düşünen kendi bulsun.Narsizm böyle bir şey ona göre sadece kendi doğurdukları mükemmel

Bunları yüzüne de söyle bence, hm de tam şu cümlelerle. Haddini epey aşmış teyze

Yaşı yalandır onun 40 yaşında kv olamaz, olsa bile gelini ondan 10 yaş küçük olamaz, biyolojim almadı.

Öyle bi başlık atmışsınız ki kaynanız topla tüfekle evinizi bastı zannettim bi ara bizim de içimizden gelmiyo ama diyoruz işte sende ismi ile beraber söyle x anne gibi bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…