Kaynana diyaloglarım

Tum sayfalari okudum yillardir ara ara takip ediyorum ama ilk kez mesaj yazcam dayanamadim artık:) esimle evliligimizde bir yili doldurmustuk oglunuz dogdu esimin amcasi esiyle bebek gormeye gelecekler ve ilk kez evimde oyle misafir agirlicam.ustelik iftar yemegine gelecekler kv davet ettim yok dedi eltimi davet ettim kv olmazsa ne isimiz var dedi gelnediler neyse ben o gun hazirlandim sofra muhtesem yemekler sahane kisacasi hersey cok guzel gecti.biz de misafirlerde memnun.esimin yengesi kv min kv de hayatta o zaman ina anlatmis kiz neler yapmis diye tabi uni mezunuyum beceremem saniyorlar ki esimin yengesi burnu havada pek bisi begenmez biri.babannesi esime anlatmis cok begenmisler cok guzelmis hersey diye aferin gelibime diyo.tabi saf esim bunu kendi annesinde anlatiyor ki anneside aferin desin bana diye aklinca onurlancak saf yaaa:) kv ne dedi onlar koltuklarinizi begenmistir salonunuz beyaz ya sizin hep.he dedim icimden koltuklari yediler ya.tovbe tovbeee.bi de demez mi bende butun gun tasani cektim gelin minicik cocukla ne yapti ki diye diyo.bende o gun hususi oglen aramistim aksam buyur gel diye tekrar tabi amac farkli isim bitmis cocugumu uyutmustum obu soylemek icin aramistim he heee.:))

umut isigi oldun, Allah razi olsun.. var yani boyleleri de masaAllah

Benim de şöyle olmuştu: halı alacağız salona gittik ilk seferde bir halı beğendim, sandalyelerimin rengine de çok uydu ve çok otantik, sandalyelerin de renkli olmasını ben istemişim, kavınvaldemin arkadaşı bize geldi, ay halı ne güzle dedi kv. hemen "oğluumm seçtiiii". Oğlun mu ben şeçtim onu dükkâna girer girmez. Erkekler bu işe karışmaz diyen sendim bacım ...

valla en iyisi bile insanı sinir ediyor kaynanaların
bebeğimiz için çarşıya çıktık cumartesi günü baya bir şeyler aldık annemlerle
dünde kaynanam geldi aldıklarımız küçük odada seriliydi bende dedim teyzesi aldı saolsun falan
ben böyle soğuk bir tepki görmedim ya burnunun ucuyla bakıyor surat beş karış
ben pc ye bakarken yandan yandan inceliyor
resmen çekememez bir tavır içindeydi
yanında çok bilmiş geçinen bir arkadası da vardı daha erken diyolar ikiside cok sinirlendim ya ağzınızdan güzel bi laf çıksın
nesi erken 6.ayı bitiricez nerdeyse dedim
ya özenipte bir çorap almadı bebeğimize sadece bişiyler örüyor
dün gelirkende oğluna çorap almış parfümlü falan sanki çorabı yok insan bir düşünür yani
dün benim için cok iyi bir ders oldu bundan sonra aldıklarımı kesinlikle göstermiycem hediye falan da almıycam
tek oğulları var baska cocukları yok ilk torun yıllarca torun diye diye bizi yedi buymuş demek ki
zaten hamilelikte aşırı hassasiyet oluyor ama ne anlar ki...içimi dökeyim dedim

seni çok iyi anlıyorum esencan bende aynı psikolojideyim
şurda 7. ayımızdayız kadın daha bi çorap bile almadı torununa. benim kaynana da acayip ilgisiz
bırak bişey almayı, ne arar sorar nasılsın iyimisin diye, ne evime gelir napıyorum bişeye ihtiyacım var mı diye
hiiiiiiiiiiiiiiççç umrunun bilmem neresinde bile değilim

amaan gelmesin daha iyi boylelerinin gelmesi de ayri olay..

Gercekten cok dokunuyor insana
Bugune kadar ceyizime aldiklarima da ayni tepkiyi verirdi
Sanki düsmaniz ilk zamanlar ariyordu
Laf olsun diye en son aradiginda neden dogum için ozele gidiyormusuz falan komsulari devlette cok guzel dogurmuslar bu konuyla canimi Sıkmıştı 20 gundur aramayip gelince arkadasinin yaninda sov yapiyo bende arayip sorduğun yok dedim cok doldum ya Allah yardicimiz olsuniyi ki uzakta oturuyorlar

tabi canım hatta bizim zamanımızda böyle kontroller falanda yoktu, bak ben 5 tane doğurdum hemde bi başıma baktım falan der. iyide o zamanlar böyle hastalıklar düşükler falanda yokmuş. eşimde diyo dahada uzağa taşınalım ailemizden iyice uzaklaşalım zaten bi hayırları yok diyo bilemedim

Canım ben uzaktayım avantajı ara sıra arıyorsun yetiyor. Dezavantajı ise geldiğinde 1 ay kalmak istese bişey diyemiyorsun. "Her zaman mı geliyoruz" kafasına geçiyorlar.

Benimki de tam tersi eşimle Bebek Arabası aldık diye kendini tuvalete kitledi bi süre sonra geldi ağlaya ağlaya bir triple neymiş efendim ona hiçbirşey sormuyomuşuz .... Tuhaf Konuşmalar yapar ;kuzum doğsun ilk YAŞ günü pastasını ben yapıcam der ben etkisiz eleman benim ailemde yok çünkü ... Herşeyde atılır böyle Dünya onun Etrafında dönüyormuş gibi ,Saçma sapan tepkiler söylemlerde bulunur ... Yani sizinki mi iyi benimki mi bilemedim sizinkileri okurken

Ayyy çok tatlısınız ya 2 gündür işteyken okuyorum
Yüzümde aptal bi gülümseme var sürekli :)
Ne kaynanalar varmış be.. Bazılarına cidden çok üzüldüm..

Benim de 5,5 yıllık bir ilişkim var ve ailesiyle yazın tanıştım.
Her hafta olmasa da 2 3 haftada bir gidip geliyorum
Aramızda söz-nişan yok ama uzun süre çıktığımız için gitme gereği duyuyorum
Annesi de babası da öyle iyi insanlar ki. Çok korkuyorum evlenince değişirler diye.

Ama hala onlara nasıl hitap edeceğimi bilmiyorum. 10 kere görüşmüşümdür ama hiç birinde hitap etmedim.
Bazen siz bazen sen diyorum. Anne demek için çok erken ama teyze falan da diyemiyorum.
Bu süreç nasıl geçecek bilmiyorum..

Bizde de şöyle bir konu geçti. Ama bu konu sadece o gün kapandı ve bir daha hiç açılmadı

1-2 ay önce evlerine gittim kahvaltıya.

Babası annesi sevgilim ve ben oturuyoruz. Ev konusu açıldı. Ben ki asla ama asla anne ve babasıyla yaşamak istemediğimi daha ilişkimizin başında söylemiştim.
Neyse biz öyle düğünden falan bahsediyoruz daha 2 yıl var bi şeyler yapmamız lazım onun askerliği var falan diyoruz.
Babası da durup dururken : Ev alırsınız biz de yardım ederiz, bi kaç yıl beraber yaşarız yemeniz içmeniz burda olur peşinatı ayarlarız dedi.
Ben de açtım tabi ağzımı durur muyum; Çok sağolun hiç gerek yok, kuru ekmek yerim ama yine de evim ayrı olur dedim
Babası buna rağmen üsteliyor; Nolucak kızım bi kaç yıl sadece. Hem evimiz çok büyük hepimize yeter. (Hepimiz dediği de bi oğlu daha var bu da evlilik çağına geldi, sanırım onu da alıcak yanına )
Bizimkinden ses yok hiç takmıyor bile ama ben babasını çok sevdiğim halde sinir oldum
Ben: Yok bunu zaten ...'da istemez..
Babası bozuldu tabi.. Sevgili kayınvalideciğim de şöyle dedi : Sen karışmasana ..., artık gençler ayrı yaşıyor bilmiyor musun? Nasıl rahat ediceklerse öyle olsun, boşver sen onu kızım..

Allah razı olsun bana hiç bi zararı dokunmuyor kadının ama evlenince ne olacak diye çok korkuyorum.

Bizimkide oğlum işe giderken kahvaltı yapta öyle çık evden dedi, ben babana her akşam yemek yapardım dedi..bende çıkışta eşime dedim seninki ev hanımı oldugu halde çok iş yapıyormuş gibi anlatmıyor mu kendini,gelde marifetli bul :) ben 12 saat çalışıyorum haftada 6 gün kahvaltısı yemeği çayı çorbası tam :) hazmedemiyorlar bu kadar marifetli olmamı :))) evde olupta yemek yapmak çoook ütopik bir durum yaaaaa

uzak olmak en iyisi eşim bilerek uzakta ev tuttu bir evin bir oğlu kardeşi yok çocuk kendi uzaklara gelmek istedi
hala benden biliyorlar pes yani!

ben şunu anladımki kaynananın iyisi olmuyo
bakalım bende bir erkek dünyaya getiricem ve nasıl bir kaynana olucam merakla bekliyorum

Uuuuu dönüşe bak

Yaz ayında ankaradayız akşam uzeri ...
Kv:m cam açık kapatayım mi usudun mu
Eşim: yok anne yaz ayındayız
kv: oğlum soğuk çekersin
Eşim : anne abartma
Yarim saat sonra
kv: oğlum sırtına bisey giy
Eşim: yahu bi rahat bırak
Kv: yok kapatıyorum ben ceyran yapıyor
Ben : annecim ceyran olması için karşılıklı 2 cam açık olması gerekiyor siz birini zor açıyorsunuz
Eşim : pupuhahhahahha
Kv bozulmuş bi şekilde gece yarisi bizim odamızdaki cam kapama operasyonuna kadar bu konuyu acmaz

yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…