Kaynana sorunsalı

Tek derdiniz bu olsa keşke.

İstemediğiniz bir evde , anlaşamadiginiz bir kayınvalide ile aynı binada iç içe olacaksınız.

Buni bile bile evlenmekte akıl karı değil.
5 yılı askın ilişkimiz var seviyorum , ama gücüm yetmiyor dayanamıyorum çaresiz kaldım resmen

5 yılı askın ilişkimiz var seviyorum , ama gücüm yetmiyor dayanamıyorum çaresiz kaldım resmen
Nişanlin seni seviyor mi peki?

Oturacağınız ebe karar veremiyorsunuz daha.

Sevgi evlilikte tek başına bir ise yaramıyor malesef.

Yaşayıp tecrübe etmezsiniz umarım.

Ne cesaret aile apartmanında oturabiliyorsunuz

Nişanlin seni seviyor mi peki?

Oturacağınız ebe karar veremiyorsunuz daha.

Sevgi evlilikte tek başına bir ise yaramıyor malesef.

Yaşayıp tecrübe etmezsiniz umarım.
seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yok

seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yok
Biz buna burada anneci erkek diyoruz.
Neredeyse hergün bu tip erkekle evli olan kadınların konu açıyor.
İçlerinde hiç mutlu olan yok.

Hazır nişanlıyken yakmayın başınızı.
Alsın annesini ne yapıyorsa yapsın nişanliniz.

Gerekirse cevap ver kötü ol. Hep şöyle düşünürüm yolun başında Allah yanlışları, eksikleri gördüğünde mi vazgeçmelisin yoksa bir çocuğunla mu vazgeçmelisin.
Ayrıl, barış demem ama yanlış yapıyorsunuz anlaşamadığınız bir kaynana var ortada ve bu kadın siz evlenince kaybolmayacak aksine daha içinize girecek daha çok görmek , konuşmak zorunda kalacaksınız. Eşinize yansıtırsanız kötü olup huzursuz olacaksınız, yansıtmasanız sizin psikolojiniz yerle bir olacak. Siz bunu hak ediyormusunuz ? Kaynananızla bir sorun yaşadığınızda eşiniz haklısın deyip arkanızda duracak mı ya da kaynananızı savunduğunda eşiniz susup oturacakmısınız. Açık konuşayım yaşım 25 küçüğüm daha çok bilgil, vs sayılamam daha 2 aylık evliyim, ama ben evde babaannemle yaşıyordum. Annemle babaannemin tartışmaları ve araya babamın girmesiyle büyüdüm çok şükür babamla annemin kavgası olmadı ama neden olmadı annem hep sustu alttan aldı babam annemi haklı görse de annesini savundu siz bu ortamda yaşayabilecekmisiniz.

Sen ne alirsan o da alir sen ne pisirirsen o da pisirir hadi senin ki mi benim ki mi iyi olmis der senin evinden iyi olmaya calisir bunlar hep boyle nisanli iken yada flortken erkekler kadini alana kadar hoş tutar evlenince hoop değişirler ne sözler tutulur ne söylenenler akla gelir unutulur sizin geleceğiniz belli kardeş susarsan iyisindir ama için için yanarsın yanarsinda ne anana ne babana dersin söyleyemezsin soylesende sen istedin aldın derler bide onlar susturur ... Bu sıkıntı tek sizde yok emin olun ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin seçim sizin... kaynana ile kötü olmak kocayla kötü olmakla eş değer analarını pek severler nisanliyken ben ne dersem o beni anam bacım kırmaz der ne hikmetse evlenince anası ne derse o olur sinsi sinsi ele geçirir oğlunu.... uzar gider bu mevzu ......

Kaynananız kaç yaşında nişanlınız annesine karşı nasıl annesi sizin yanınızda öpüyor mu oğlunu bak bunlar önemli şeyler iyi düşün taşın nişan kıyafetini taklit eden evini taklit eden eşine seni doldurmaz mı zamanı gelince?

Aile apartmanında oturmayı kabul ederek zaten 1-0 yenik başlamışsınız. Kayınvalideniz fena biriyse eğer ilerde her şeyinize karışır, her şeye burnunu sokar, evinizde iğneden ipliğe herşey de kendini söz sahibi görür. Bence yorumları dikkate alın. Sevgi herşey demek olsa bile herşeyi çözmeye yetmiyor. Daha kendi nerede oturacağına eşiyle beraber karar veremeyen bir adamla bir ömür sürmekte zor olur.

Aboooo bacim. Seni cok huzursuz günler bekliyor. Daha simdiden nerde yasayacaginiza dair secme hakkin yok. Kolay gelsin. Seni daha cok görürüz bu bölümde

Parası var yaptırıyor bu kımseyı ılgılendırmezkı.Belkı uzun suredır dusunuodu ama hazır apartmanda tadılat var yaptırmak ıstedıgı yerlerı yaptırdı.Tadılat bıtmez bılırsınız ki sıze ozgu bısey deıl bence .Çok rahatsız olursanızda aıle apartmanı deıl farklı bır yere kıraya cıkarsınız.

Bırakın yaptırsın ne var ki sizde destekleyin annecim çok güzel oldu falan baştan sana gardı varsa kır biraz politik olun ya herşeyin kötü yandan çekmeyin belki kendi zamanında yapmadığını şimdi yapıyordur ee yakınındaki en yakın yeni gelinde sensin. Bazı şeyleri avantaja çevirin işte çalışıyorsan para biriktirin sonrada kendinize yeni ev alın.

Eğer birazcık aklınız varsa aile apartmanında oturmazsınız...

Kız daha dur hele bi evlen başlama şimdiden yaptırdın nolcak onun evi ayrı senin evin ayrı. Kendine karıştırma da bırak kendi evinde napıyorsa yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…