• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

ayyy vıç vıç vıç insana afakanlar basıyo :52::52:
bende işsizken eltim sağolsun 7/24 birbirimize gidip gelelim istiyodu
Allahtan iş buldum da artık çok nadir görüyorum kendilerini :32::64:

eltimde orada kalıyo 2 aydır rahatsızlanmıştı oda gelmemi istiyo bebek istediğim için işede girmiyorum ama bunalttılar artık eşimde arada kalıyo :19:

eltimde orada kalıyo 2 aydır rahatsızlanmıştı oda gelmemi istiyo bebek istediğim için işede girmiyorum ama bunalttılar artık eşimde arada kalıyo :19:

aynen canım bende can-ı gönülden bi bebeğim olsun istiyorum ama eltim böyle tepedeyken evde kalmaktan o kadar korkuyorum ki :52:
şuan çalışıyorum ve olur olmaz çıkıcam hayıırlısı artık napalım
eşinde benimki gibi davransın. hiç muhatap olmuyo hatta banada diyo istersen hiç görüşmeyebilirsin diye :49:

aynen canım bende can-ı gönülden bi bebeğim olsun istiyorum ama eltim böyle tepedeyken evde kalmaktan o kadar korkuyorum ki :52:
şuan çalışıyorum ve olur olmaz çıkıcam hayıırlısı artık napalım
eşinde benimki gibi davransın. hiç muhatap olmuyo hatta banada diyo istersen hiç görüşmeyebilirsin diye :49:

HEP İYİ NİYET kırmayayım yüz yüze bakıcaz falann:19:

HEP İYİ NİYET kırmayayım yüz yüze bakıcaz falann:19:

ben o iyi niyetin .... dicem olmıycak şimdi sayfada :1:
millet o kadar havalardaki otobüsteki tikiler bile bi tafralarda. sabah sabah sinirlerimi zıplattı mal yaa
nereye kadar bu iyi niyet leeyynnnnn dicem kötü olcam sonunda hee :47:

millet o kadar havalardaki otobüsteki tikiler bile bi tafralarda. sabah sabah sinirlerimi zıplattı mal yaa
nereye kadar bu iyi niyet leeyynnnnn dicem kötü olcam sonunda hee :47:[/
QUOTE]
demiii benimkide disciye gel dedi benimle hayir diyemedim hep bana kaynanami cekistiriyo bazende ben soyluyorum ama bazende gina geliyo :-)

nereye kadar bu iyi niyet leeyynnnnn dicem kötü olcam sonunda hee :47:[/
QUOTE]
demiii benimkide disciye gel dedi benimle hayir diyemedim hep bana kaynanami cekistiriyo bazende ben soyluyorum ama bazende gina geliyo :-)

hahahaha benimkide sürekli bana diğer eltimi çekiştiriyo yaa nerde görse hep e..yi görüyomusun yine gezmeye gitti, bak bak yine kapıyı vurdu çıktı falan :1:

Bir gece saat 2 sularında odamızın kapısı çalar:

(k) Polaaat uyudunmu yavrum (ben yokum tabi)

(p) Hayır uyumadım anneee uyumaya çalışıyorum

Kayınvalide Pat! içerde, ben tabi uyuyor numarası yapıyorum

(k) Sevgi bak sana ne aldım :53: Nereden anladı uyumadığımı?

(b) Ne aldın anne

(k) (elindeki küçücük 5 cm çapında masa saatini göstererek) bak bunu aldım nasıl güzel mi? :53:

(b) Teşekkür ederim anne (O arada tabi oğluşuyla muhabbet etti pazara gitmiş başından neler geçmiş satıcılarla atışmış vs.)

Diğer gün mutfağımda saatim olmadığı için saati oraya koydum, bir süre sonra baktım ki yok :44: Kayınvalideme sordum, geri almış! Mutfağa koydum diye değer vermemişim saatin orada ne işi varmış :53:

Hediyeleşmeyi sever benim kayınvalidem.

Devamı gececek...

çok güldüm,,, gerçek mi? yatak oda mı girdi? aklıma bir film geldi orada da kadının kayınvalidesi giriyordu yatak odasına, bir gün oğluyla gelinini sevişirken yakalıyordu, çarşafın altında,,, ( gelin kasıtlı yapıyordu),,,
walla bende ona yakın bir şeyler yaparım benim yatak odama gece 2 de girmeye kalksa,,,,,
arsıza daha bir arsız olmak lazım herhal,,,

benim eşimin ailesi bir düşüğüme sebeb oldu gerçi bilemem kaderde varsa olur ama düşük tehlikem olduğu vakit ve düşük sırasında eşim yanımda olmadı , hatta tek başıma kaldım, çünkü eşimin ailesinin yanında olması gerekiyordu,,,,( ilk hamile olduğumu annemden sonra kv arayıp haber verdim , düşük tehlikemden de haberi vardı) neyse bu dönemler geçti bitti gittii,,,,,
ama artık kv kp görmek dahi istemiyorum görümcelerimi de hele büyük görümcem bu insanlar bende sinirden miğde bulantısı yapıyorlar...
artık ztn arayıp sormuyorum kv kendisi ararsa konuşuyorum, iyiyim siz nasılsınız diyorum,, ztn anne baba lafını artık kullanmıyorum kullanmamda zaten,,,
uzak olsunlar benden ,,,,,

benim eşimin ailesi bir düşüğüme sebeb oldu gerçi bilemem kaderde varsa olur ama düşük tehlikem olduğu vakit ve düşük sırasında eşim yanımda olmadı , hatta tek başıma kaldım, çünkü eşimin ailesinin yanında olması gerekiyordu,,,,( ilk hamile olduğumu annemden sonra kv arayıp haber verdim , düşük tehlikemden de haberi vardı) neyse bu dönemler geçti bitti gittii,,,,,
ama artık kv kp görmek dahi istemiyorum görümcelerimi de hele büyük görümcem bu insanlar bende sinirden miğde bulantısı yapıyorlar...
artık ztn arayıp sormuyorum kv kendisi ararsa konuşuyorum, iyiyim siz nasılsınız diyorum,, ztn anne baba lafını artık kullanmıyorum kullanmamda zaten,,,
uzak olsunlar benden ,,,,,

tabi ki de önceden yaptıkları cahillikler de vardı ama boşveriyordum,,, ama şimdi ciğerimi söküp almışlar gibi geliyor bir gün sinir krizi geçirdim ztn eşime katiller öldürdünüz bebeğimi diye bağırmışım bağırmıştım,,,

İlk tanışma gününde;

-İngilizce öğretmeniymişsin.

-Evet, çalışıyorum bir kurumda bik bik efendim.

-Sen evlenincede çalışırsın, malum hayat zor bik bik.

-Evet, tabii efendim.

-Haftasonları ve geceleride özel ders vermeye evlere gidersin malum hayat zor bik bik.

-(Ordan da elime tefimi, zilimi alıp pavyona gideyim bari oldu olacak, densiz!)

İkinci görüşme bayram ziyaretinde;

-Tatlı getirmişsin.

-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)

-Hiç sevmem! Keşke bunu alacağına bana çiçek alsaydın !

(İkram eder)

-Ayyy bu çok tatlıymış, ne var içinde böyle ıyy şekerli şekerli ?

(Poh var içinde tövbe tövbe, baklavada ne olur, nar ekşisi mi olacaktı? )

Ahahaha buna kahkaha attımmmm

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

İlk tanışma gününde;
-İngilizce öğretmeniymişsin.
-Evet, çalışıyorum bir kurumda bik bik efendim.
-Sen evlenincede çalışırsın, malum hayat zor bik bik.
-Evet, tabii efendim.
-Haftasonları ve geceleride özel ders vermeye evlere gidersin malum hayat zor bik bik.
-(Ordan da elime tefimi, zilimi alıp pavyona gideyim bari oldu olacak, densiz!)

İkinci görüşme bayram ziyaretinde;
-Tatlı getirmişsin.
-Evet, bilmem severmisiniz ama.(200 liraya özel gümüş tabakta sunulmuş yaklaşık 2 kilo halis mulis fıstıklı baklava)
-Hiç sevmem! Keşke bunu alacağına bana çiçek alsaydın !
(İkram eder)
-Ayyy bu çok tatlıymış, ne var içinde böyle ıyy şekerli şekerli ?
(Poh var içinde tövbe tövbe, baklavada ne olur, nar ekşisi mi olacaktı? )

yok artııııık PESSSSSSSSSSSSSSSSS :51:

Bnm kaynana ufak tefek laf sokma haricinde bişeyler yapmıyo bu ara ama eski yaşantılardan dolayı istemiyorum onu görmek falan. Hayatımdan çıksın istiyorm ama mümkün değil
Mesela geçen şöle bş konuşma geçti aramızda

Ben:ayşe(işyerimde bnm astım ve benden küçük bir kız) son zmanlarda saygısızlaşmaya başladı. İyi davranıyorm die konumumu unuttu galiba. Biraz otoriter mi olmam lazım galiba
Kaynana:belki senin çevrendeki büyüklerin de senin için böyle düşünüyolardır
Ben:bnm çevremdeki büyüklerim benim patronum değil bu farklı bi konum

Ben şoklardayım tabi. Bana resmen saygısız dedi kadın. Ben hala güzelce konuşmaya çalışıyorumm....salaklık.

Bnm kaynana ufak tefek laf sokma haricinde bişeyler yapmıyo bu ara ama eski yaşantılardan dolayı istemiyorum onu görmek falan. Hayatımdan çıksın istiyorm ama mümkün değil
Mesela geçen şöle bş konuşma geçti aramızda

Ben:ayşe(işyerimde bnm astım ve benden küçük bir kız) son zmanlarda saygısızlaşmaya başladı. İyi davranıyorm die konumumu unuttu galiba. Biraz otoriter mi olmam lazım galiba
Kaynana:belki senin çevrendeki büyüklerin de senin için böyle düşünüyolardır
Ben:bnm çevremdeki büyüklerim benim patronum değil bu farklı bi konum

Ben şoklardayım tabi. Bana resmen saygısız dedi kadın. Ben hala güzelce konuşmaya çalışıyorumm....salaklık.

Kaynananiz bir kuru selami bile haketmiyor. Sizin sorununuzu bile size karsi bir firsat olarak degerlendiren bir tip. Saygiyi hakedenle haketmeyen ayni saygiyi bekliyor maalesef.

Kaynananiz bir kuru selami bile haketmiyor. Sizin sorununuzu bile size karsi bir firsat olarak degerlendiren bir tip. Saygiyi hakedenle haketmeyen ayni saygiyi bekliyor maalesef.

Ben de şaşırıyorm napacağımı ya..dini yönü ağır basan biriyim vicdanıma yenik düşüyorum.allah rızası için iyi davranayım diye yaklaşıyorm. HEP bişey buluyo...
Allah akıl fikir versin ne diyim.

Ben de şaşırıyorm napacağımı ya..dini yönü ağır basan biriyim vicdanıma yenik düşüyorum.allah rızası için iyi davranayım diye yaklaşıyorm. HEP bişey buluyo...
Allah akıl fikir versin ne diyim.

Ben de bu konuda dini olarak hassasim maalesef. Maalesef diyorum cunku bu yonum oldukca istismar edildi. He yine bir ihtiyaclari varsa gideririm hasta olsalar bakarim. Ama artik eskisi gibi saygi duyamiyorum maalesef. Allah affetsin ne diyebilirim.

Ben de bu konuda dini olarak hassasim maalesef. Maalesef diyorum cunku bu yonum oldukca istismar edildi. He yine bir ihtiyaclari varsa gideririm hasta olsalar bakarim. Ama artik eskisi gibi saygi duyamiyorum maalesef. Allah affetsin ne diyebilirim.

Ya zaten böyle bi hassasiyetim olsa çok canını sıkarım çok fenalık yaparım...pişman ederim onu ama vicdanım el vermiyo.herşeyin bi hesabı var sonuçta...
İşin kötü tarafı kaynanam benden daha dindar...sohbetler anlatır falan herkes ağzı açık dinler ben bile bakakalıyorum. Ama kimse bilmiyo iç yüzünü. Sohbetine katılan biriyle paylaştım daha gelmek istemiyo halbuki ne çok severdi kaynanamı şimdi istemiyo. Anlatmasaydım keşke diyorm..pişman oldm.
Bana sürekli laf soktuğu için insanların yanında geçenlerde kaynanamın bi arkadaşı ban anlattı.kaynanama nie böle yapıosn gelinine demiş,nie bıktırıyosn kendşnden...kaynnam da haklısın demiş amaaaaaaa ne gezer onda izan...aynı hareketlere devam

Ben de saygı duymuyorm sevgi zaten yok ama mecbur katlanıyorm,eşim için.gerçekten hassas davrandık a istismar ediliyor.

Son düzenleme:
Ya zaten böyle bi hassasiyetim olsa çok canını sıkarım çok fenalık yaparım...pişman ederim onu ama vicdanım el vermiyo.herşeyin bi hesabı var sonuçta...
İşin kötü tarafı kaynanam benden daha dindar...sohbetler anlatır falan herkes ağzı açık dinler ben bile bakakalıyorum. Ama kimse bilmiyo iç yüzünü. Sohbetine katılan biriyle paylaştım daha gelmek istemiyo halbuki ne çok severdi kaynanamı şimdi istemiyo. Anlatmasaydım keşke diyorm..pişman oldm.
Bana sürekli laf soktuğu için insanların yanında geçenlerde kaynanamın bi arkadaşı ban anlattı.kaynanama nie böle yapıosn gelinine demiş,nie bıktırıyosn kendşnden...kaynnam da haklısın demiş amaaaaaaa ne gezer onda izan...aynı hareketlere devam

Ben de saygı duymuyorm sevgi zaten yok ama mecbur katlanıyorm,eşim için.gerçekten hassas davrandık a istismar ediliyor.

Cok dindar bazi kimselerde vardir bu durum, bilincaltlarinda cok ibadet ediyoruz ahiret cepte gibi bir dusunce var. Bu yuzden insanlari kirmaktan ezmekten herhangi bir rahatsizlik duymazlar. Halbuki sunu biliyor olmalari lazim, Allahu Teala yapmadigin ibadeti yaptigin gunahlari belki affeder. Ama kul hakkini affetmiyor. Zaten kalp kirmak en buyuk kul hakkiyken nasil bu kadar rahat bunu yapabiliyorlar hala merak ediyorum.

Cok dindar bazi kimselerde vardir bu durum, bilincaltlarinda cok ibadet ediyoruz ahiret cepte gibi bir dusunce var. Bu yuzden insanlari kirmaktan ezmekten herhangi bir rahatsizlik duymazlar. Halbuki sunu biliyor olmalari lazim, Allahu Teala yapmadigin ibadeti yaptigin gunahlari belki affeder. Ama kul hakkini affetmiyor. Zaten kalp kirmak en buyuk kul hakkiyken nasil bu kadar rahat bunu yapabiliyorlar hala merak ediyorum.

Bnm şaşırdığım nokta da şu:bir evliliği bu kadar sarsıp,kendi çocuğunun mutluluğuna gölge düşürüp sonra da suçlu olarak gelini ilan etmeleri...kendileri kırıp döküp sütten çıkmış ak kaşık olmaları...kendilerini hatasız kabul etmeleri...her yerde o kadar laf soktuktan sonra,seni eşine şikayet ettikten sonra soğuk davrandığın zaman çok garip karşılanmak ve bunun akabinde huzur bozan kişi olmak...neredeyse oğluna verdiği sütün bile karşılığının gelinden istenmesi............

Ailecek bizde yemekteydik. kv. eltim görümcem kaynım kp..
çorba olarak arpa şehriyesi yaptım (eşim çok sever)
sofraya oturduk daha yemeğe başlanmamıştı ve ;
kv: Bahar kızım bizim aileede arpa şehriyesi yenmez neden yaptın ki
ben: değişiklik olsun dedim anne h... seviyor gerçi.:53::44:
kv:. ıı ııııı bizde yenmezzzzz:47:
eşim: yok anne bahar güzel yapıyor. tadına bak sende seversin. :27:
ben::51:
kv:.ne yani ben yapınca güzel olmuyormu yani.

biraz sessizlik ve sonra..

kv: ben alındım ama şimdi hiç yemek yiyesim yok.

(bu arada k.v dısında herkes bayıla bayıla yediler. ve kayın pederimden kayın valideme son bomba

" e sen kendin sevmiyorsun diye bizede yapmıyorsun sevgi yapsan demekki sevecekmişiz." :23: :1:

Back