Var canim var =)) gerci simdi agzini acamiyor pat pat yapistiriyorum laflari. Simdi kiymetli gelin oldum
Ben de yapıştırayım lafları bundan sonra, ne dese sessiz kalıyordum. Belki kıymetlenirim
Saygisizlik yapmadan soyle tabi ki seni uzecek bisey mi soyledi cok kirildim deyip aksama kadar bidaha konusma. Igneleyici seyler soylerse direk soyleyebilirsin insanlar konusa konusa falan de. Hatta biraz seytanlik yapip esin eve geldiginde yuzun asik olsun neden dediginde nazlana nazlana anlat bugun annen boyle boyle yapti gibi degil de annenin su hareketi beni cok uzdu gibi...
yada sen beni dinleme ben bugun cok agresifim
Bigün dolma yaptım görümcem için Annesine anlatıyor.Tum sayfalari okudum yillardir ara ara takip ediyorum ama ilk kez mesaj yazcam dayanamadim artık:) esimle evliligimizde bir yili doldurmustuk oglunuz dogdu esimin amcasi esiyle bebek gormeye gelecekler ve ilk kez evimde oyle misafir agirlicam.ustelik iftar yemegine gelecekler kv davet ettim yok dedi eltimi davet ettim kv olmazsa ne isimiz var dedi gelnediler neyse ben o gun hazirlandim sofra muhtesem yemekler sahane kisacasi hersey cok guzel gecti.biz de misafirlerde memnun.esimin yengesi kv min kv de hayatta o zaman ina anlatmis kiz neler yapmis diye tabi uni mezunuyum beceremem saniyorlar ki esimin yengesi burnu havada pek bisi begenmez biri.babannesi esime anlatmis cok begenmisler cok guzelmis hersey diye aferin gelibime diyo.tabi saf esim bunu kendi annesinde anlatiyor ki anneside aferin desin bana diye aklinca onurlancak saf yaaa:) kv ne dedi onlar koltuklarinizi begenmistir salonunuz beyaz ya sizin hep.he dedim icimden koltuklari yediler ya.tovbe tovbeee.bi de demez mi bende butun gun tasani cektim gelin minicik cocukla ne yapti ki diye diyo.bende o gun hususi oglen aramistim aksam buyur gel diye tekrar tabi amac farkli isim bitmis cocugumu uyutmustum obu soylemek icin aramistim he heee.:))
Bizde ev aroyoruz eşimle evlenicez. Bir ev gördük çok uzaktan hadi bir bakalım dedik ve oldu evi tuttuk . Kv benim oğlumun şansı açıktır hep oğlum sayesinde bak görürsün.Benim de şöyle olmuştu: halı alacağız salona gittik ilk seferde bir halı beğendim, sandalyelerimin rengine de çok uydu ve çok otantik, sandalyelerin de renkli olmasını ben istemişim, kavınvaldemin arkadaşı bize geldi, ay halı ne güzle dedi kv. hemen "oğluumm seçtiiii". Oğlun mu ben şeçtim onu dükkâna girer girmez. Erkekler bu işe karışmaz diyen sendim bacım ...
valla benim kvdem kizlarinin kizlari oldugunda altin bilezik oglan torunlarina kunye takmis sira bize geldiginde eli bos geldiii sonaaaa kalan donaaaa kalirmisss dedi
Bizde ev aroyoruz eşimle evlenicez. Bir ev gördük çok uzaktan hadi bir bakalım dedik ve oldu evi tuttuk . Kv benim oğlumun şansı açıktır hep oğlum sayesinde bak görürsün.
Gerçekten öyle musluğu açıyorum para akıyor şimdi o derece
Ahh ahh bu topik nasıl hoşuma gidiyor anlatamam vakti zamanında sinir olduğum herşeyi gırgıra vuruyorum.Bayıldımmharikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?