Kaynana diyaloglarım

hahahaha aynen aynen ne kadar iyi biliyolar işlerini ama dimi..böyle mazlum görün, emrah bakışı at eline bi gofret tamam

pislik kadın yaaa senin hakkında ne düşünüyosa Allah 2 katını versin ona

Benim bir ablamin basina gelmisti
memlekete kaynanasinin yanina gitmislerr sen kaynana bunlarr gecee biseyler yaparlar diye sen dusun sicak vanasini kapatmis artik orda nasilsaa tam bilmiyorum sabah ablam kalkmis dus alcak bakmis su soguk tahmin etmiş ama napsin mecbur buz gibi suyla dus almis sonra kocasi kalkmis bakmis sicak su akmiyo sen gitmis annesine saymiss butunn yani düşünün böyleside var ve bu ablamin 4 cocugu var haftasi olmadan gondermek icin ugrasirmis evden

kaynanam çok konuşuyor herşeyimize karışıyor kocamdan soğumaktan korkuyorum Allahımdan tek dileğim sabır ver bana yarabbim ....

Benden de bir inci o zaman :)
Kaynım nişanlanıyor imam nikahları kıyıldı odaya geçtik resim çekilmek için , çok tutucuyuz bu arada nikahsız el ele bile tutuşturulmuyor neyse dedim ki öp gelinin alnından bir resminizi alayım kaynana zatları atladı ordan
'' o kadar da değiiiil ''
'' Siz bilirsiniz '' dedim.
Az sonra odadan herkesi çıkardı sadece gelinle damat kaldı kapıyı kapattı .
'' İçeri kimse girmesin '' dedi.
Gülsem mi kızsam mı şaşırdım bre kadın sen alnından öptürmüyorsun onca insanın gözü önün de gelinle damadı oda da baş başa bırakıyorsun .
Kardeş kardeş oturacaklardı zaten çok kinliyim çok .Hele şu gelin alma mevzularına girersem ne diyaloglar var ben de.

kaynaana melek olsa kanatları carpar derdi bi ablam bana devamını bekleriz canımm stres atarsın belkii ...

Kizlaaaar konu sahibinden taze taze

Kaynanam bugun Aya Yorgi kilisesine gitti 23 nisan diye dilek mi ne dileniyormus neyse onu iskeleden almaya gittik basladi anlatmaya:

K: Amaan ne kadar kalabalikti ayak basacak yer yoktu hic bu kadar kalabalik gormemistim burayi. Ama en kotusu ne biliyor musun? Hristiyandan cok musluman vardi.

B: Ama anne sen de gittin

K: Sen benim musluman oldugumu nereden biliyorsun

B: Sen oyle diyorsan dogrudur

Eskiden olsa ilk soruyu dahi soramazdim artik soyluyorum cok daha iyi hissediyorum kendimi

kaynaana melek olsa kanatları carpar derdi bi ablam bana devamını bekleriz canımm stres atarsın belkii ...

Hangi birini anlatayım canım ya nişan yerin de beni bırakıp gittiklerini anlatayım mı
O gün gelin başını makyajını vs herşeyini ben yaptım sabahtan beri gelinin evindeyim ve damat tarafıyım ben buraya dikkat !

Nişan bitiyor insanlar çıkıyor ben odaya geçtim giyinmek için çıktım ki bizden kimse yok Allahım şaka gibiydi ya beni unutmuşlar basmış gitmişler .
Çok ağırıma gitti çok , ne kadar önemli olduğumu gördüm onların gözün de .
Geldiklerin de ben piçim zaten dedim kendimi tutamayıp , herkes birbirine atıyor suçu yok seni öbür araba da sandık yok arıycaktık bilmem ne.

Sen benim müslüman olduğumu nereden biliyorsun Uygun kelime bulamıyorum ama hafiften çatlaklık var sanırımm

bahane hepp vardırr canım zatenn ya gülsem mi aglasam mıı sasırdım canım ya ....

Altta kalmamak adina soyledigi seye bak. Hem kinadigi seyi yaptigi yerden geliyor bu kadar olur.
Benim kaynanamın yemin işine benzemiş bu , bir gün bana bir şey anlatıyor ama yarım yamalak ve benim bilmem de hiç bir sakınca yok , zaman geçiyor işin aslını öğreniyorum. Soruyorum neden benden sakladın? diye. Yemin etmiştim diyor , neyse en küçük oğullarıyla aram çok iyi , anlatır bana herşeyini ,kaynanam da meraklı soruyor bana oğluyla ilgili bir şey , dedim ki yemin ettim söyleyemem , bana kurduğu cümle şu amaan 3 gün oruç tutarsın .
Ah be kaynanacığım yemin bozmak bu kadar basit idi ise niye normal de söylenmesi gereken şeyleri saklarken yeminin arkasına sığınıyorsun , çok gözümden düştü çok.

Son düzenleme:
bahane hepp vardırr canım zatenn ya gülsem mi aglasam mıı sasırdım canım ya ....
Normal de böyle biri değildi öbür gelin meydana çıkınca tuhaflaştı inanılır gibi değil , insanlar eltisiyle sorun yaşar biz de durum ise farklı .

genel olarak okudum yazdıklarınızı,hem güldüm hem düşündüm,hem üzüldüm...bu gelinlerin başına gelmeyen kalmıyo yahu:) benim kaynanamla gözle görülür sorunlarım yok,herkes te bilir gayet mesafeliyizdir ama bu mesafeye rağmen bana laf sokmuyo değil...

ben İstanbulun avrupa yakasından anadolu yakasına geldim evlenince..tabi benim bütün eş dost arkadaş karşıda kaldı..eşim de pek izin vermez tek başıma bi yerlere gitmeme ki zaten karşıya gidene kadar gün bitiyo...ben öyle günlerce evde otururum anca eşimin izin gününde akşama doğru bi alışveriş merkezine gider 1 saat dolaşır geliriz..gündüz de kayınvalidemlerde oluruz..yine öyle bi gündü..kv yemek hazırlıyo bende eşime dedim çok sıkıldım azcık çıkalım geç olmadan..bi kaç saat önce de kendi annemle konuşmuştum telde,kv sormuştu nasıllarmış napıyolarmış diye bende iyilermiş babamla dışardalarmış dedim..kv bunu duydu yaa bana da hemen annene mi özendin diyo

bana takıl evde sıkılıyosan biz hergün geziyoruz çok eğleniyoruz dedi..geziyoruz dediği de kız kardeşi abilerinin eşleri falan gün yapıyolar..bende ev gezmesini sevmiyorum zaten bütün gün evdeyim dört duvar dedim sen insanları sevmiyosun diye laf sokuyo yine,mesafeliyim yaa..

daha neler var neler anlatırım birazdan sinirlerim bozuldu yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…