- 21 Şubat 2021
- 464
- 467
- 18
- 31
- Konu Sahibi 1okaliptus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne güzel yaaBenim yanımda azarlar niye böyle yapıyorsun diye. Beni çeker köşeye kızım bi derdin varsa söyle ben konuşayım ya da babana söyleyeyim o çeksin kulaklarını der
Yarıyor valla ama artık istemsiz olarak patladım ben bir anda cinnet geldi bende kendimi tanıyamadım kapıları falan yumruklamışım eşim dediEsip gürlemek işe yarıyor değil mi :)
Ben bi kaç kez yaptım ama küçük küçük esinti gibi oldu bi fırtına yaşatacağım ona ama artık son noktamdayım.
sabır taşı olsa çat diye çatlardı vallahi.
Kendi annemle bekarken sıkı fıkıydık iyiydik yani. Hayır görücü usulü evlenmedim. Birbirimizi görerek kendimiz tanışarak evlendik. Evet çalışıyorumKendi annenizle bekarken aranız nasıldı ? Siz görücü usulümü evlendiniz begonvil00 birde çalışıyormusunuz bunları sorma amacım kayınvalide ile olan etkileşimdeki faktörleri öğrenmek
Anladım İnşaAllah devam eder o şekildeKendi annemle bekarken sıkı fıkıydık iyiydik yani. Hayır görücü usulü evlenmedim. Birbirimizi görerek kendimiz tanışarak evlendik. Evet çalışıyorum
Mune Üslup konusuna özen gösterdiğinizi biliyorum. Teşekkürler
Iyy ne biçim insan tabikide dişini göster bunun artık saygı sevgi olayı kalmamış açık açık seninle muhattap olmak istemiyorum deHerkese merhaba,
henüz evlilik aşamasında olan arkadaşlardan konumu okumamalarını tavsiye ederim zira evlilikten soğuyabilirler :)
gelelim mübarek kayınvalideye..
Kendisi 50’li yaşlarında,kızıyla birlikte yaşayan (eşinden ayrıldı),zevkleri için yaşayan,yarınını düşünmeyen,yaptığı her şeyin mümkemmel olduğunu yanlışların yalnızca etrafında kişilere ait olduğunu düşünen,her söylediğinin doğru olduğunu kabul edilmesini bekleyen,yoruma kapalı,ilgi hastası,kusur bulucu, memnuniyetsiz bi hanım.
E peki okaliptüs sorun nerede? Geliyorum efendim orayada geliyorum.
bu hanım evliliğimizin 1.haftasından itibaren her Allahın günü beni,bana ulaşamazsa eşimi taciz edercesine arıyor. Böyle peş peşe alacaklı gibi. Günde 5-6 kere. Tamam diyoruz ya arasın evladı sonucta. Bi bakıyoruz bu çağrılar sabahın 7sindede olmaya başladı gecenin 1 indede. Neyse yataktan sıçrayışlarımızla birlikte telefonu açıp duyduklarımızla şok oluşlarımız nicedir. Kadıncağız bizi gecenin yarısında aramış çünkü CANI SIKILMIŞ. Aynen gamsız gamsız canım sıkıldı sizi arayayım dedim diyor. Aramasın annen söyle lütfen benim zaten uyandığımda bi süre kendime gelmem zaman alıyor bide bu şekilde aranınca hepten irkiliyorum dedim. ( yazık bana, o zamanlar kibar biriymişim.) bi süre kesti sesini. Ama bir süre. 1 ay sonra çat kapı gelmeler başladı. Yeni evliyiz kocamla sevişiyor olabilirim değil mi? Zönk diye gelmek ne demek? Eşim kendi diliyle anlatmaya çalıştı anacağızına ama eşek hoş laftan ne anlar?
Kıyafetimi beğenmedi, saçımı beğenmedi,fiziğimi beğenmedi,evimin dekorasyonunu beğenmedi herkesin yanında benim olduğum olmadığım her ortamda beni kötüledi. Tek bir kere yalandan kuzum dediğini hatırlamam.
Ailemin ve benim evlilik sürecinde tek bir isteğimiz olmamasına rağmen hep isteyen taraf bizmişiz gibi muamele gördüm. Gördüm diyorum cünkü aileme bu olup bitenleri asla anlatmadım onu kötü bilsinler istemem.
Yemek yaptım beğenmedi rezil etti misafir ortamında.
Hediye aldım gücümün yettiğince küçümsedi.Bunu alacağına hiç almasaydın dedi.
Allah razı olsun Cebinize bin bereket dedim gençlerin ağzına bu tarz cümleler yakışmıyor yaşlı işi gibi geliyor bana,teşekkür et geç dedi sustum. Allah’a havale ettim.
Ailemin maddi durumu iyi derecesinde onu bi ara taktı kafasına,aldıkları giydikleri bile ona konu oldu.
Her allahın günü birlikte olmak istedi,gelin gelelim kalın kalalım modunda. Ki ben bu tarz misafirciliklerden oldum olası hiç hoşlanmam. Eşim gitti gördü düzenli olarak,kadın yine tatmin olmadı hep benide dahil etmek istedi. Eğleniyordu çünkü benimle.
Çalışırken dahi gelmek istiyordu reddettim. Kendisi saniye başına 500 kelime sarf etme kapasitesine sahip olduğundan.
Bu yaşattıklarının yalnızca %5i falan olabilir bu arada.
eşin armut mu o ne yapıyor diyorsunuz dimi?
Yüzlerce kez konuştu,küstü konuşmadı,yanlışlarını yüzüne vurdu. Benimle aynı ortama sokmamaya çalıştı ama gerçekten anlamamakta direniyor kadın onada bişi diyemiyorum artık.
Sonra kendine gel dedim ya bu kim seni bu kadar aşağıya çekiyor?
O geldi ben açmadım. O aradı ben duymadım. O kendi kendini davet ettirdi kabul etmedim.
Hediyenin H sini görmedi benden.
Masadayken O konuştu ben salatadaki domatese odaklandım mesela. Sallamadım.
Ama artık tükendiğimi hissediyorum. Bu evdeki tek kavga ve tartışma sebebinin o olduğunu bildiğim için artık içim almıyor onu.
her taktığı kulp kanıma dokunuyor.
ne yapayım hadi bana akıl verin.
Siz bu durumda olsaydınız eşiniz ve annesine karşı duruşunuz ne olurdu?
Hürrem (adını unuttum)gibiyim be Çaresizlik&tükenmişlik mode on.
Su an taşındıkBen kac aydır dil döktüm, kavga ettım. Eşime sımdı sor. Ayda 1 2yeterlı,mesafe iyidir der.İlk zamanlar hergun oradaydık. Ama yenı evlı çift rahat bırakılır. Cok yanlıs yaptıkları. Suan kac haftada bır gıdıyorsunuz
Sözlü ve ikili dialoglar tarzım değil.Tabi seninde üslubu dikkate almak lazım eşek falan maşallah.o atasözüde kendinize saklayın.ilerde karşılaşırsanız .aynı hoşgörüyü gösterirsiniz karsinizdakine
En sevdiğim an :)Yarıyor valla ama artık istemsiz olarak patladım ben bir anda cinnet geldi bende kendimi tanıyamadım kapıları falan yumruklamışım eşim dedi![]()
Kesinlikle onu hak ediyor ve onunda zamanı gelecek :)Iyy ne biçim insan tabikide dişini göster bunun artık saygı sevgi olayı kalmamış açık açık seninle muhattap olmak istemiyorum de
Sözlü ve ikili dialoglar tarzım değil.
tarzım olsaydı başta kayınvalidem ile yapardım. Sizle değil :) güzel kalbinizi ve parmaklarınızı rica ederim benim için yormayın. Ve tekrar bi ricada bulunacağım hiç tanımadığınız kişilerle dialog halinde olduğunuzda sokak jargonu ile değilde 2.çoğul şahıs ekini kullanırsanız (siz gibi :) ) kalitenizi düşürmemiş olursunuz.sevgiler size
Bu saatte kahkaha attırdın bana ya hshshsshhssh rabbim yardımcın olsun kardeşimKayınvalideniz aynı benim annem gibi onurlu gururlu olgun bir insan ama benim kayınvalidem deccalın öteki yüzü gibi imtihan diye bakıyorum olaya artık
Bence bir daha görüntülü ararsa çıplak ac müsade edersen işimiz var deEn sevdiğim an :)
Bizimki bugun hiç aramadı beni.
küstü mü acaba ne dersiniz :))
AhhhhhHerkese merhaba,
henüz evlilik aşamasında olan arkadaşlardan konumu okumamalarını tavsiye ederim zira evlilikten soğuyabilirler :)
gelelim mübarek kayınvalideye..
Kendisi 50’li yaşlarında,kızıyla birlikte yaşayan (eşinden ayrıldı),zevkleri için yaşayan,yarınını düşünmeyen,yaptığı her şeyin mümkemmel olduğunu yanlışların yalnızca etrafında kişilere ait olduğunu düşünen,her söylediğinin doğru olduğunu kabul edilmesini bekleyen,yoruma kapalı,ilgi hastası,kusur bulucu, memnuniyetsiz bi hanım.
E peki okaliptüs sorun nerede? Geliyorum efendim orayada geliyorum.
bu hanım evliliğimizin 1.haftasından itibaren her Allahın günü beni,bana ulaşamazsa eşimi taciz edercesine arıyor. Böyle peş peşe alacaklı gibi. Günde 5-6 kere. Tamam diyoruz ya arasın evladı sonucta. Bi bakıyoruz bu çağrılar sabahın 7sindede olmaya başladı gecenin 1 indede. Neyse yataktan sıçrayışlarımızla birlikte telefonu açıp duyduklarımızla şok oluşlarımız nicedir. Kadıncağız bizi gecenin yarısında aramış çünkü CANI SIKILMIŞ. Aynen gamsız gamsız canım sıkıldı sizi arayayım dedim diyor. Aramasın annen söyle lütfen benim zaten uyandığımda bi süre kendime gelmem zaman alıyor bide bu şekilde aranınca hepten irkiliyorum dedim. ( yazık bana, o zamanlar kibar biriymişim.) bi süre kesti sesini. Ama bir süre. 1 ay sonra çat kapı gelmeler başladı. Yeni evliyiz kocamla sevişiyor olabilirim değil mi? Zönk diye gelmek ne demek? Eşim kendi diliyle anlatmaya çalıştı anacağızına ama eşek hoş laftan ne anlar?
Kıyafetimi beğenmedi, saçımı beğenmedi,fiziğimi beğenmedi,evimin dekorasyonunu beğenmedi herkesin yanında benim olduğum olmadığım her ortamda beni kötüledi. Tek bir kere yalandan kuzum dediğini hatırlamam.
Ailemin ve benim evlilik sürecinde tek bir isteğimiz olmamasına rağmen hep isteyen taraf bizmişiz gibi muamele gördüm. Gördüm diyorum cünkü aileme bu olup bitenleri asla anlatmadım onu kötü bilsinler istemem.
Yemek yaptım beğenmedi rezil etti misafir ortamında.
Hediye aldım gücümün yettiğince küçümsedi.Bunu alacağına hiç almasaydın dedi.
Allah razı olsun Cebinize bin bereket dedim gençlerin ağzına bu tarz cümleler yakışmıyor yaşlı işi gibi geliyor bana,teşekkür et geç dedi sustum. Allah’a havale ettim.
Ailemin maddi durumu iyi derecesinde onu bi ara taktı kafasına,aldıkları giydikleri bile ona konu oldu.
Her allahın günü birlikte olmak istedi,gelin gelelim kalın kalalım modunda. Ki ben bu tarz misafirciliklerden oldum olası hiç hoşlanmam. Eşim gitti gördü düzenli olarak,kadın yine tatmin olmadı hep benide dahil etmek istedi. Eğleniyordu çünkü benimle.
Çalışırken dahi gelmek istiyordu reddettim. Kendisi saniye başına 500 kelime sarf etme kapasitesine sahip olduğundan.
Bu yaşattıklarının yalnızca %5i falan olabilir bu arada.
eşin armut mu o ne yapıyor diyorsunuz dimi?
Yüzlerce kez konuştu,küstü konuşmadı,yanlışlarını yüzüne vurdu. Benimle aynı ortama sokmamaya çalıştı ama gerçekten anlamamakta direniyor kadın onada bişi diyemiyorum artık.
Sonra kendine gel dedim ya bu kim seni bu kadar aşağıya çekiyor?
O geldi ben açmadım. O aradı ben duymadım. O kendi kendini davet ettirdi kabul etmedim.
Hediyenin H sini görmedi benden.
Masadayken O konuştu ben salatadaki domatese odaklandım mesela. Sallamadım.
Ama artık tükendiğimi hissediyorum. Bu evdeki tek kavga ve tartışma sebebinin o olduğunu bildiğim için artık içim almıyor onu.
her taktığı kulp kanıma dokunuyor.
ne yapayım hadi bana akıl verin.
Siz bu durumda olsaydınız eşiniz ve annesine karşı duruşunuz ne olurdu?
Hürrem (adını unuttum)gibiyim be Çaresizlik&tükenmişlik mode on.
Sizin cevabınız çok güzel olmuş bende bitki gibi düşüncem artikYapabileceğiniz en akıllıca şeyi yapmışsınız boşverin. Olabildiğince muhatap olmayın, kapıları açmayın, telefonlara cevap vermeyin. Onu bir bitki gibi düşünün sallamayın.
Eşim benimle öyle konuşmasına izin vermez , bana o şekilde sadece 1 kere bağırdı cirkeflesti , 1 defa izin verdim onu da hiç unutmadım ondan sonra hiç izin vermedimBen sesimi milim yükseltsem sen ne kadar terbiyesizsin diyip demediği şey kalmıyor. O derece enteresan birisi. Şimdi trip atıyor herkese anlatıyor falan filan. Öyle rezil biri ya
Amin İnşaAllah teşekkür ederim yorumun banada tebessüm ettirdiBu saatte kahkaha attırdın bana ya hshshsshhssh rabbim yardımcın olsun kardeşim![]()
İnşallah küsmüştürEn sevdiğim an :)
Bizimki bugun hiç aramadı beni.
küstü mü acaba ne dersiniz :))
Akıllı telefonlarda kişiye göre zil sesi atama seçeneği var, en kısa, en sessiz olanı seçin. Whatsapta kv.yi uzun süreli sessize alın. Bildirimleri görür ama cvp vermezsiniz.Bu sabah yine aradı 9 da.
açmadım elbette. Yataktan sıçradım
Ağladım sinirden.
sonra kendi annemin mesajını gördüm dün gece 11 de nasılsın diye yazmış görmemişim . Sabah aynen şu mesaja denk geldim yavrum sana mesaj attım gece ama haftasonu sandım affet beni rahatsızlık verdiysem diye .
dedimki ey görgü ey kültür sen nelere kadirsin.
cahil cühela ile baş edilmiyor.