- 5 Ekim 2012
- 268
- 53
- 123
sanki beni anlatin. ayni durumdayiz. kv.de hic oturmam sonunda da görümceme ay kizim hic oturmadin der. görümcemde yerinden kipirdamayan bir insan aslinda. mutfaga gelir cikolata yer ben is yaparken ya da yemek yer gizlice. icerde de kvdem ay kizim hic bir sey yemedin is yapmaktan der.
ben sok her defasinda
ama daha önce bahsettigim kisi de esimin kuzeni... varya bir komedi dizisi cikar bunlarin cakalliklarindan
bırde ben anlatym 1sene önce illa cocuk yapın dye laf sokuyo en son patladım eşimde sorun var olmuyo napım surat bes karış ıceri grdi annesi yanına geldi ben mutfaktaym gormcm:bunların cocugu olmuyormuş k.vlmasın olmasın daha iyi duydum ıcımde yara soylemedm kmseye bı bayram gunu tırnaklarımda öje var eşime sen buna hc para verme bu ne böyle yıne duymamaktan geldm esım bısey soylemedı gecen gun yne bze geldi yarm saat otrmaya namaz kılcam dedi allah bılıyoya o nasl namaz etrafı ıncelyo kanepelern altndan baslıyor gozu fıldır fıldır cıktı gttı durmaz dger gelnı beklyo onda torun var tabı bze bombos ona elı kolu dolu gider dunde arams napyn bn aramam evlendm gundn berı hc dedm otryorum aksama ogluma yemek yap sevdıgndn dedı ben ole snrlendm zaten esmled tartstk yok dedim ben acbırakıyorum yapmyorum yok kızım ondan demedm falan lafı degştryor sok oldu hc muhatap olmam ama yeter sabrında sonu var
aynen canım cok akıllılar yaahahahaha aynen aynenne kadar iyi biliyolar işlerini ama dimi..böyle mazlum görün, emrah bakışı at eline bi gofret tamam
yok canım bende seninle aynı fikirdeyim. inşallah benimde bi bebeğim olursa kimselere karıştırmıycammmm
Benden de bir inci o zaman :)
Kaynım nişanlanıyor imam nikahları kıyıldı odaya geçtik resim çekilmek için , çok tutucuyuz bu arada nikahsız el ele bile tutuşturulmuyor neyse dedim ki öp gelinin alnından bir resminizi alayım kaynana zatları atladı ordan
'' o kadar da değiiiil ''
'' Siz bilirsiniz '' dedim.
Az sonra odadan herkesi çıkardı sadece gelinle damat kaldı kapıyı kapattı .
'' İçeri kimse girmesin '' dedi.
Gülsem mi kızsam mı şaşırdım bre kadın sen alnından öptürmüyorsun onca insanın gözü önün de gelinle damadı oda da baş başa bırakıyorsun .
Kardeş kardeş oturacaklardı zaten çok kinliyim çok .Hele şu gelin alma mevzularına girersem ne diyaloglar var ben de.
kaynaana melek olsa kanatları carpar derdi bi ablam bana devamını bekleriz canımm stres atarsın belkii ...
Sen benim müslüman olduğumu nereden biliyorsunKizlaaaar konu sahibinden taze taze
Kaynanam bugun Aya Yorgi kilisesine gitti 23 nisan diye dilek mi ne dileniyormus neyse onu iskeleden almaya gittik basladi anlatmaya:
K: Amaan ne kadar kalabalikti ayak basacak yer yoktu hic bu kadar kalabalik gormemistim burayi. Ama en kotusu ne biliyor musun? Hristiyandan cok musluman vardi.
B: Ama anne sen de gittin
K: Sen benim musluman oldugumu nereden biliyorsun
B: Sen oyle diyorsan dogrudur
Eskiden olsa ilk soruyu dahi soramazdim artik soyluyorum cok daha iyi hissediyorum kendimi
Sen benim müslüman olduğumu nereden biliyorsunUygun kelime bulamıyorum ama hafiften çatlaklık var sanırımm
Hangi birini anlatayım canım ya nişan yerin de beni bırakıp gittiklerini anlatayım mı
O gün gelin başını makyajını vs herşeyini ben yaptım sabahtan beri gelinin evindeyim ve damat tarafıyım ben buraya dikkat !
Nişan bitiyor insanlar çıkıyor ben odaya geçtim giyinmek için çıktım ki bizden kimse yok Allahım şaka gibiydi ya beni unutmuşlar basmış gitmişler .
Çok ağırıma gitti çok , ne kadar önemli olduğumu gördüm onların gözün de .
Geldiklerin de ben piçim zaten dedim kendimi tutamayıp , herkes birbirine atıyor suçu yok seni öbür araba da sandık yok arıycaktık bilmem ne.
Benim kaynanamın yemin işine benzemiş bu , bir gün bana bir şey anlatıyor ama yarım yamalak ve benim bilmem de hiç bir sakınca yok , zaman geçiyor işin aslını öğreniyorum. Soruyorum neden benden sakladın? diye. Yemin etmiştim diyor , neyse en küçük oğullarıyla aram çok iyi , anlatır bana herşeyini ,kaynanam da meraklı soruyor bana oğluyla ilgili bir şey , dedim ki yemin ettim söyleyemem , bana kurduğu cümle şu amaan 3 gün oruç tutarsın .Altta kalmamak adina soyledigi seye bak. Hem kinadigi seyi yaptigi yerden geliyor bu kadar olur.
Normal de böyle biri değildi öbür gelin meydana çıkınca tuhaflaştı inanılır gibi değil , insanlar eltisiyle sorun yaşar biz de durum ise farklı .bahane hepp vardırr canım zatenn ya gülsem mi aglasam mıı sasırdım canım ya ....
Normal de böyle biri değildi öbür gelin meydana çıkınca tuhaflaştı inanılır gibi değil , insanlar eltisiyle sorun yaşar biz de durum ise farklı .
Aynen öyle canım muhakkak birisi arıza çıkartıyor.her evliliktee bir sorun çıkaran olmazsa olmaz zaten galibaa
Aynen öyle canım muhakkak birisi arıza çıkartıyor.
Evlenirken çok seçici olmak lazım çok rabbim bekar kızlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın .sonra bu gençler niye evlenmek istemiyor derlerrr görüyoruz evlilerin halinide ondann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?