- 18 Aralık 2014
- 1
- 3
- 3
- 39
umut isigi oldun, Allah razi olsun.. var yani boyleleri deArkadaşlar nerdeyse bütün yazdiklarinizi okudum. Ve bazen yuh demekten baska birsey diyemedim. Allah yardimciniz olsun. Bende 4 yillik evliyim ama kaynanamla hic böyle diyaloglar gecmedi. Kaynanami kendi annem kadar cok seviyorum. Allaha cok sükür cok iyi anlasiyoruz. Valla cok düşündüm varmi diye bende paylasmak isterdim ama aklima gelen tek birsey var.
Yaklasik 3 yil önce Ramazandi. Misafir gelecek yemek hazirliyoruz.
Neyse ben bulasiklari yikiyorum baktim orda icinde su olan bir tas var. Icindeki suyu döktüm tası yikadim.
Kv: kizim tavuk suyu ayirmistim pilav icin tas nereye gitti? Dedi.
Ben: Annecim ben onun tavuk suyu oldugunu bilmiyordum, döktüm tasi yikadim dedim
Sevgili kaynanamin surati degisti ama hic giki cikmadi.
Ama bayagi sinirlendi belliydi.valla aklima gelen bi bu. Düsünüyorum düsünüyorum ama yok baska.
Kaynanam melek melek.
Kadin cok över beni.
Eşimle tartişsak bile hep benden yana olur.
Bana hic gelin gibi davranmadilar. Allah onlardan razi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
seni çok iyi anlıyorum esencan bende aynı psikolojideyimvalla en iyisi bile insanı sinir ediyor kaynanaların
bebeğimiz için çarşıya çıktık cumartesi günü baya bir şeyler aldık annemlerle
dünde kaynanam geldi aldıklarımız küçük odada seriliydi bende dedim teyzesi aldı saolsun falan
ben böyle soğuk bir tepki görmedim ya burnunun ucuyla bakıyor surat beş karış
ben pc ye bakarken yandan yandan inceliyor
resmen çekememez bir tavır içindeydi
yanında çok bilmiş geçinen bir arkadası da vardı daha erken diyolar ikiside cok sinirlendim ya ağzınızdan güzel bi laf çıksın
nesi erken 6.ayı bitiricez nerdeyse dedim
ya özenipte bir çorap almadı bebeğimize sadece bişiyler örüyor
dün gelirkende oğluna çorap almış parfümlü falan sanki çorabı yok insan bir düşünür yani
dün benim için cok iyi bir ders oldu bundan sonra aldıklarımı kesinlikle göstermiycem hediye falan da almıycam
tek oğulları var baska cocukları yok ilk torun yıllarca torun diye diye bizi yedi buymuş demek ki
zaten hamilelikte aşırı hassasiyet oluyor ama ne anlar ki...içimi dökeyim dedim
amaan gelmesin daha iyiseni çok iyi anlıyorum esencan bende aynı psikolojideyim
şurda 7. ayımızdayız kadın daha bi çorap bile almadı torununa. benim kaynana da acayip ilgisiz
bırak bişey almayı, ne arar sorar nasılsın iyimisin diye, ne evime gelir napıyorum bişeye ihtiyacım var mı diye
hiiiiiiiiiiiiiiççç umrunun bilmem neresinde bile değilim
seni çok iyi anlıyorum esencan bende aynı psikolojideyim
şurda 7. ayımızdayız kadın daha bi çorap bile almadı torununa. benim kaynana da acayip ilgisiz
bırak bişey almayı, ne arar sorar nasılsın iyimisin diye, ne evime gelir napıyorum bişeye ihtiyacım var mı diye
aynen aynen zaten bi gelmişti 5 gün kalıp gitti ama o da eltimin evinden çıkmayarak geçirdi zamanınıamaan gelmesin daha iyiboylelerinin gelmesi de ayri olay..
tabi canım hatta bizim zamanımızda böyle kontroller falanda yoktu, bak ben 5 tane doğurdum hemde bi başıma baktım falan der. iyide o zamanlar böyle hastalıklar düşükler falanda yokmuş. eşimde diyo dahada uzağa taşınalım ailemizden iyice uzaklaşalım zaten bi hayırları yok diyo bilemedimGercekten cok dokunuyor insana
Bugune kadar ceyizime aldiklarima da ayni tepkiyi verirdi
Sanki düsmaniz ilk zamanlar ariyordu
Laf olsun diye en son aradiginda neden dogum için ozele gidiyormusuz falan komsulari devlette cok guzel dogurmuslar bu konuyla canimi Sıkmıştı 20 gundur aramayip gelince arkadasinin yaninda sov yapiyo bende arayip sorduğun yok dedim cok doldum ya Allah yardicimiz olsuniyi ki uzakta oturuyorlar
Canım ben uzaktayım avantajı ara sıra arıyorsun yetiyor. Dezavantajı ise geldiğinde 1 ay kalmak istese bişey diyemiyorsun. "Her zaman mı geliyoruz" kafasına geçiyorlar.tabi canım hatta bizim zamanımızda böyle kontroller falanda yoktu, bak ben 5 tane doğurdum hemde bi başıma baktım falan der. iyide o zamanlar böyle hastalıklar düşükler falanda yokmuş. eşimde diyo dahada uzağa taşınalım ailemizden iyice uzaklaşalım zaten bi hayırları yok diyo bilemedim
seni çok iyi anlıyorum esencan bende aynı psikolojideyim
tabi canım hatta bizim zamanımızda böyle kontroller falanda yoktu, bak ben 5 tane doğurdum hemde bi başıma baktım falan der. iyide o zamanlar böyle hastalıklar düşükler falanda yokmuş. eşimde diyo dahada uzağa taşınalım ailemizden iyice uzaklaşalım zaten bi hayırları yok diyo bilemedim
ben şunu anladımki kaynananın iyisi olmuyoBenimki de tam tersi eşimle Bebek Arabası aldık diye kendini tuvalete kitledi bi süre sonra geldi ağlaya ağlaya bir triple neymiş efendim ona hiçbirşey sormuyomuşuz .... Tuhaf Konuşmalar yapar ;kuzum doğsun ilk YAŞ günü pastasını ben yapıcam der ben etkisiz eleman benim ailemde yok çünkü ... Herşeyde atılır böyle Dünya onun Etrafında dönüyormuş gibi ,Saçma sapan tepkiler söylemlerde bulunur ... Yani sizinki mi iyi benimki mi bilemedim sizinkileri okurken
ohh kız ne güzel elti derdin yok :)uzak olmak en iyisi eşim bilerek uzakta ev tuttu bir evin bir oğlu kardeşi yok çocuk kendi uzaklara gelmek istedi
hala benden biliyorlar pes yani!
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
yok artıkEvliligimizin 4-5. Aylari kv bize kalmaya geldi gozlugu kirilmis gel dedim anne seni dr'a gotureyim yeni gozluk te aliriz hem.
Neyse dr a gittik gencten bir adam muayene ederken bir yandan da muhabbet ediyor.
Dr: teyzecim gelinin de iyiymis bak getirmez boyle herkes
Kv:getiricek tabi onu almak icin 50 bin tl harcadik biz..
Ben:
yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?