• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana terörü

Esin de mesafe koyar tavrini gosterirse duzeltir kendini. Esin hicbir sey olmamis gibi evine gidiyor dimi kayinvalidenin hicbir sey olmamis gibi sohbet muhabbet. Cix duzelmez böyle
Hayır eşim gayet tavırlı.
Sürekli konuşuyor yanlışlarını yüzüne vuruyor.
Ama kadın ne onu nede beni sallamıyor

Biri bana iyi bir kaynana göstersin lütfen yok suyu tükendi kalmadı.Çare belli şuanda iyi gidiyorsunuz vazgeçene kadar savaşıcaksınız o pes edene kadar tek şartla ;ama eşinizle tartışmayın eşiniz pes ederse yalnız kalabilirsiniz çünkü annesi ya ne yaparsa yapsın eninde sonunda el kızı olursunuz yazık ki
Kayınvalidemle o kadar iyi anlaşıyorum ki, öz annemden farkı yoktur. Gece saat 10 dan sonra aramak zorunda kalsa önce whatsapp dan mesaj atar kızım uyudun mu diye. Ben cevap verirsem öyle arar. Evime defalarca davet ederim ancak eşimle biz birlikte getirirsek gelirler. Kendine bir şey alırken muhakkak bana da alır. Yani 4 yıldır evliyim kendi annemle konuşamadığım şeyleri dahi onunla konuşabilirim

Kayınvalidemle o kadar iyi anlaşıyorum ki, öz annemden farkı yoktur. Gece saat 10 dan sonra aramak zorunda kalsa önce whatsapp dan mesaj atar kızım uyudun mu diye. Ben cevap verirsem öyle arar. Evime defalarca davet ederim ancak eşimle biz birlikte getirirsek gelirler. Kendine bir şey alırken muhakkak bana da alır. Yani 4 yıldır evliyim kendi annemle konuşamadığım şeyleri dahi onunla konuşabilirim
Kayınvalideniz aynı benim annem gibi onurlu gururlu olgun bir insan ama benim kayınvalidem deccalın öteki yüzü gibi imtihan diye bakıyorum olaya artık

Kayınvalideniz aynı benim annem gibi onurlu gururlu olgun bir insan ama benim kayınvalidem deccalın öteki yüzü gibi imtihan diye bakıyorum olaya artık
Çok şükür biz hiç sorun yaşamadık. Hatta ben oğlunu şikayet ederim, hemen benden yana cephe alır benim arkamda durur. Mesela ziyarete gideriz, farklı şehirdeler onlar. İşte akşam olur kızım bizimle oturmak zprunda değilsiniz bak çıkın gezin der. İşte mesela şurada şu varmış buraya şu açılmış gidin bakın der. Yani Allahıma şükür hiç sorun yaşamadım. Canım kayonvalidem ya. Özledim dur bi arayayım :)

Çok şükür biz hiç sorun yaşamadık. Hatta ben oğlunu şikayet ederim, hemen benden yana cephe alır benim arkamda durur. Mesela ziyarete gideriz, farklı şehirdeler onlar. İşte akşam olur kızım bizimle oturmak zprunda değilsiniz bak çıkın gezin der. İşte mesela şurada şu varmış buraya şu açılmış gidin bakın der. Yani Allahıma şükür hiç sorun yaşamadım. Canım kayonvalidem ya. Özledim dur bi arayayım :)
Üff bizimki benim kuzum yapmaz der. Delil göstersem bile bişey olmaz der🤣

Kendi annenizle bekarken aranız nasıldı ? Siz görücü usulümü evlendiniz begonvil00 birde çalışıyormusunuz bunları sorma amacım kayınvalide ile olan etkileşimdeki faktörleri öğrenmek

Aynı şeyleri harfiyen yaşadım boşuna susmuşum onca zaman, aşırı birikim bomba etkisi yaptı bende bir patladım, etraf darma duman🤯 saf salak sanmış meğer beni 🥴diyemiyor şimdi bir çift söz 🤗

İyi niyetinizi orda kaybettiniz çünkü . kendi anneniz size böyle davransa eşek demezsiniz degilmi ?kizabilirsim sitem edebilirsin ama eşek nekadar doğru bı karşılık bilemedim
Yalnız bu bir deyim?
eşek hoşaftan ne anlar deyiminin aslında doğru şekli eşek hoş laftan ne anlar :)
Bariz hakaret mayetinde söylenen bir söz değil yani bilin isterim.

Aynı şeyleri harfiyen yaşadım boşuna susmuşum onca zaman, aşırı birikim bomba etkisi yaptı bende bir patladım, etraf darma duman🤯 saf salak sanmış meğer beni 🥴diyemiyor şimdi bir çift söz 🤗
Esip gürlemek işe yarıyor değil mi :)
Ben bi kaç kez yaptım ama küçük küçük esinti gibi oldu bi fırtına yaşatacağım ona ama artık son noktamdayım.
sabır taşı olsa çat diye çatlardı vallahi.

Tabi yersen canim
Hadi o zaman biraz kültürlenelim.

Atasözleri arasında yer alan “Eşek hoş laftan ne anlar.” günümüzde kullanılmaktadır. Atasözünün devamında “suyunu içer, tanesini bırakır” ifadesi yer almaktadır. ... Türk Dil Kurumu Atasözleri ve Deyimler Sözlüğünde ki anlamı; bilgisiz, görgüsüz kimse ince, güzel şeylerin zevkine varamaz, değerini ölçemez şeklindedir.

afiyet olsun şimdiden :)

Back