- 26 Mart 2018
- 608
- 408
- Konu Sahibi mutsuzkiz3
Arkana bakmadan kaç.Nişanımda nişanlıma benzer bi elbise almıstı ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkana bakmadan kaç.Nişanımda nişanlıma benzer bi elbise almıstı ,
5 yılı askın ilişkimiz var seviyorum , ama gücüm yetmiyor dayanamıyorum çaresiz kaldım resmenTek derdiniz bu olsa keşke.
İstemediğiniz bir evde , anlaşamadiginiz bir kayınvalide ile aynı binada iç içe olacaksınız.
Buni bile bile evlenmekte akıl karı değil.
Nişanlin seni seviyor mi peki?5 yılı askın ilişkimiz var seviyorum , ama gücüm yetmiyor dayanamıyorum çaresiz kaldım resmen
seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yokNişanlin seni seviyor mi peki?
Oturacağınız ebe karar veremiyorsunuz daha.
Sevgi evlilikte tek başına bir ise yaramıyor malesef.
Yaşayıp tecrübe etmezsiniz umarım.
Biz buna burada anneci erkek diyoruz.seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yok
Gerekirse cevap ver kötü ol. Hep şöyle düşünürüm yolun başında Allah yanlışları, eksikleri gördüğünde mi vazgeçmelisin yoksa bir çocuğunla mu vazgeçmelisin.seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yok
seviyor , ama annesi baş tacı tatbiki ben asla haklı olmuyorum , konuştuğumda da suçlu oluyorum herkes her şeyi yapsın sustuğumda çok iyiyim cevap verdiğimde benden kötüsü yok
Daha caresiz kalmadinnn.O kv neler yapar simdiden böyleyse5 yılı askın ilişkimiz var seviyorum , ama gücüm yetmiyor dayanamıyorum çaresiz kaldım resmen
Parası var yaptırıyor bu kımseyı ılgılendırmezkı.Belkı uzun suredır dusunuodu ama hazır apartmanda tadılat var yaptırmak ıstedıgı yerlerı yaptırdı.Tadılat bıtmez bılırsınız ki sıze ozgu bısey deıl bence .Çok rahatsız olursanızda aıle apartmanı deıl farklı bır yere kıraya cıkarsınız.Evet arkadaşlar bu zor süreçte evlenme aşamasında olupta düğünü ertelenenlerdenim, aile binasında oturacağız eve tadilat yapıldı ve Kaynanam ben ne yaptırdıysam şuan sırayla yaptırıyor fazlası var eksiği yok zaten aramız pek yoktur anlaşamıyoruz , yeni gelin evini kopyalayıp yaptırmak nedir ya Allah aşkına fikir verin , zaten istemeyerek oturuyorum bir de geçip evimi taklit ediyor