Merhabalar kızlar,
Ben bu yıl yeni evlendim.Yogun isi olan çalışan biriyim.Ogretmenim ve yogun çalışıyorum .Özel sektör de cidden yorucu bir iş. Eşimle severek evlendik ve onun işi nedeniyle yaşadığı şehre taşındık. Düğün , nişan zamanı sosyallesmeyi gezmeyi sevdiği icin fırsat mekan bulma, ailelerin görüşmesi vb. işlerimiz aksadı.Mobilya seçerken misafir odası baskısı olduğu için şu an gereksiz bir misafir odamız var.Evlendiğimiz ayın her hafta sonu her aktivitelerine çağırdılar. En sonunda patladım yeni evlendik biz daha gezmedik her hafta sonu ailene neden bir seyler uyduruyoruz dedim.Bir sure sonra alistilar.Her aradıgimda yada ziyarete gittiğimizde iste şunlar size gelmek istiyor ne zamandir erteliyorum ayıp oluyor vb. laflarla borçlu çıktım.Akrabaları kötü insanlar değil ama esimin annesinin çevresi genel olarak evde olan gezmeyi seven ,maddi durumu iyi olan geçim derdi olmayan günleri seven insanlar.O yüzden onlara bir insanın çalıştığı için zamanınin olmaması garip geliyor sanki.Kayinvalidemim üslubu 'bugün şurada günüm var arkadaşlarımin tum kızları gelinleri katıldı seni merak ediyorlar ' ' vs vs .Örneğin bir yere çağırıyor isim var , yorgunum asla kabul etmeden uc dort kez gelirsin cay icer kalkarsın vs vs ısrar ediyor.Esim basta annesini savunuyordu , su an az cok kabul etti. Ama kabul etmesi cozuj degil çünku ayni şehirde yaşamaya devam edeceğiz.Benim ailem boyle het sye karışsa ben dur demesini bilirdim.Ben me yapacagimi şaşırdım. Esimle annesi yüzünden tartışıyoruz. Şehirde cok yalniz hissediyorum. Evlilik sürecinde yaşadığım durumlar özgüvenimi cok kırıldi psikolojim etkilendi.Esimle tartismayi doğru bulmuyorum. Ama onun annesi kaynaklı sorunlar bunlar.Cok mutsuzum.