Kaynana sorunsalı

Evlendikten sonra da eşinize sahip çıkacak.

Çok cesurusunuz gerçekten, böyle bir aileye gidip içlerinde yaşamak için cengaver olmak lazım.

Vazgeçmeniz için bir sebep. Valla ben ettim siz etmeyin 🤭 Gerçekten pişmanlıktır. Ben evlenmeden önce böyle deselerdi bana sakın deselerdi dinlerdim valla. Gerçi yaza çıkıyorum ben Allah izin verirse.
Neden zorla oturuyorsunuz?

Kapıya taklitler aslını yaşatır yazılı bir yazı asın aynısını yapacak mı bakalım 😂😂

İstemediginiz halde ayni binada oturmaniz sorun degil,tohuma kacmis kaynananin gelin evini kopyalamasi mi sorun? Parasi onun cebinden cikiyor. Peki sizin evin tadilat parasini kim oduyor?

Hemen evlen sakın kaçırma bu adamı kaparlar sonra bu ana kuzusunu tam bir ideal eş inan bana çok mutlu olacaksınız sen o ve anası.

Siz bu kadar şeye rağmen hala evlenmek isteğinize göre gerçekten seviyorsunuz , ama eşiniz annesini baş tacı edip sizi her zaman haksız gördüğü, en haklı isteğinizi görmezden geldiğine göre o pek de seviyor gibi değil. Burada ne dense evleneceksiniz, tek tavsiyem ilk geceden , ilk aydan çocuk yapmayın ( hoş bu moda gibi oldu artık- anlamadan oluveriyor) . Ailesiyle yaşayacağınız sorunlardan ziyade eşiniz tavrını iyice gözlemleyin, böyle devam ederse sevgi - saygı falan kalacağını sanmam zaten. Inşallah o zaman bir şeyler için güç bulursunuz .

Evlendiğiniz zamanki konularınız gözümün önünden aktı geçti bile:işsiz:

seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yok

İstemediginiz halde ayni binada oturmaniz sorun degil,tohuma kacmis kaynananin gelin evini kopyalamasi mi sorun? Parasi onun cebinden cikiyor. Peki sizin evin tadilat parasini kim oduyor?
Yalnız mevzu ev yenilemesi değil evi kopyalayıp yapması , yani korkuyorum koltuklarımın yatak odamın aynısı alıcak diye

Siz bu kadar şeye rağmen hala evlenmek isteğinize göre gerçekten seviyorsunuz , ama eşiniz annesini baş tacı edip sizi her zaman haksız gördüğü, en haklı isteğinizi görmezden geldiğine göre o pek de seviyor gibi değil. Burada ne dense evleneceksiniz, tek tavsiyem ilk geceden , ilk aydan çocuk yapmayın ( hoş bu moda gibi oldu artık- anlamadan oluveriyor) . Ailesiyle yaşayacağınız sorunlardan ziyade eşiniz tavrını iyice gözlemleyin, böyle devam ederse sevgi - saygı falan kalacağını sanmam zaten. Inşallah o zaman bir şeyler için güç bulursunuz .
Çok haklısınız , ev almadan cocuk düşünmüyorum zaten , bunu da söyledim nişanlıma evimizi alıp borcumuzu hafifletip öyle çocuk düşünüyoruz , sevdiğinden şüphe etmiyorum ama bu erkeklerin anneyi savunup yanındakini savunmaması çok saçma , sevgiliyken böyle sorunlarımız yoktu , Nişanlılığın ilk zamanlarında hiç savunmuyordu hep haksız görüyordu beni şimdi biraz biraz başladı savunmaya hak vermeye , bu olayda kendiside rahatsız oldu , diyorum ki eşyaları getirmeyi korkuyorum alacak annen aynısını diye dediğimde bir şey söylemiyor 😀 Taklitler aslını yaşatır diye ikidebir laf söylüyorum bir şey demiyor , bakalım sonumuz ne olcak😂

Zaten bir ayrılsam Kaynanam rahatlayacak kendi bulduğu beğendiği kızlarla evlendirmek çok istiyor 😀kadının bütün amacı beni sinirlendirmek , kavga etmemi sağlamak, laf sokmak , birşeylerimi beğenmemek, diğer gelin adayını tutmak sevmek , ve sonunda o haksız demek 😀😀
Hemen evlen sakın kaçırma bu adamı kaparlar sonra bu ana kuzusunu tam bir ideal eş inan bana çok mutlu olacaksınız sen o ve anası.

Vazgeçmeniz için bir sebep. Valla ben ettim siz etmeyin 🤭 Gerçekten pişmanlıktır. Ben evlenmeden önce böyle deselerdi bana sakın deselerdi dinlerdim valla. Gerçi yaza çıkıyorum ben Allah izin verirse.
Neden zorla oturuyorsunuz?

Kapıya taklitler aslını yaşatır yazılı bir yazı asın aynısını yapacak mı bakalım 😂😂
Mesela ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ?

Çok cesurusunuz gerçekten, böyle bir aileye gidip içlerinde yaşamak için cengaver olmak lazımge

Çok cesurusunuz gerçekten, böyle bir aileye gidip içlerinde yaşamak için cengaver olmak lazım.
Gerçekten o kadar çok istiyorum ki sevgimin yok olmasını, diyorum ki bazen ya keşke aldatsa yada asla kabul edilemeyecek düzelir denmeyecek bir şey olsa , keşke bitirebilsem de unutabilsem

Kadının evi eskiymiş seninki yapılırken o da yaptırmış ne olacak boşver :KK70:

Ama herkes ilk onun evini görecek , gelin senin evi beğenip yaptırmış diyecek

cidden bunu düşündünüz mü

kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

tek tip yaptırmışlar diye düşünürüm belki de gelin kv den görüp de yaptırmış diye düşünmem

usta gelmiş tüm apartmanı yapmış derim, tıpkı şu an oturduğum sitede olduğu gibi

hepimizin mutfağı aynı hiç de garipsemedi kimse

seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yok

bu anne baştacı lafı da yeni klişe

eşim ne beni ne annesini kayırır

ona göre kim haklı ise o haklıdır

yani annesi diye hatalı davranışı onaylamaz keza benim hatalı davranışımı da onaylamaz

bu anneciliği, anneyi sevmeyi, eşi sevmeyi saymayı falan biraz toplumca yanlış anlıyoruz

çözüm basit ayrı ev diyeceğiz de tadilat da yaptırmışsınız artık zor

ne olur gelin evi beğenmedi deselerdi

kv yok canım iş ev ile değil birlik oturmak kötü herkes ayrı olsun uzak olsun tatlı olsun dedik gelin ve oğlan başka semte gitti der sustururdu el alemi

bir de işler kv evine yakın mı

aile apartmanı yerine dışarıda oturup kira vermek de sıkıntılı tabii

ama parama gücüm yeter huzurun ederi çok da büyüktür

Çok haklısınız , ev almadan cocuk düşünmüyorum zaten , bunu da söyledim nişanlıma evimizi alıp borcumuzu hafifletip öyle çocuk düşünüyoruz , sevdiğinden şüphe etmiyorum ama bu erkeklerin anneyi savunup yanındakini savunmaması çok saçma , sevgiliyken böyle sorunlarımız yoktu , Nişanlılığın ilk zamanlarında hiç savunmuyordu hep haksız görüyordu beni şimdi biraz biraz başladı savunmaya hak vermeye , bu olayda kendiside rahatsız oldu , diyorum ki eşyaları getirmeyi korkuyorum alacak annen aynısını diye dediğimde bir şey söylemiyor 😀 Taklitler aslını yaşatır diye ikidebir laf söylüyorum bir şey demiyor , bakalım sonumuz ne olcak😂
Ben ayrıl ya da ayrılma demem ama emin olun ki asla ayrı bir ev almayacaksiniz. Benim düşüncem. Ki bu kadar ev fiyatları artmışken üstelik halihazırda bedava oturduğunuz bir ev varken ve zengin de değilseniz çok zor ev almanız.
Orada sürekli oturacaksınız. Ona göre ayarlayın kendinizi yeni ev alıp çıkacağız düşüncelerine girip umutlanmayın bence

cidden bunu düşündünüz mü

kırk yıl düşünsem aklıma gelmez

tek tip yaptırmışlar diye düşünürüm belki de gelin kv den görüp de yaptırmış diye düşünmem

usta gelmiş tüm apartmanı yapmış derim, tıpkı şu an oturduğum sitede olduğu gibi

hepimizin mutfağı aynı hiç de garipsemedi kimse
Ne kadar iyimser birisiniz, 10 yıl önce zaten usta gelip komple yapmış yani binayı , usta geldiğinde bütün evleri yapayım demedi sonuçta , ben yaptırdım , aradan 1 ay geçmeden yemi usta tutulup yaptırıldı

X