• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Bizimde genel halimiz
ohhh sende ne guzel yiyorsun masallah sevmedigin bisey yok
halbuki bitirmek icin zor yuttugum yemekleride var kayinvalidemin ama seve seve goturdgumu sanarak
vallahi sen bu kilolari veremicen
cevap yok bende
gercekten veremezsen diyetisyene git
cevap yine yok
dugune daha var en iyisi bi diyetisyen fil gibi kadinlari zayiflatmis gosteriyodu tv
yine yine cevap yok
vallahi millet kugu gibi gelin oluyor sen bide filancayi gorseydin incecikti hele benn minicikti ellerim camasir yikamaya ugrasirdim
Hey allahim ya sen sabir ihsan et bana :)
Zaten hep eski jenerasyon minicik ayaklar hep 35 numara bizim 40 numara giydiğimizi duyan kv'de yoohaaa uuh maşallah pehlivan gibi kız yetiştirmişler diyor :KK70:

Zaten hep eski jenerasyon minicik ayaklar hep 35 numara bizim 40 numara giydiğimizi duyan kv'de yoohaaa uuh maşallah pehlivan gibi kız yetiştirmişler diyor :KK70:
Ahahahah cok guldum :D allah senden razi olsun arkadasim ya su huzunlu halimle kok dislerim gozukecek kadar guldurdun ya beni helal :) evet ya o yuzden ben buyuk nisan alisverisine kv yi goturmeyi dusunmuyorum keza gelinlik alirkende. Annem nisanlinla yap kimseyi karistirma diyor cunku biliyor kv nin huyunu. Simdi tutar ben sana demedim mi diyetisyene gitseydin cuk otururdu o gelinlik diye milletin icinde bu sefer ben parcalama metodlarina girerim hic hos olmaz :)

Ahahahah cok guldum :KK70: allah senden razi olsun arkadasim ya su huzunlu halimle kok dislerim gozukecek kadar guldurdun ya beni helal :) evet ya o yuzden ben buyuk nisan alisverisine kv yi goturmeyi dusunmuyorum keza gelinlik alirkende. Annem nisanlinla yap kimseyi karistirma diyor cunku biliyor kv nin huyunu. Simdi tutar ben sana demedim mi diyetisyene gitseydin cuk otururdu o gelinlik diye milletin icinde bu sefer ben parcalama metodlarina girerim hic hos olmaz :)

Canım benim Allah senden razı olsun nişanı kv'nin tanışmaya geldiğinde yaptığı konuşmalardan ötürü ertelemiş bir insan olarak nişan alışverişine sadece nişanlın ve ihtiyaç olursa teyzen yada aileden bu işleri bilen kafa dengi bir akrabanla gitmeni tavsiye ederim, hayırlı uğurlu olsun inşallah :)

5 yıllık ilişim var bayramdan sonra sözleniyorum Allah nasip ederse, Kayınvalidem ben çok bembeyaz olduğum için bana pamuğum der ve çok iyi anlaşırız en sevdiğim huyu haksızsamda beni hep korur sevgilime alttan al der :-):KK48:
Kayıvalide : Pamuğum sen hiçbirşey yapma ben sana herşey alırım sen gel yeter ki
Ben : Teşekkür ederim ama ben yine birşeyler yapmak istiyorum çoğu şeyi aldım.
Kayınvalide : Ben oğlumada herşeyi almıştım hiçbirşeyini eksik bırakmadım.
Ben : Evet belli şımarttın şımarttın şimdi benim tepeme çıkıyor :KK53: (bak bak cesarete bak)
Kayınvalide : Ay doğru diyon valla(gülüyor) duyuyonmu oğlum kızımın tepesine çıkmak yok?
Sevgilim : Her allah'ım yarabbim ya öldürcek bunlar beni:KK45:

5 yıllık ilişim var bayramdan sonra sözleniyorum Allah nasip ederse, Kayınvalidem ben çok bembeyaz olduğum için bana pamuğum der ve çok iyi anlaşırız en sevdiğim huyu haksızsamda beni hep korur sevgilime alttan al der :-):KK48:
Kayıvalide : Pamuğum sen hiçbirşey yapma ben sana herşey alırım sen gel yeter ki
Ben : Teşekkür ederim ama ben yine birşeyler yapmak istiyorum çoğu şeyi aldım.
Kayınvalide : Ben oğlumada herşeyi almıştım hiçbirşeyini eksik bırakmadım.
Ben : Evet belli şımarttın şımarttın şimdi benim tepeme çıkıyor :KK53: (bak bak cesarete bak)
Kayınvalide : Ay doğru diyon valla(gülüyor) duyuyonmu oğlum kızımın tepesine çıkmak yok?
Sevgilim : Her allah'ım yarabbim ya öldürcek bunlar beni:KK45:
evlelinnce değişiyor bunlar :) evlenmeden önce yavrum kuzum canım cicim hele bi nikahı yapsınlar bak ne oluyor :)

Saolsun benimki pek kiskanctir...
ben pilates ekipmanlari almistim evde yapmak icin hemen oda aldi..
kaynim kibristan fincan takimi getirdi bana da onunki gibi cicekli al dedi aldirdi
ben ne renk giysem o da ayni renk giyer
pikem yoktu pike aldim daha yeni benimde ihtiyacim vardi bende alicam dedi
Gunes gozluklerimiz aynidir hasta ruhlu gitti aynisini aldi
Terlik aldim ay benimde almam lazim dedi
ve daha niceleri:D

arkadaşlar ilk anımı sizlerle paylaşmak istiyorum
1.5 yıllık ilşkim var kaynana adayı oğlunu ziyarete geldi benide akşam yemeğe çağırdı ilk tanışmamız. apartta kalıyorum bende elim boş gitmek istemedim kabaklı puding diye bişey varmış ondan yaptım. neyse gittim kapıyı açtı kaynana insan bi elimdeki tepsiyi falan alır öyle bakıyo meraba dedim erkek arkdşm öncülük etti hadi gir bitanem flan girdim öptm elini vs. yemeği yiyiyoruz bi tanışmaya çalışır insan bu başladı hikayelerini anlatmaya kaynı şöyle demiş elti böyle yapmış 50 sene önceki olaylar anlamadım bişey. yemeği yedik tatlı faslına geçtik sevglim bi güzel yedi allh için güzelde olmuştu bzimki çatalın ucuyla baktı başka yemedi anlatıyo bişeyler bulaşıkları yıkamaya kalktım sevglime döndü ay adı neydi dedi neyse duymamazlıktan geldim çay içiyoz oğluma hiç bakamamışsın dedi aa neden dedim buraya geldiğinden beri 8kilo sennle tanştığından beri 6kilo aldı dedi hmm iyi dedim ne diyim yemek olayı bitti kalkayım dedim ne dese beğenirsiniz kızım sen tatlıyı al evine götür burda bozulur. ne dicemi bilemedim zaten yarısı bitmiş sevglim sever normalde tatlı bi güzel yedi onuda. tmm dedim aldım tatlıyı öptm elini çıktım manyak mıdır nedir yaa

:KK71::KK71::KK71::KK71:Bende katılayım size iyimiş burası Benimki görümceye yani kızına aşık kızı en küçükleri ve aynı yaştayız kızla işte ama şımarık yetiştirmişler her dediğini yapmışlar kız kraliçe gibi evde ve bunlar beni aşırı derecede kıskanıyor çünkü nişanlım ve kp beni çok seviyor ve hep övüyorlar bu Yüzden çekemiyorlar haliyle. Geçen Günler'de nişanlımla birlikte benim dedemlere gittik işte amcamlar yengemler hepsi var kv de var nişanlım dedeme anlatıyor benimle nişanlandıktan sonra işlerin açıldığını uğurlu geldiğimi falan kv başladı e bazı insan Şanslı olur benim kız Doğdu ooooo biz paraya boğulduk bunlar neki :)) sonra ben ufaktan çeyiz falan alıyorum ondan laf açıldı bunları bunları aldım diyorum Hevesle anlatıyorum falan o başladı benim kızında herşeyi tamam bir tek çöpü eksik değil bende dedim onun bi koca eksik :KK76: yani böyle aklını kızıyla bozmuş bir kv var öyle kızı varken telefonda falan soğuk konuşur ne sanıyorlarsa artık:KK71:

-nerdesiniz napıyorsunuz?
-dışardayım alışveriş yapıyoruz.
-cem yanında mı?
-evet yanımda.
-sonra ne yapacaksınız? dolaşacak mısınız? ablana mı gideceksiniz? yoksa biraz dolaşıp sonra mı ablana gideceksiniz? (bu arada yeğenim sünnet oldu, uğrayacağımızı biliyo) :KK70:
-bakıcaz anne belli olmaz.
bu en son geçen diyalog. neler var nelerrrr.

Hanimlar bu konu altinda yalnizca kaynananizla olan komik diyaloglari yazsak olur mu? Cunku konumuz kaynanamizla yasadigimiz olaylar degil kaynana diyaloglarim :KK66:

-nerdesiniz napıyorsunuz?
-dışardayım alışveriş yapıyoruz.
-cem yanında mı?
-evet yanımda.
-sonra ne yapacaksınız? dolaşacak mısınız? ablana mı gideceksiniz? yoksa biraz dolaşıp sonra mı ablana gideceksiniz? (bu arada yeğenim sünnet oldu, uğrayacağımızı biliyo) :KK70:
-bakıcaz anne belli olmaz.
bu en son geçen diyalog. neler var nelerrrr.

ayni benim kaynana ya :KK70::KK70::KK70::KK70:

Saolsun benimki pek kiskanctir...
ben pilates ekipmanlari almistim evde yapmak icin hemen oda aldi..
kaynim kibristan fincan takimi getirdi bana da onunki gibi cicekli al dedi aldirdi
ben ne renk giysem o da ayni renk giyer
pikem yoktu pike aldim daha yeni benimde ihtiyacim vardi bende alicam dedi
Gunes gozluklerimiz aynidir hasta ruhlu gitti aynisini aldi
Terlik aldim ay benimde almam lazim dedi
ve daha niceleri:KK70:
vay bee kaynanaya bak :KK70: şimndi baktımda doğum 6 aydan az kalmış..sakın kaynana..ayy benimde doğurmam lazım deyip kolları sıvamasın :KK53:

Back