- 18 Ekim 2020
- 21
- 19
- 28
-
- Konu Sahibi mutsuzkiz3
Ertelenmesi size Allah tarafından gönderilen bir uyarı olabilir. İşaretleri dikkate alın. Aile binası nedir ya? Hem de anlaşamadığınızı bile bile. Huzursuz bir evlilik mi yaşamak istiyorsunuzEvet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor
Belki de sana olabilecekleri gösteriyor Allah.Beraber yasayacaksiniz resmen.Bence başka yerde yasamak icin nisanlinizla konuşunEvet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor
Bak sana gülücük attımBelki de sana olabilecekleri gösteriyor Allah.Beraber yasayacaksiniz resmen.Bence başka yerde yasamak icin nisanlinizla konuşun
Çok haklısınız.Göz göre göre başını yakmak olsa gerek bu. Görün diye gözünüze gözünüze sokuluyor. Bence görün. Bu evlilik kaynana-gelin çekişmesi ve mutsuzlukla ya sürer yada bir noktada biter. 34 yaşımdayım daha kaynanasıyla aynı apartmanda yaşayıp iyi anlaşan görmedim, duymadım. Varsa gelsin buraya yazsın %1 dilime girsin.
Onların evi varken başka eve oturulmazmıs elalem ne dermiş oğlumuz evi beğenmedi dermiş , onların zoruyla oturuyorum yani oturtmak istemeseler canıma minnetEe yani o yaptırınca noluyo mesela sizin evin büyüsü mü kaçıyor? Oturacağınız ev aile evi yani kadının evi temelde. İstemiyorsanız oturmayın. Parası var ki yaptırıyor demek ki sefası olsun. Kayınvalide de kıskanmazsınız aynını yaptırıyor diye yahu
Ayrıca şu x sorunsalı y sorunsalı başlıklarından gına geldi artık kamu spotu olsun bu da
Ama herkes ilk onun evini görecek , gelin senin evi beğenip yaptırmış diyecekTaklitler aslını yaşatır beybisisize maddi anlamda ucu dokunmuyorsa boşver millet onu kınar seni değil
İnşallah düğünde gelinlikvari bisiy giymezAma herkes ilk onun evini görecek , gelin senin evi beğenip yaptırmış diyecek
Gene pesimden gelmiş.Bensiz de yapamıyor haniiiBak sana gülücük attım
Neyse asıl konuya gelelim kesinlikle fragman yaşıyorsun bacım bu kaynana evlenince çok şeyler yapar gibi
Tek derdiniz bu olsa keşke.Ama herkes ilk onun evini görecek , gelin senin evi beğenip yaptırmış diyecek
Nişanımda nişanlıma benzer bi elbise almıstı ,İnşallah düğünde gelinlikvari bisiy giymez
Kız kaç delimidir ne?Nişanımda nişanlıma benzer bi elbise almıstı ,