- 18 Ekim 2020
- 21
- 19
- 28
-
- Konu Sahibi mutsuzkiz3
Sizin kayınvalideniz çok şanslı gerçekten birlikte aynı şeyleri alıp dizin lütfen :) Aynı eşya ve aynı dizaynı kabul eden kişi sayısı %1 geçmez tebrik ediyorum siziAlsin yatak odanizin aynisini ne olur ki? Yatak odaniz size ozel mi uretildi sanki?
Ev zaten kiradaydı bizim rahat etmemiz amaç olsaydı millet için oturmasaydık zaten alın kira sizin olsun başka bir yerdede oturun derlerdi , yok efendim evi beğenmezmişiz millet ne dermiş anlaşamıyo derlermiş sanki çok anlaşıyoruzbu anne baştacı lafı da yeni klişe
eşim ne beni ne annesini kayırır
ona göre kim haklı ise o haklıdır
yani annesi diye hatalı davranışı onaylamaz keza benim hatalı davranışımı da onaylamaz
bu anneciliği, anneyi sevmeyi, eşi sevmeyi saymayı falan biraz toplumca yanlış anlıyoruz
çözüm basit ayrı ev diyeceğiz de tadilat da yaptırmışsınız artık zor
ne olur gelin evi beğenmedi deselerdi
kv yok canım iş ev ile değil birlik oturmak kötü herkes ayrı olsun uzak olsun tatlı olsun dedik gelin ve oğlan başka semte gitti der sustururdu el alemi
bir de işler kv evine yakın mı
aile apartmanı yerine dışarıda oturup kira vermek de sıkıntılı tabii
ama parama gücüm yeter huzurun ederi çok da büyüktür
Yani kalkip zil takip oynamam ama kizmam da, nedir yani alti ustu esya der gecerim. Size de tavsiye ederim her seye kafa takilmazSizin kayınvalideniz çok şanslı gerçekten birlikte aynı şeyleri alıp dizin lütfen :) Aynı eşya ve aynı dizaynı kabul eden kişi sayısı %1 geçmez tebrik ediyorum sizi
Ne kadar iyimser birisiniz, 10 yıl önce zaten usta gelip komple yapmış yani binayı , usta geldiğinde bütün evleri yapayım demedi sonuçta , ben yaptırdım , aradan 1 ay geçmeden yemi usta tutulup yaptırıldı
Yok canım gayet güzeldi , bu kayınvalidelerin huyuymuş zaten gelin ev dizerken onlarda dizermiş akılları sıra üstünlük sergileyecekler , birde şey demesi yok mu usta sizin oraya daha güzel olur dediKadının evi eskiymiş seninki yapılırken o da yaptırmış ne olacak boşver
Ev zaten kiradaydı bizim rahat etmemiz amaç olsaydı millet için oturmasaydık zaten alın kira sizin olsun başka bir yerdede oturun derlerdi , yok efendim evi beğenmezmişiz millet ne dermiş anlaşamıyo derlermiş sanki çok anlaşıyoruz
Binbir türlü eşya var , ben aylarca araştırıp isteklerimi zar zor bulup usta araştırıp yaptırmışım, benim evimdekileir beğenmeyip yaptırırken ne gerek var diyip bosyere masraf yapıyorsunuz diyip kendisi yaptırıyorsa kızarım da laf da ederim vallaYani kalkip zil takip oynamam ama kizmam da, nedir yani alti ustu esya der gecerim. Size de tavsiye ederim her seye kafa takilmaz
Kayınpeder kayınvalide He birde kayınpederin kardeşleribakın bu kadar basit işte
bu cümleleri eşinize kv denize bu cümleyi size kim dedi ise ona diyecektiniz
biz hiç bu tarz sorunlar yaşamadık çünkü kimseden ev beklentimiz olmadı
görümcemin eşinin aile binası vardı hatta dairenin biri yıllardır boş idi bizim enişte evlenip oturacak diye
ama orada oturmadılar kızın bekar evinde oturmaya devam ettiler yeni ev aldılar o bitene kadar
hem erkek tarafının anan babası hem görümcemin annesi çok laf etti
kimse takmadı ama bunu biz buyuz dediler oldu bitti
bunu anladım da
ben kv ye misafir gelsem
kv yaptırmış gelin de beğenmiş yaptırmış diye asla düşünmem diyorum
en fazla ustayı çağırıp tüm binayı komple yaptırmışlar derim
kendinizi gereksiz şeylerle doldurmayın
ben evlenirken de kv buzdolabını yeniledi, 35 yıllık dolabı çalışıyordu
ama oğlum evleniyor, eve misafir gelir diye yeniledi
çünkü o kardeşlerinin düğününe gittiğinde tüm evlerinin eşyalarını, dolaplarını vs yenilemişler
onun evinin başka yerleri yeniydi zaten o da buzdolabını bulup onu yeniledi
benimkinin aynısından aldı mı diyeyim, aksine gittim
Benim kide koltuk takımımın renklerine iğrenç dedi düşünün klasik renk yanibende aile apartmandayim.
tavsiye etmiyorum...
evimi pis buluyor resmen ne kadar temizlesem de.
ne alirsam daha güzelini aliyor.
bide hava atardi .
bi sürü şey
sonra rakmamaya öğrendim zamanla
Bosuna enerjinizi harciyorsunuz. Bir daha bu yasta olmayacaksiniz,dunyaya da bir daha gelmeyeceksiniz.Binbir türlü eşya var , ben aylarca araştırıp isteklerimi zar zor bulup usta araştırıp yaptırmışım, benim evimdekileir beğenmeyip yaptırırken ne gerek var diyip bosyere masraf yapıyorsunuz diyip kendisi yaptırıyorsa kızarım da laf da ederim valla
Yok canım gayet güzeldi , bu kayınvalidelerin huyuymuş zaten gelin ev dizerken onlarda dizermiş akılları sıra üstünlük sergileyecekler , birde şey demesi yok mu usta sizin oraya daha güzel olur dedi
Bosverin siz kendi eviniz içinize sinmisse tamamdırEvet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor
Bak bu lafları tuttum teşekkür ederimHicbir sey yapamiyorsam laf sokarim.
Aa kendi evime gelmis gibi oldum, hayatim yanlislikla bi kat fazla mi ciktik acaba, anne senle de zevklerimiz resmen ayniymis, ben evlenmesem o eski esyalarla oturacaktin gibi gibi...
Valla ben şu anda konuşmuyorum kendisiyle konuşmam da daha.Mesela ne gibi sorunlar yaşıyorsunuz ?
Senin kv yle benim elti ruh ikizi benceNişanımda nişanlıma benzer bi elbise almıstı ,