Kaynana ile anlaşamamak

Kendisiyle hic acik acik tatli bir dile bunu konusdun mu? Eger konusmadiysan bence dene. Ayda bir seferde olsa onu kirmadan yap bence. Yazdiklarindan kayinvalidenin pek alingan olmadini anladim. Israrci yazmisin. Eger alingan degilse bence cok sanslisin. Bende 1,5 senedir evliyim ve benim ciddi sorunlarim var. Bende yasadim yerden cok uzaga gitim. Bu yüzden anliyorum seni. Benim kayinvalidem asiri derecede alingan ve nazli ve cok patavatsiz. Uslubu cok kirici, dili sivri. Bana kizdimca beni bloklar whatsappdan, telefon acarim cikmaz vs. Öyle tavirlari var. Kültür soku yasiyorum adeta. Ve bu tavirlar beni cok bunalti piskolojimi bozdu. Bence siz kendi aranizda cözersiniz gibime geliyor. Esine fazla yansitmamaya calis eger büyük sorun olmadigi halde.

Eşinize ev işleri, iş, annenin istekleri arasından sıkıştım annenle gün gün gezmemi istiyorsan istifamı verir gezerim canıma minnet deyin. Tek başına ev geçindirmek zoruna gideceğinden sizin tarafınızı tutacaktır.

Tatlılıkla red edebilirsiniz bence . Ya benm kayınvalide ilgisiz soğuk bi insan eşim arar ise sorar beni beni aramaz ben ararsam konuşur o kadar merak heyecan yoktur . Bana garip geliyor mu geliyor çünkü benim annem sıcak sevecen konuşkan sevgisini belli eder . Eşimin aile yapısı böyle küçükken kendi çocuklarına da sevgi göstermemiş kayınvalide çünkü .. sende tatlılıkla red et ee işte anne onlar çalışmıyor ben yoruluyorum sık sık gelemem arada işlerim var fln de sende böyle söyle fln de . Eşine belli etmene gerek yok bence böyle konuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…