• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

kayınvalidem eşimi aramış haftaya gelin bi akşam kokoreç yapıcam beraber yeriz diye..buna istinaden dünde eşim aradı anne akşama gelelim sen hazırla kokoreçi diye..neyse eve bir girdim bir kokuyor anlatamam çok aç olmama rağmen tıkandım resmen kokudan..benim surat değişti tabi:)) sonra neyse oturduk allahtan salata falan vardı masada ayıp olmasın diye aldım azıcık ekmeğin arasına koydum yedim sonra dayanamadım dolaptan peyniri çıkarttım..yedik kalktık neyse sofrayı mutfağı o kokuya rağmen camları full açarak toparladım. çayı içtik.. o orada yine koku muhabbeti oldu. dedim anne gerçekten kötü kokuyor..sinecek eşyaya perdeye falan. neyse eşimde hakikaten kötü kokuyor falan dedi. aman yemezseniz yemeyin o kadar temizledim kolumun ağrısına rağmen gidin dışarda yiyin pis pis diye söylendi. bende dedim ki anne emeğine eline koluna sağlık ama yorma kendini allah razı olsun dedim.. gelicem sizin evinizde pişiricem dedi gülerek eşimde güldü bende güldüm dedim ben onu eve sokmam valla kusura bakma..
KV: size mi sorcam ohhh pişirip yicem bi güzel dedi
Ben: tabi bana sorcan ben yaşıyorum o evde sokmam dedim
KV: salonun ortasına piknik tüpünde yapıcam hemde dedi
Ben: Yap annecim bana da bahane olur eşyaları yenilerim birde güzel badana boya ohh mis gibi olur ev dedim :KK53:
helal valla göze göz dişe diş diyosun :KK9:

en cok kırıldıgım en cok sınırlendıgım kaynanamın doruga ulastıgı an.
okuldan arkadaslarımıza caya gttık arkadsımın annesı de kaynanamla aynı yerde calısıo.
kaynanam ıster kı her gun konusalım benle ayrı esımle ayrı. zorakı oldugu ıcın bende aramıyorum ıkı uc gune bı konusuyoruz. ve bende sessız ve cekıngen bırıyımdır. cok konusmam kaynanamın evınde.

neyse mısafrlıkten geldık eve gırer gırmez.
ayşe hanım gelınınden cok memnun "günlük arar şen şakraktr gelınım " dıyo..
ben : hcbseye dıyemedım. konuyu degstrdım tabı
kaynanamın kendısı de soguktur aslında serttır yanı
o gün bugün orda ne soyleseydım hala karar verebilmiş degılm:110:

yine bir akşam oturmaya gittik. çay servisini yaptım eşim ben istemiyorum dedi herkezin çayını verdim oturdum yerime.
2 dk sonra

kv: al oğlum sen iç benim çayımı
eşim: yok anne içseydin sen
kv: al al içersin sen. asdes bana yenisini getirir
kv: ber sormasam karının sana çay vereceği yok
ben: anne sordum içmiycem dedi
kv: içer o
eşim aldı annesinden çayı içmeye başladı
ben::KK62:
ben: isteseydi verirdim. doldurduğum bardağı geri döktüm
kv: içer o içer.
eşim: yok anne istemiyorum ben çay ama sen illa getirdin diye aldım asdes bana sormuştu zaten. ben istemedim
kv::63:
ben: kv nin o surat ifadesinden sonra:KK71:
VALLAHİ GÜL GÜL ÖLDÜM.. BENİMKİLERDE AYNI BENDE 1 GÖRÜMCE 3 ELTİ VAR..ELTİLERİN BİRİ TAM YARIN KAYNANA. EŞİMLE ONA LAKAP TAKTIK.. ÇAKMA KAYNANA DİYE.. BİZ GÜYÜYOZ AMA SEN ÜZÜLÜYOSUNDUR. ÇEKEN , YAŞAYANDA DERİN YARALAR BIRAKIYO.

Hatta gecen bi komsunun kayinvalidemlerin evinin yaninda okuma var. Cok fazla kisi yoktu yakin akraba ve komsular ben genc gelin olarak yemek servisine yardim ettim.pesinden aksam misafirim gelcek diye evime gececegim. Evim merkezde. Tam cikiyorum anne bisey diyomusun ben gidiyorum dedim. Oda baslatti anlatmaya ...herkesin icinde :)
Dun dusa girmistim iste kulagimdaki kupenin biri gitmis anlayamamisim.deyip kulagindaki tek kupeyi gosterdi.
Bende canin sagolsun dedim.
iste dustu yerede yakalayamadim alana kadar gitti diyo yine.
ben tekrardan napalim aliriz yenisini dedim .israr edince.
iyi sen tekini alda bozdurursun yenisini alirsiniz demez mi milletin icinde :))
Ertedi gun paxar di. Ben yarin gelir konusuruz simdi acelem var dedim. Oylee oyaladi beni. Bide cebinden bisey ciksin istemiyoo.

VALLAHİ GÜL GÜL ÖLDÜM.. BENİMKİLERDE AYNI BENDE 1 GÖRÜMCE 3 ELTİ VAR..ELTİLERİN BİRİ TAM YARIN KAYNANA. EŞİMLE ONA LAKAP TAKTIK.. ÇAKMA KAYNANA DİYE.. BİZ GÜYÜYOZ AMA SEN ÜZÜLÜYOSUNDUR. ÇEKEN , YAŞAYANDA DERİN YARALAR BIRAKIYO.

Yok bu tür şeylere üzülmüyorum pek umurumda olmuyor açıkçası. onun laflarına alıştım öyle kabul ettim kv yi :)) bende anı çok aklıma geldikçe yazıyorum buraya. ben bebekle ilgili laf soktuğunda üzülüyorum sadece. böyle şeyleri takmam

• Beğen
Reactions: gsx
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....:KK53::KK53::KK53:

sürahi hanım gibiymiş kaynanan..

Benzer konuyu bende yaşadım benim kayınvalidemde demişti ki bizim oğlan hep yüzüstü yatar bundan sonra neyin üstüne yatacaksa artık :KK53: Ben şok şok şok...[/QUOTE]

aa koptum

Kayınvalidemle eşim arasındaki diyaloglar çok iyidir, yazacağım diyaloga ben şahit değilim ama her zaman anlatılır çok gülerim. Biz evlenmeden 1-2 sene önce eşime kız bakıyorlar, kim iyi temiz bir kız var dese kayınvalidem sormadan etmeden eşimi götürüyor. Birine daha gidiyorlar, eşim bakıyor ve çıkıyor, arabadaki halleri şöyle;
Eşim: Anne sen bu kızı nerden buldun,
Kv: ...... ablan söylemişti,
Eşim: Anne bu kızı hiç sormadın mı sen,hani öğretmendi,
Kv: Ha öğretmen ha muhasebeci ne farkı var cnm,
Eşim: Peki anne bu kızın yaşı kaç sence ,
Kv: Sormadım ama var herhalde biraz, 30 u geçmiş (eşim 27 yaşında), ne olacakta cnm bir kaç yaş,
Eşim: Anne sence bu kızla biz yakışırmıyız, aklın kesiyormu,
Kv: Olabilir ne bileyim sen beğendiysen ben bişey diyemem, senin gönlün düştüyse artık,
Eşim: Anne ne gönlü düşmesi , bu kız kaç kilo (kızın yanında eşim ufak tefek kalmış, hem boyu uzun hemde iriymiş) , manyakmısın sen, benden kaç yaş büyük , Allah rızası için cevap ver, sen benim yerimede olsan evlenirmisin ?
Kv: Hayır evlenmem.
Eşim: .... O zaman bana kastın ne seninnnn....... diyip eşim kopar....

ÇOK GÜLDÜM ALLAHTA SENİN KAYNANLA EŞİNİ GÜLDÜRSÜN

Ucuz kurtulmuşsun :KK61: Bunlar oğullarının cinsel hayatlarını bile mutlumu diye merak eder :KK66:

VARDI Bİ AKRABAMIZ .. KADIN OĞLU SEVİYO DİYE ZORLA ALDI.. BİZ DÜĞNDEN SONRAKİ GÜNDE KALDIK. ANNEME OĞLUMU GECE BU GELİN MENNUN EDEMEMİŞTİR. ANT VERİP ANNEME SORDURMUŞTU. ANNEMDE GARİBİM SORMUŞTU....

Yok canım, onca yaşanmışlıklar unutulmuyor.En son nikahımda gördüm, zaten 10 dakika bile kalmadı çekti gitti. (Canıma minnet).1,5 yılı doldurduk çok şükür, kafam rahat, kalbim rahat, huzurum yerinde.Çoluk çocuk olunca babaanne, dede bilsinler diye açık kapım vardı her şeye rağmen ama onu da sağolsunlar kısa süre önce kapattılar.Allahım yuva bozucu herkesi ıslah etsin inşallah.

BENİM NİŞANIMDA DÜĞÜNÜMDE OLAYLAR OLDU..BEN OKADAR RESMİYİMKİ.. HİÇ BİŞEYİME KARIŞTIRMAM.. KESER ATARIM 1 YIL DOLCAK.. KOCAM POPOMDAN AYRILMAZ. COK ASIK INS HEP OLE GİDER.

Benden bir diyalog daha; Eşim ve ben kayınvalide ve kayınpeder ile bir tatil beldesinden dönüyoruz,
K.Valide:Şu kenarda yemiş satılıyor alsaydık aslında, (eşimde son sürat gidiyoruz, hiç duralacak durum yok)
K.Peder: şimdi çocuk duramaz sonra bi zaman alırız,
K.v : Ama canımız çekebilir, bak gelinde hamile
Ben : Anne benim canım istemiyor, midem bulanıyor zaten,
K.V: olsun çeker belki, hem buranın inciri güzel olur,
K.P : Oğlum dur alalım bişeyler, (incir ve keçi boynuzu alınır)
K.P: e hani incir istedin bir tane yedin gerisi ne olacak
K.V : o kadar işte yedim geçti, alın siz keçi boynuzu yiyin, faydalı olur
K.P : aman neye faydası varda, ben yemem o garip şeyden,
K.V : Olurmu her derde deva gücü kuvveti artırır, erkeklerin şey (spermden bahsediyor) sayısını artırır, doğurganlığı arttırır ... Herkesta bir suskunluk,şaşkınlık
eşim : Anne bu arabada o dediklerine ihtiyacı olan yok sanırım :KK66::KK66:

Arabadakilerin durumu şu kayınvalide 10 tane hamilelik geçirmiş 6 çocuğu var, kayınpederin kayınvalideden 6 diğer eşten 3,toplam 9 çocuğu var, biz 3 aylık evliyiz ben de 7 haftalık hamileyim :KK66::KK66::KK66:

ARKADASIM AMAN YEME SAKIN KECIBOYNUZU FALAN.. NUFUS PATLAMASI OLUCAK..:D

:KK15:Doğum günüm den bikaç gün sonra kv lerdeyiz görümcemde var. Onlar mutfaktaydı.

Sonra görümcem odaya geldi

Görümce=annen ne aldı doğum gününde.
Ben=kurutma makinasıni verdi. Bende anne sakın bişey alma ben bunu doğum günü hediyesi yerine alıyorum mahçup etme daha fazla dedim.
(Bebeğim küçük ve çamaşırlar dışarıda kömür kokuyor evde kurarken hem evi çürütüyor hem çamaşırlar kokuşuyordu. Annem de kızım ben tek başımayım 3_ 4 kere ancak kullandım sana bunu vereyim elim geniş geçerse sana yenisini alırım bunu alırım senden demişti bu diyaloğu anlatma gereği duymadım onlara nispet olmasın diye ama sürekli geldiklerinde evde çamaşır kuruyor ve bıdı bıdı yapıyorlar alacak durumumuzda yoktu o sıra)

Görümce= waaav anneye bak. Diyip mutfağa gitti.
Kv=nolmuş

Görümce kv ye anlatıyor olanı.
Kv panikle koşar adım geldi Mutfaktan karşıma.

Kv=hahay(kahkaha atarak) annen sana eski makinasını kakaladı kendine kesin gidip son modelini alacak. Alma hastalığı var annende .

Ben=:KK47:

Ama suratında inanılmaz kıskanç bir ifade.

Ben sesimi çıkaramadım onun içinde yaşadığı derin duygular ona yeter zaten

Aradan baya zaman geçti. Annemlerdeyken görümcem aradı illa gelin buraya kv de orda. Neyse eşim annem ben gittik. Ben yatak odasında çocuğu emzirmiyo rum.

Kv=anneme eee yeni evin nasıl
Annem=nasıl olsun mütahit evi İşte küçük eski evimiz gibi değil.
Kv =aaa neresi küçük ki. Mesela mutfağı nasıl alıyormu beyaz eşyalarını
Annem=mutfak minicik fırını bile almadı. Bulaşık makinesi, çamaşırmakinesi okadar.

Kv=eee senin kurutma makinen yokmu onu nereye koydun.

Ben içerde şok durumdayım bu fesatlığa. :KK53:
Zavallı annecimde kv ile aramızda geçen önceki durumu bipmediğinden gayet iyi niyetli yorum yapıyor.

Annem=yok
Kv=aa ben var diye biliyordum. (Bikere bile annemin evine gitmeyen kişi bu arada)
Annem=çikoma verdim onu.
Kv=aaaa niye veriyosun ki
Annem= onların bebeği var daha çok ihtiyaç olur bende kullanmıyorum. Bir işe yarasın bende varken almalarına ne lüzum var.
Kv=hıııımmmmm tabi canım eee alıcanmı yenisini (tam ibretlik kadın valla)
Annem= henüz ihtiyaç duymuyorum zamana göre bakarız.

Bittimi yoook.

Bu olaydan 1 ay sonra eşimin doğumgünü. Herkes bizde. Bizimde az biraz paramız vardı tesadüf ogün para bankadan çekildi bi tanıdığa borç verilecek. Görümcemin tepesinden aşşağı paralar Gardrop tan yağdı. Baya komik bir olaydı. Yani öyle büyük bir para değil ama bozuk olduğundan kalabalık tı Görümce vaay kirli çıkılar bilmem ne .bende diyorum kız paralarım kaybolursa ilk senin kapına dayanırım.

Tabi şakalaşıyoruz görümcem hatta herkes eğleniyor.

Kv=benim kızım öyle bişey yapmaz. Elini uzatmaz kimsenin parasına (sinirli bir şekilde)

Görümce =anne büyük konuşma zaten paralar kafamdan yağdı hala kendimde değilim. Şeytana uyada bilirim.

Herkes kahkaha atarken
Kv=:KK53:

Akabinde

Görümce =çikom benden önce araba alırsan yakarım o arabayı.

Ben=yok canım araba bize lüks o para zor günler için hem 3_4 bin e arabamı alınır.

Kv. Ay sen merak etme (görümceme diyor) ... abin (KV in şimdiki eşi kp ile ayrılar) kendine Jip alacak sana arabasını verecek 4 ay sabret. Yeminle.

Ertesi gün benim annecimde ay xx neiyi adam Kim üvey kızının altına araba çekerki.
Annem en son anne yok öyle bişey senin kurutma makinası olayından sonra şunlar şunlar oldu oda hala misilleme yapıyor.

Annem=:KK57:

Kadıncağız şoklarda çatlak bu kadın diyor. Bende anneme Günaydın demeyi borç bildim.

Nemi oldu aradan 2 sene geçti tabiki görümceme araba alan Jip alan falan yok. Zaten kv eşi öyle enayi bir adam değil.

Kv 2 senedir her gelmeye ay kurutma benimde var çok kötü bilmem ne

Ben=en son birkaç kere seninki kalitesiz demekki benim annem kaliteden anlar.

Şimdi geldikçe arada senin Kurutma iyi benimki kötü der.
Illa beni gıcık etmek istiyorsa ay çok elektrik götürüyor kulliyen zarar bu makina. Ben yoo haftada 4 kez çalışıyor 8 lira geliyor. Seninki nin sınıfı düşük tür

Kv=:KK43:

Bakalım nezaman vazgeçecek. bu ikisenenin sonuna bakarsak bende kendine çevirmiş laf sokmada:KK76:

benim kaynana aynı evde kalırken kapının önüne gelir
her gün duş mu alınırmış sanki elektrik parası ödedikleri var sanki diyordu
sanki kocam vermiyomuş tüm maaşını eve gibi
ahhh ahhh o günlerihatırladıkça daha bi neferet ediyorum kendisinden

ben olsam oğlun aldırtmasın hergün duş derim. s

:KK15:Doğum günüm den bikaç gün sonra kv lerdeyiz görümcemde var. Onlar mutfaktaydı.

Sonra görümcem odaya geldi

Görümce=annen ne aldı doğum gününde.
Ben=kurutma makinasıni verdi. Bende anne sakın bişey alma ben bunu doğum günü hediyesi yerine alıyorum mahçup etme daha fazla dedim.
(Bebeğim küçük ve çamaşırlar dışarıda kömür kokuyor evde kurarken hem evi çürütüyor hem çamaşırlar kokuşuyordu. Annem de kızım ben tek başımayım 3_ 4 kere ancak kullandım sana bunu vereyim elim geniş geçerse sana yenisini alırım bunu alırım senden demişti bu diyaloğu anlatma gereği duymadım onlara nispet olmasın diye ama sürekli geldiklerinde evde çamaşır kuruyor ve bıdı bıdı yapıyorlar alacak durumumuzda yoktu o sıra)

Görümce= waaav anneye bak. Diyip mutfağa gitti.
Kv=nolmuş

Görümce kv ye anlatıyor olanı.
Kv panikle koşar adım geldi Mutfaktan karşıma.

Kv=hahay(kahkaha atarak) annen sana eski makinasını kakaladı kendine kesin gidip son modelini alacak. Alma hastalığı var annende .

Ben=:KK47:

Ama suratında inanılmaz kıskanç bir ifade.

Ben sesimi çıkaramadım onun içinde yaşadığı derin duygular ona yeter zaten

Aradan baya zaman geçti. Annemlerdeyken görümcem aradı illa gelin buraya kv de orda. Neyse eşim annem ben gittik. Ben yatak odasında çocuğu emzirmiyo rum.

Kv=anneme eee yeni evin nasıl
Annem=nasıl olsun mütahit evi İşte küçük eski evimiz gibi değil.
Kv =aaa neresi küçük ki. Mesela mutfağı nasıl alıyormu beyaz eşyalarını
Annem=mutfak minicik fırını bile almadı. Bulaşık makinesi, çamaşırmakinesi okadar.

Kv=eee senin kurutma makinen yokmu onu nereye koydun.

Ben içerde şok durumdayım bu fesatlığa. :KK53:
Zavallı annecimde kv ile aramızda geçen önceki durumu bipmediğinden gayet iyi niyetli yorum yapıyor.

Annem=yok
Kv=aa ben var diye biliyordum. (Bikere bile annemin evine gitmeyen kişi bu arada)
Annem=çikoma verdim onu.
Kv=aaaa niye veriyosun ki
Annem= onların bebeği var daha çok ihtiyaç olur bende kullanmıyorum. Bir işe yarasın bende varken almalarına ne lüzum var.
Kv=hıııımmmmm tabi canım eee alıcanmı yenisini (tam ibretlik kadın valla)
Annem= henüz ihtiyaç duymuyorum zamana göre bakarız.

Bittimi yoook.

Bu olaydan 1 ay sonra eşimin doğumgünü. Herkes bizde. Bizimde az biraz paramız vardı tesadüf ogün para bankadan çekildi bi tanıdığa borç verilecek. Görümcemin tepesinden aşşağı paralar Gardrop tan yağdı. Baya komik bir olaydı. Yani öyle büyük bir para değil ama bozuk olduğundan kalabalık tı Görümce vaay kirli çıkılar bilmem ne .bende diyorum kız paralarım kaybolursa ilk senin kapına dayanırım.

Tabi şakalaşıyoruz görümcem hatta herkes eğleniyor.

Kv=benim kızım öyle bişey yapmaz. Elini uzatmaz kimsenin parasına (sinirli bir şekilde)

Görümce =anne büyük konuşma zaten paralar kafamdan yağdı hala kendimde değilim. Şeytana uyada bilirim.

Herkes kahkaha atarken
Kv=:KK53:

Akabinde

Görümce =çikom benden önce araba alırsan yakarım o arabayı.

Ben=yok canım araba bize lüks o para zor günler için hem 3_4 bin e arabamı alınır.

Kv. Ay sen merak etme (görümceme diyor) ... abin (KV in şimdiki eşi kp ile ayrılar) kendine Jip alacak sana arabasını verecek 4 ay sabret. Yeminle.

Ertesi gün benim annecimde ay xx neiyi adam Kim üvey kızının altına araba çekerki.
Annem en son anne yok öyle bişey senin kurutma makinası olayından sonra şunlar şunlar oldu oda hala misilleme yapıyor.

Annem=:KK57:

Kadıncağız şoklarda çatlak bu kadın diyor. Bende anneme Günaydın demeyi borç bildim.

Nemi oldu aradan 2 sene geçti tabiki görümceme araba alan Jip alan falan yok. Zaten kv eşi öyle enayi bir adam değil.

Kv 2 senedir her gelmeye ay kurutma benimde var çok kötü bilmem ne

Ben=en son birkaç kere seninki kalitesiz demekki benim annem kaliteden anlar.

Şimdi geldikçe arada senin Kurutma iyi benimki kötü der.
Illa beni gıcık etmek istiyorsa ay çok elektrik götürüyor kulliyen zarar bu makina. Ben yoo haftada 4 kez çalışıyor 8 lira geliyor. Seninki nin sınıfı düşük tür

Kv=:KK43:

Bakalım nezaman vazgeçecek. bu ikisenenin sonuna bakarsak bende kendine çevirmiş laf sokmada:KK76:
hay maaşallah kıskançlığında bu kadarı

Back