- 18 Aralık 2014
- 1
- 3
- 3
- 39
Tum sayfalari okudum yillardir ara ara takip ediyorum ama ilk kez mesaj yazcam dayanamadim artık:) esimle evliligimizde bir yili doldurmustuk oglunuz dogdu esimin amcasi esiyle bebek gormeye gelecekler ve ilk kez evimde oyle misafir agirlicam.ustelik iftar yemegine gelecekler kv davet ettim yok dedi eltimi davet ettim kv olmazsa ne isimiz var dedi gelnediler neyse ben o gun hazirlandim sofra muhtesem yemekler sahane kisacasi hersey cok guzel gecti.biz de misafirlerde memnun.esimin yengesi kv min kv de hayatta o zaman ina anlatmis kiz neler yapmis diye tabi uni mezunuyum beceremem saniyorlar ki esimin yengesi burnu havada pek bisi begenmez biri.babannesi esime anlatmis cok begenmisler cok guzelmis hersey diye aferin gelibime diyo.tabi saf esim bunu kendi annesinde anlatiyor ki anneside aferin desin bana diye aklinca onurlancak saf yaaa:) kv ne dedi onlar koltuklarinizi begenmistir salonunuz beyaz ya sizin hep.he dedim icimden koltuklari yediler ya.tovbe tovbeee.bi de demez mi bende butun gun tasani cektim gelin minicik cocukla ne yapti ki diye diyo.bende o gun hususi oglen aramistim aksam buyur gel diye tekrar tabi amac farkli isim bitmis cocugumu uyutmustum obu soylemek icin aramistim he heee.:))