Kaynana terörü

Yarıyor valla ama artık istemsiz olarak patladım ben bir anda cinnet geldi bende kendimi tanıyamadım kapıları falan yumruklamışım eşim dedi

Kendi annenizle bekarken aranız nasıldı ? Siz görücü usulümü evlendiniz begonvil00 birde çalışıyormusunuz bunları sorma amacım kayınvalide ile olan etkileşimdeki faktörleri öğrenmek
Kendi annemle bekarken sıkı fıkıydık iyiydik yani. Hayır görücü usulü evlenmedim. Birbirimizi görerek kendimiz tanışarak evlendik. Evet çalışıyorum

Iyy ne biçim insan tabikide dişini göster bunun artık saygı sevgi olayı kalmamış açık açık seninle muhattap olmak istemiyorum de

Su an taşındık
Ama sonra biz de haftada bir gidiyorduk esim arada gidiyordu
Simdi yazin gidip 1 ay kaliyoruz toptan

Tabi seninde üslubu dikkate almak lazım eşek falan maşallah.o atasözüde kendinize saklayın.ilerde karşılaşırsanız .aynı hoşgörüyü gösterirsiniz karsinizdakine
Sözlü ve ikili dialoglar tarzım değil.
tarzım olsaydı başta kayınvalidem ile yapardım. Sizle değil :) güzel kalbinizi ve parmaklarınızı rica ederim benim için yormayın. Ve tekrar bi ricada bulunacağım hiç tanımadığınız kişilerle dialog halinde olduğunuzda sokak jargonu ile değilde 2.çoğul şahıs ekini kullanırsanız (siz gibi :) ) kalitenizi düşürmemiş olursunuz.sevgiler size

Yukarıda bi üye yazmıştı takintilisiniz diye.onu kanitladiniz. teşekürler

Ahhhhh okurken kendi kayinpederimi gördüm resmen tam olarak k.validem yok Allah rahmet eğlesin ama şu dediklerinin hepsini k.pederim yapıyor ama olmadık zamanlarda arayıp araması gerektigindede asla sesi sesi çıkmıyor ameliyatımda doğumumda asla aramaz ama başka zaman tam olarak bu durum Allah yardımcımiz olsun ne diyelimki

Ben sesimi milim yükseltsem sen ne kadar terbiyesizsin diyip demediği şey kalmıyor. O derece enteresan birisi. Şimdi trip atıyor herkese anlatıyor falan filan. Öyle rezil biri ya
Eşim benimle öyle konuşmasına izin vermez , bana o şekilde sadece 1 kere bağırdı cirkeflesti , 1 defa izin verdim onu da hiç unutmadım ondan sonra hiç izin vermedim

Akıllı telefonlarda kişiye göre zil sesi atama seçeneği var, en kısa, en sessiz olanı seçin. Whatsapta kv.yi uzun süreli sessize alın. Bildirimleri görür ama cvp vermezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…