• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Bi tane daha
kv beraber oturuyorduk o zaman
ailemin yanina gittim bir haftaligina
duvarda kv saati vardi benim odada boya yaparken bazanin altina atmistim
Bi baktim salona asmis
Odami karistirdigini biliyodumda da gozume sokmasina gerek yoktu hani
neyse esime soyledim ozel esyalarim vardir.bazamin altina kadar neden karistiriyor. Cevap muhtesem
hava aldiriyordum...

Esim gece 12 de isten geliyo
kv ve ben cay demleme yarisina girdik
kiskanclik bu ya esimi paylasamiyoruz
Esimin gelmesine yarim saat kala cay demliyoruz. Bir birimize kaptirmamak icin erken demleme basladik mutfaga once giden sirayi kapiyo gunden gune cay 2 saat erken demlenmeye basladi (umarim anlamissinizdir) kv ayni gun pes etmisiz galip kim geldi dersiniz
esim isten geldi
Oglum sana cay demledim (kayinpeder)

Üzerinden neredeyse 3 sene geçmiş. Hala yattığımda aklıma bir gelirse sabaha kadar uyuyamam. Sayesinde depresyon üstüne depresyon geçirdim. Sonradan kendisi söyledi bunları kıskandığı için yaptığını yani bilinçli yapmış. İtiraf etti ama ne fayda eskisi gibi olmuyor hiçbirşey.

Canim keske ama iste sartlar diyelim ben yurtdisindayim ince bikac ay dur alis diye dediler bende tamam yabanci memleket yol dil ogreneyeim biraz dedim sustum 6 ay sonra oldu 1 yil olsun dedi yine tmm dedim sonra yok isdegistirdi borc bitsin turkiyeye git gel vs derken bu 2.gelisim olacak simdide diyorki esim turkiyeden geldiginde diyor inanmiyorum artik.Eskiden calismiyordum o bana ben ona katlanamiyorduk sukur simdi calisiyorum da ne o beni nede ben onu goruyorum bazen gormuyorum bile o da calisiyor iyi oldu yani oyuzden is yerinede diyorum bana haftasonlari is verin calisiyorum evdeler cunku.Esim pek adaletli degildir yani ben olunca susar korumaz.Anasi bisey dese yapilcak bisey oldugunda gik cikarmaz yapar ben desem ne acelesi diye azar yerim.Zormus bu evlilik isleri

Canim keske ama iste sartlar diyelim ben yurtdisindayim ince bikac ay dur alis diye dediler bende tamam yabanci memleket yol dil ogreneyeim biraz dedim sustum 6 ay sonra oldu 1 yil olsun dedi yine tmm dedim sonra yok isdegistirdi borc bitsin turkiyeye git gel vs derken bu 2.gelisim olacak simdide diyorki esim turkiyeden geldiginde diyor inanmiyorum artik.Eskiden calismiyordum o bana ben ona katlanamiyorduk sukur simdi calisiyorum da ne o beni nede ben onu goruyorum bazen gormuyorum bile o da calisiyor iyi oldu yani oyuzden is yerinede diyorum bana haftasonlari is verin calisiyorum evdeler cunku.Esim pek adaletli degildir yani ben olunca susar korumaz.Anasi bisey dese yapilcak bisey oldugunda gik cikarmaz yapar ben desem ne acelesi diye azar yerim.Zormus bu evlilik isleri
4 senelik evliligimdenogrendigim tek sey: hersey eslerde biter...

Bir fıkra anlatayım size:61:

Adamın biri annesiyle müstakbel gelinini tanıştıracakmış, annesine demiş ki: yarın buraya 3 tane kız gelecek hangisinin gelinin olduğunu bul bakalım, annesi tamam demiş. Kızlar gelmiş, adam sormuş tekrar hangisi gelinin diye. Annesi demişti ortadaki! Adam hayretler içerisinde nasıl bildin anne demiş. Kadında nasıl anlamayayım bir tek ortadakinden hoşlanmadım demiş.:66:

Daha önceden foruma yazmışım hehe...

Geçenlerde erkek kardeşim kız arkadaşını tanıştırmaya getirmiş, soruyorum anneme nasıl geçti diye, "bilmem garip bi kız". Nesi garip? Çirkin mi geldi, oturmayı kalkmayı mı bilmiyor, ters mi konuşuyor nasıl garip yani? "Bilmem iyi hoş kız ama garip geldi bana ne biliyim" :66:

Kaynana bunyesine dokunuyoruz sanirim :118::118:

Benimde evlilikten ogrendigim en onemli sey sabretmek herkese herseye sabretmek

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de tam tersi sabretmemem gerektiğini öğrendim. Sabrımın bittiği anda herşeyin düzeldiğini gördüm.

Kisiden kisiye farkliliklar gosteriyor demekki ben sabretmedigim ortada ciyakladigim anda hersey daha kotuye gidiyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Esim gece 12 de isten geliyo
kv ve ben cay demleme yarisina girdik
kiskanclik bu ya esimi paylasamiyoruz
Esimin gelmesine yarim saat kala cay demliyoruz. Bir birimize kaptirmamak icin erken demleme basladik mutfaga once giden sirayi kapiyo gunden gune cay 2 saat erken demlenmeye basladi (umarim anlamissinizdir) kv ayni gun pes etmisiz galip kim geldi dersiniz
esim isten geldi
Oglum sana cay demledim (kayinpeder)

:9::9::9::9: bu cok ıyıydıııııııı :52:

Harikasiniz cok guldum bende baylasayim dedim
Kvalidemle iyi geciniriz.tek sıkinti aslinda bu ailenin ortak sikintisidir:))
Bisey sorar tam heyecanla anlatirken birden konuyu degistirir yada baskasina bisey sorar seni birakip en sinir oldugum seydir.
Birde surekli cumleleri vardir.
Mesela
-Napiyosun derya?
-hastayim anne halim yok uzandim
-dimi! Evet dimiii der okadar:)
Bazende oylemi der.onemsiz kinularda neysede onemli bisey soylerkende dimi denirmi

Bide biseyi elli farkli yerden anlattirir butun gun ayni seyi dorar farkli sekilde
Mesela
-anne fatma abla aradi yarin ankaraya kizinin yanina gidiyomus
-yarinmi gidiyomu
-yarin anne
-o mu aradi
-evet fatma abla aradi
-ankarada demi kizi
-ankarada anne
-he demek ankaraya gidiyomus eh napalim saglikli gitsin gelsin dunya iste napacaksin:))
Bunu aynen bu sekilde butun gun ayni tarz sorularla sorar:))
Bide bisey vercektir mesela
-Derya kizim baban fazla almis pazardan srbzen yoksa al giderken
-olur anne bakarim
-hani ne bileyim yoksa al
-bakarim anne tamm
-giderken alirsin bak ne lazimsa al....giderken ..
-derya sebze almiyomusun
-alacaktim anne
-al kizim fazla
-anne sen versene
-2 tutam koyar sonra fazlada yoktu bize ayirdim der
Okadar cok israrla uzatarak ayni seyleri soyluyoki insanin beyni sulaniyo valla dahada uzatildigi olmustur eksik yazmisimdr hatta:) ama biz onu boyle seviyoruz:))

Son düzenleme:
hamile olduğumu 18-19 haftalıkken bayramın ilk günü kaynanama sölicez
ve bu arada benim karnım haftama göre daha büyük bariz hamileyim
üstümde hamile bebekli tişort falan var
eşim benden önce girdi içeri
sonra prenses gel gel dedi
görümcemle kaynanam karşımda
ben de içeri biz geldikkkkkkkkkkkk diye zıpladım
baktım kimseden tepki yok
görümcem öptü bayramın kutlu olsun falan
kaynanamın elini öptüm
ne bu kız gitgide iyice dobiş oldun sen (şişman da hiç sevmez)
e anne hamileyim ya
hadi ordan be
hahaha annen inanmıyo aşkım
yok anne hamile
hadiyin ordan töbe töbe
anne görmüyo musun şaka mı yapıyosun karnıma baksana
kilo almışsın yine sen
anne böle mi kilo alırım göbeğe baksana
en sonunda ultrason fotosunu çıkardım
ay inanmıyosan buna bak anne
heeee Allah hayırlı evlat yapsın
oğlan mı olcak bu?
hee nerden anladın
güzelleşmişsin
çok şükür

Seninkide benimki gibi tam itici bide sevgi beklerle

Bende bir tane daha anlatmak istiyorum.

Kayınvalidem ve ben benim evimde beraber kalacağız akşam balkonda çay sefası yapıyoruz sohbet ediyoruz o sırada balkonuma ektiğim çiçeklerimi anlatıyorum. ( çiçekleri çok severim sürekli alırım ve benim çiçeklerime dokunmayı kimseye tavsiye etmem :27: )

Ben : anne çiçekleri tohumdan ekmiştim bak fidan oldu bir kaç güne açarlar herhalde renkleri ne olacak acaba çok merak ediyorum,.
Kv: sen kendin mi ektin bunları
B: evet çok güzel dimi
Kv: hı.
Sabah olur kayınvalidem mutfakta uğraşıyor ben içeri girdim hevesli hevesli balkona çıktım çiçeklerime bakacağım ya birde ne göreyim çiçeklerimin yerinde soğan ekilmiş ben şok :53:

B: ben çiçeklerime ne oldu?
Kv: soğan yeriz diye soğan ektim
B: çiçeklerime ne oldu ?
Kv: kıh kıh kıh soğanı severim ya ben
B: çiçeklerimi söktün mü ? ( benim jeton yeni düşüyor çünkü ben bildiğiniz şok geçirdim )
Kv: bir şey olmaz .

Ben bundan sonrasında konuşmuyorum balkona çıkıyorum ve hırsla o soğanları söküp çöpe atıyorum tabi ki gözlerim ona çok şey anlatıyor . Ama kayınvalidem hala gülüyor. Eşime mesaj atıyorum annen çiçeklerimi söküp yerine soğan ekmiş ve karşımda gülüyor diyorum eşim ben sana daha güzellerini alırım ne olur bir şey yapma diyor :18: bir şey yapma ihtimalim yüksek çünkü sinirliyimdir anında parlarım ve kayınvalidem sürekli çok sinirli oğlum diye beni şikayet eder ve bir şey yapmadığını söyler .

O an kendimden beklenmeyecek şekilde sabırlı davrandım kayınvalidem bana sabretmeyi öğretti :1:

komik diyaloglar gerçekten gülünesi türden :D

şimdiki gelinler geleceğin kaynanaları bi bakıma kadın cinsi bu çocukları kolay paylaşamayan .. şimdi düşününce bi çoğumuz biz bunları yapmayız gibi geliyo ama şuda varki yılardan beri bu böyle adı batsın kaynana işte :) bigün olacağımız şey ...
benimde kaynanam çok enteresandır ne sevdiği belli ne sevmediği.. gerçi 4 gelini bi damadı var hepsinede yetişiyo maşallah :))

bigün köye gitik kayın validem oğluna diyoki ben sana çok üzülüyorum :))) niye anne diyo uzaktasın ne yer ne içersin naparsın bilmiyorum :)9 yemek yiyorum annee:)) bu arada memlekete gittimi hep yemek yapma işi bana kalır :)))

bi muhabbet arasında kaynanam derki oğlum bu ağısarın kızları çok güzel (beyaz tenli yeşil gözlü boylu poslu oluyolarmış ) sana bitane alıcam :D ben derimki yapmaya çokmu güzel hemen gidip bakalım bitane :)))

bigün sular kesik bi gelinine kayın valide su taşımış banyo yapmış gelini :)) bana gelmiş kızım sende banyo yapcakmısın sanada su getiriyimmi.. ne münasebet dedim sular gelince yaparım yok gelmezse eşime derim getirir.. yok yok o dursunzaten çok çalışıyo ben getirirm .. yok anne sağol ben banyo yapmıcam :)))

t,p,k anne işte çocuğuna odaklanmış ben aldırmıyorum ne derse desin .. bide en sevdiği gelini benim her sene gittimde evde en az 14 kişi olrlar yemekleri yaparım bulaşıkları yıkarım .. gelinleri oturur tembeller :))

Agasarin kizlarida harbiden güzel olur hani:))) bende agasarliyimda kaynabaya gelincede dediklerin hep dogru cnm bizde anneyiz ilerde kaynana olcaz ki vakiyorumda hepimiz cazgirlikta ondeyiz daga fena oluruz eminim

Yeni evliyiz
Biz: hadi kalkalım saat 10 oldu

Anne-baba: oturun daha erken bizim uykumuz gelmedi.

Buna benzer iki üç diyalogdan sonra saat 12ye gelirken kalktık.

Ertesi gün kayınvalidemle bir yere gidicez kapıda buluştuk yürümeye başladık ilk diyalog:

Kv: eeee ne yaptınız akşam eve varıncı:30:
ben: Nasıl yani? zaten gittiğimizde 12ydi ya yattık.

ay çok güldüm ya :) ne kadar meraklı bu kv ler

Benim kayınvalidem 70 yaşında ve tam bir kumar şans oyunları tutkunu. Facebooka yeni yeni alışıyor. Çok hakim değil terimlere ve oyunlara. Çanak okey diye bir okeye merak salmış. Geçenlerde beni aradı kızım çanak kırıldı diyor bende kapadım ekranı geldim bişeymi yaptım acaba önce sana sorayım dedim. Yok anne dedim oyunu kazanmışsın işte çanağı kırmışsın dedim :) Başladım kahkahaya :):9:

bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....:53::53::53:

:9: cok güldüm ya kvdenizin yerinde olmak istemezdim :1:

Agasarin kizlarida harbiden güzel olur hani:))) bende agasarliyimda kaynabaya gelincede dediklerin hep dogru cnm bizde anneyiz ilerde kaynana olcaz ki vakiyorumda hepimiz cazgirlikta ondeyiz daga fena oluruz eminim
evet guzeller gercekten Akça pakca ...valla 2 oglum var simdiden onlari alacak kizlaraaa basarilar diliyorum:47:

Çok güzel ve eğlenceli bi konu olmuş.. Konu sahibesini kutluyorum 98 sayfanın tamamını okudum güzel fikirmiş böyle bi konu..
Bazı arkadaşların yaşadıkları çok üzücüydü sabır diliyorum herkese..
Benim böyle anılarım yok kayınvalidemle ilgili.. Aklıma gelirse bişeyler paylaşırım burada..:kkk:

Ay cok guldum... :1:
Kayinvalideleriniz bombaymis kizlar...
Kesin dusunsem bizim de enteresan diyaloglariimiz cikar ama aklima bir tanesi gelmedi simdi... :9:

Back