Kaynana sorunsalı

bu anne baştacı lafı da yeni klişe

eşim ne beni ne annesini kayırır

ona göre kim haklı ise o haklıdır

yani annesi diye hatalı davranışı onaylamaz keza benim hatalı davranışımı da onaylamaz

bu anneciliği, anneyi sevmeyi, eşi sevmeyi saymayı falan biraz toplumca yanlış anlıyoruz

çözüm basit ayrı ev diyeceğiz de tadilat da yaptırmışsınız artık zor

ne olur gelin evi beğenmedi deselerdi

kv yok canım iş ev ile değil birlik oturmak kötü herkes ayrı olsun uzak olsun tatlı olsun dedik gelin ve oğlan başka semte gitti der sustururdu el alemi

bir de işler kv evine yakın mı

aile apartmanı yerine dışarıda oturup kira vermek de sıkıntılı tabii

ama parama gücüm yeter huzurun ederi çok da büyüktür
Ev zaten kiradaydı bizim rahat etmemiz amaç olsaydı millet için oturmasaydık zaten alın kira sizin olsun başka bir yerdede oturun derlerdi , yok efendim evi beğenmezmişiz millet ne dermiş anlaşamıyo derlermiş sanki çok anlaşıyoruz 😀

Sizin kayınvalideniz çok şanslı gerçekten birlikte aynı şeyleri alıp dizin lütfen :) Aynı eşya ve aynı dizaynı kabul eden kişi sayısı %1 geçmez tebrik ediyorum sizi
Yani kalkip zil takip oynamam ama kizmam da, nedir yani alti ustu esya der gecerim. Size de tavsiye ederim her seye kafa takilmaz

Ne kadar iyimser birisiniz, 10 yıl önce zaten usta gelip komple yapmış yani binayı , usta geldiğinde bütün evleri yapayım demedi sonuçta , ben yaptırdım , aradan 1 ay geçmeden yemi usta tutulup yaptırıldı

bunu anladım da

ben kv ye misafir gelsem

kv yaptırmış gelin de beğenmiş yaptırmış diye asla düşünmem diyorum

en fazla ustayı çağırıp tüm binayı komple yaptırmışlar derim

kendinizi gereksiz şeylerle doldurmayın

ben evlenirken de kv buzdolabını yeniledi, 35 yıllık dolabı çalışıyordu

ama oğlum evleniyor, eve misafir gelir diye yeniledi

çünkü o kardeşlerinin düğününe gittiğinde tüm evlerinin eşyalarını, dolaplarını vs yenilemişler

onun evinin başka yerleri yeniydi zaten o da buzdolabını bulup onu yeniledi

benimkinin aynısından aldı mı diyeyim, aksine gittim araştırdım iyisinden alalım diye baktık vs

Kadının evi eskiymiş seninki yapılırken o da yaptırmış ne olacak boşver :KK70:
Yok canım gayet güzeldi , bu kayınvalidelerin huyuymuş zaten gelin ev dizerken onlarda dizermiş akılları sıra üstünlük sergileyecekler , birde şey demesi yok mu usta sizin oraya daha güzel olur dedi😀

Ev zaten kiradaydı bizim rahat etmemiz amaç olsaydı millet için oturmasaydık zaten alın kira sizin olsun başka bir yerdede oturun derlerdi , yok efendim evi beğenmezmişiz millet ne dermiş anlaşamıyo derlermiş sanki çok anlaşıyoruz 😀

bakın bu kadar basit işte

bu cümleleri eşinize kv denize bu cümleyi size kim dedi ise ona diyecektiniz

biz hiç bu tarz sorunlar yaşamadık çünkü kimseden ev beklentimiz olmadı

görümcemin eşinin aile binası vardı hatta dairenin biri yıllardır boş idi bizim enişte evlenip oturacak diye

ama orada oturmadılar kızın bekar evinde oturmaya devam ettiler yeni ev aldılar o bitene kadar

hem erkek tarafının anan babası hem görümcemin annesi çok laf etti

kimse takmadı ama bunu biz buyuz dediler oldu bitti

Yani kalkip zil takip oynamam ama kizmam da, nedir yani alti ustu esya der gecerim. Size de tavsiye ederim her seye kafa takilmaz
Binbir türlü eşya var , ben aylarca araştırıp isteklerimi zar zor bulup usta araştırıp yaptırmışım, benim evimdekileir beğenmeyip yaptırırken ne gerek var diyip bosyere masraf yapıyorsunuz diyip kendisi yaptırıyorsa kızarım da laf da ederim valla

bakın bu kadar basit işte

bu cümleleri eşinize kv denize bu cümleyi size kim dedi ise ona diyecektiniz

biz hiç bu tarz sorunlar yaşamadık çünkü kimseden ev beklentimiz olmadı

görümcemin eşinin aile binası vardı hatta dairenin biri yıllardır boş idi bizim enişte evlenip oturacak diye

ama orada oturmadılar kızın bekar evinde oturmaya devam ettiler yeni ev aldılar o bitene kadar

hem erkek tarafının anan babası hem görümcemin annesi çok laf etti

kimse takmadı ama bunu biz buyuz dediler oldu bitti
Kayınpeder kayınvalide He birde kayınpederin kardeşleri 😀

bende aile apartmandayim.
tavsiye etmiyorum...
evimi pis buluyor resmen ne kadar temizlesem de.
ne alirsam daha güzelini aliyor.
bide hava atardi .

bi sürü şey
sonra rakmamaya öğrendim zamanla

bunu anladım da

ben kv ye misafir gelsem

kv yaptırmış gelin de beğenmiş yaptırmış diye asla düşünmem diyorum

en fazla ustayı çağırıp tüm binayı komple yaptırmışlar derim

kendinizi gereksiz şeylerle doldurmayın

ben evlenirken de kv buzdolabını yeniledi, 35 yıllık dolabı çalışıyordu

ama oğlum evleniyor, eve misafir gelir diye yeniledi

çünkü o kardeşlerinin düğününe gittiğinde tüm evlerinin eşyalarını, dolaplarını vs yenilemişler

onun evinin başka yerleri yeniydi zaten o da buzdolabını bulup onu yeniledi

benimkinin aynısından aldı mı diyeyim, aksine gittim
bende aile apartmandayim.
tavsiye etmiyorum...
evimi pis buluyor resmen ne kadar temizlesem de.
ne alirsam daha güzelini aliyor.
bide hava atardi .

bi sürü şey
sonra rakmamaya öğrendim zamanla
Benim kide koltuk takımımın renklerine iğrenç dedi düşünün klasik renk yani😀 Ya diyorum ya amaç ben üstünüm ben daha iyisini yaparım

Binbir türlü eşya var , ben aylarca araştırıp isteklerimi zar zor bulup usta araştırıp yaptırmışım, benim evimdekileir beğenmeyip yaptırırken ne gerek var diyip bosyere masraf yapıyorsunuz diyip kendisi yaptırıyorsa kızarım da laf da ederim valla
Bosuna enerjinizi harciyorsunuz. Bir daha bu yasta olmayacaksiniz,dunyaya da bir daha gelmeyeceksiniz.

Hicbir sey yapamiyorsam laf sokarim.
Aa kendi evime gelmis gibi oldum, hayatim yanlislikla bi kat fazla mi ciktik acaba, anne senle de zevklerimiz resmen ayniymis, ben evlenmesem o eski esyalarla oturacaktin gibi gibi...

Yok canım gayet güzeldi , bu kayınvalidelerin huyuymuş zaten gelin ev dizerken onlarda dizermiş akılları sıra üstünlük sergileyecekler , birde şey demesi yok mu usta sizin oraya daha güzel olur dedi😀

Hahahah Allah yardımcın olsun şimdiden işin zor görünüyor

Evet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor
Bosverin siz kendi eviniz içinize sinmisse tamamdır

Mesela ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ?
Valla ben şu anda konuşmuyorum kendisiyle konuşmam da daha.

Sürekli eve gelişlerimizi takip etti sürekli eşime laf söyledi bize gelmiyorsunuz diye. Daha 1 aylık evliyken ortalığı karıştırdı gelmiyoruz gitmiyoruz diye. Daha bismillah dur ben bi evime alışıyım. Kendi davet etmez gelin diye bizden davet bekler ama. Evlendik ertesi gün geldi ben balkon yıkıyordum kendi yıkamaya geldi neymiş balkona çıkmazmıș yeni gelin 1 hafta nazar değermiş falan. Orda ona bişey demedim şaşkınlıkla ama eşime tavrımı sert bi şekilde koydum. Ayriyeten temizlik yapmamı bekledi kendi evine çalıştığım halde ama beklemediğini iddia etti sonradan vs. Gece yarısı bir kaç kez geldi evime bir şey verme bahanesiyle eşim tersleyip gönderdi sonradan gelmedi ama saçma sapan şeylere saçma saatlerde aradı gel yukarı vs diye

X