Kaynana diyaloglarım

Dün bi'başladım okumaya bugün bitti okadar sayfa
Çok yaşayın emi, Allah hiçbirinizin evinden huzuru eksik etmesin ve kolaylık versin

yeni taze taze 2 diyalogda benden
kayınbabam eşime neden sakalllarını kesmiyorsun böyle işe mi gidilir diye çıkışta bulunuyor eşimde sorun olmuyor falan dedi
*kayınvalide:burda iş esencana düşüyor:S
(ya adam 1 hafta sakal kesmedi rahat takıldı sanane yani bende durur muyum hemen laf atmaya çalışıyorlar)
*esencan:ben onunla en iyi şekilde ilgilenip bakıyorum hemde herkesten çok!
kimseninde bu konuda konuşmasına izin vermem

sustu kaldı tabi ya cahilliğine falan veremiyorum artık hep hinlik peşinde sanki çocuğuyla çok ilgilendi de
beni eleştirmeye kalkıyor

gelelim 2.olaya
kahvaltı ediyoruz bitti çay faslı devam ediyor
konu bebeklerden açıldı eşim için x hiç emmedi dedi
bende hımm anladım diyorum devamında iğrençleşti bu kaçıncı anlatışı zaten
ya sofradayız işte benim sütüm yeşildi şöyleydi falan
eşim yeter anne dedi
ne var bunda diyo bende biz hassasız midemiz bulanıyor dedim kimin bulanmaz ki
ayy sizde amma kibarsınız gibi bişiy dedi
öylede bir anlatıyor ki uzun süre unutamıyorum

ama suç bende 1 gece kalıyoruz hafta sonu gidince bundan sonra kalmıycam ekstra bişey olmayınca
gider gitmez insanı pişman ediyor

annemle babam 2 günlüğüne şehir dışına gittiler...

bende evde tek kalamıyorum hem en alt kat olduğu hem de daha önce hırsız girdiği için...

nişanlım geldi bizde kalıyo sevgili kaynanacığımda her fırsatta arıyo mazallah oğluna bişey olur falan...

ve söylediği en can alıcı cümle ''ohh ne güzel evlilik hayatı yaşıyosunuz''

hıı aynen öyle hatta size torun yapma çalışmalarına başladık bile

Daha dün anneler gününde yaşadığımız diyaloğu yazayım

Kv:Terlik giymemişsin kızım.
Ben:Giyerim anne çok sıcak ondan biraz böyle gezeyim dedim.
Kv:Oğlum üstüne bişeyler al tarzan gibi gezme bak üşütürsün.
Sözlüm:Tamam anne alırım sıcaktan çıkarttım.
Kv:Hani sen terliklerini giyiyordun güniçen?
Ben:Anne pardon unutmuşum giyiyorum hemen.
Kv:Aaaa giy bak üşütürsün çocuğun olmaz,almam oğluma seni haa!
Ben:Ama anneeeee :18:
Kv:Oğlum sende giy üstüne giysene bişeyler. Valla bey bunlar beni dinlemiyor sabahtan beri biri çıplak ayak diğeri yarı çıplak geziyo ilerde çocukları olmayacak.Babanne olamayacağım ya Allah korusun
Sözlüm:Sen yeter ki iste biz seni hemen babanne yaparız
Ben:Baba yaaaa bişey de şunlara
Kv:Hadi hadi naza çekme kendini.Bak yine giymemiş terlikleri der ve popoma bi terlik yapıştırır

Çok severim kayınvalidemi Allah başımızdan eksik etmesin

ah su kayınvalıdeler
cok ısterdım kayınvalıdemle arkadas gıbı olmayı ben kendı annemle arkadas gıbıyım herseyımı anlatırım.kayınvalıdemde cok ıyı bı ınsan ama cokkkk saf hic bisey paylasamıyorum onunla gecırdıgımız dıyalogları burada yazsam sayfa yetmez

ne güzel bende annemle arkadas gibiyim. kayınvalidem diyemicem çünkü o benim hiçbirşeyim kendi değerini kendi yitirdi. neyse bizde başlarda çok iyiydik. (bu arada ben 10 aylık evliyim ama düğünümüz 1 ay snra önce aynı şehirlerdeydik. sonra onlar taşındı daha doğrusu eşimle beni ayırmak için kaçtılar her neyse fazla uzatmıym) onun agzı cok bozuktur tanıdıgına tanımadıgına ne küfürler eder sözde kişilikmiş (!) nasıl bi kişilikse kadın olmanında bi adabı var.. kafası hep belden asagıya calısan kendi esprisine kendi gülen bu sevimsiz şahsiyetin genç kızlığımı hiçe sayarak yaptıgı sözde espri..

X teyze kızına çeyizi için lif örüyor ve diyor ki Y senin oğlun seneye evlenicek neden eline bi iş alıpta oğluna bi lif bi yazma yapmıyorsun
Y den beklenen cevap ayyy onlar bi evlensinde birbirlerine sürtcek şeyleri vardır nasılsa diyor ve dönüp birde dimii kızz diye kahkaha patlatıyor..

Allah ıslahh etsin..

zaten görüşmeye devam etseydik herhangi bir özel günde hediye olarak ona tuvalet fırçası alacaktım agzını temizlemesi için

Son düzenleme:

ay cok fenaymis bu
k.bakmayin guluyorum ama nasil bir sinsiliktir saniyesinde 180 derece donuvermis kadin
kayinvalide sanati diye birsey mi var acaba hepside usta derecesinde masallah...
ben evli degilim tabi daha Allah gunah yazmasin kayinvalide adayim cok iyi vicdanli bir anne insallah ilerde iyi anlasiriz... aminn

canım madem eşinde annesine bukadar düşkündü.sen nasıl aldın peki böle ipi eline?

benim kv ile aram çok iyidir yaşı da genç arkadaşım gibi herşeyimi ona sorar bir çok şeyi onunla paylaşırım (çok şükür)
çokta şakacıdır hep bizi güldürür..bir gün eşimin teyzeleri eşimin evli kuzenleri (kadın ortamı) oturuyoruz.. ben de eşimin beni sabahları uyutmadığından bahsediyorum su atıyo yüzüme diyorum,gürültü yapıyor diyorum,benimle oynayıp duruyo diye de bi laf ettim..kv de demesin mi : "tabi oynayacak seni oğlumuza oyuncak diye aldık" demez mi güleyim mi ağlayayım mı bilemedim :)))

hacamat yaptırıcam, odanın dışındayım.. kv görümceye "paytak dayanamaz" diyor.görümce de "neden dayanamasın ya ne var" diye beni destekliyor. ısrarla dayanamaz paytak deyince ve görümcem ısrarla savununca pes ediyor "BEN DE YAPTIRAYIM O ZAMAN"

buna cok guldum ya tam komedı fılmı gıbı olmus:))

Kayınbabam açmış tv yi yarışma programı izliyo.

Mini etekli bi kadın kazandı ve dedi ki besmele çektim ondandır.

Ben de dedim parayla imanın kimde olduğu hiç belli olmaz gördünüzmü

kayınbabam da bana kızım bu kadın hatim indirse o giydiği eteğin günahı yeter.

Ben de onun giydiği ona yeter onu ağzını açıp izleyenin günahı kime yeter dedim

tabi ters ters bakakaldı bizim molla hazretleri

Son düzenleme:

ya sen bu kadina nasil katlaniyorsun, yani afedersin ama kadin resmen sapik. sende evliya sabri var, bu ne yahu? ben burada stres oldum okurken, gercek hayatta olsa napardim bilemedim...

Gorumcem bizde cocuklari ile ...bahçede oturuyoruz. ..
G~ anne çocuklar çok pislendi be sunlari 5 dakka yikayim
K ~he tamam kizim cik yika
....................

(Kv banyosunda dus kabini yok banyo yapınca banyoyu komple yıkıyor) banyo yu yeni yıkamış o an o geldi altına ve bana hic sormadan.. .

Kv ~istersen cik büşra da yika (ben)
G~......
KV ~ cik hadi yika 5 dakka kizim ISRARLA. ..
G~.......

Ben o sıra duymamış gibi yapıyorum ve

Ben~ ne oldu anne?
Kv ~cocuklari yıkayacak mis ta senin orda yika sin 5 dakka
Ben~ tabi yüz ifade mi gösteremiyortm Allah allah der gibi kafa mi çevirdim :)
kv ~ neyse İlknur ben cikaym benim orda yikaym cocuklari !!!!

Surat 5 karış

Yani bana sorma lüzumu yok yol geçen haniydi benim y banyo
...

!!!!!!!!!!!!!!!

bi gün kv lere gidicez canım oje sürmek istedi sürdüm ama eşim acele çıkardıgı için ellerim kurumadı ii dedim ayakkabımı sen giydirirsin
neyse giydirdi dedim ki aşkım bak hamile olunca karnım burnuma gelince sen giydircen ayakkabımı sen oturtcan sen kaldırıcan
neyse kv lere gittik konu görümcemin hamileliğinden açıldı eşim annesine anne x varya hamile kalsa ben yandım öyle nazlı olur ki x 1 ben 9 doğururum diyo
kv:hiç naz falan yapılır mıymış olmaz öyle şeyler sakın naz falan yapma (( bi de emir cümlesi ))
ben zamanında köyde şunları bunları çektim tek başıma köyde falan başladı anlatmaya
ben:anne ne dersen de valla görürsün nazımı da kaprisimi de yapıcam insan kaç kez hamile kalır canım hem senin zamanında sen yapamamışsın ama yapsaydın ben hamileliğimi doya doya yaşicam oohhh ne güzel dedim
tabi ben bunları gülerek söylediğim için sorun olmadı
tabi kv sustu bişey diyemedi

misafir gelmişti o gün arkadaşla be de su böreği yapmıştım.tabi okumuş yeni gelin olunca benden beklemiyolar böle bişey.dediler kii
misafir:aaaa gelinin öle hamarta mı yapabiliyo muböle şeler
kv beni övecek şimdi kızlar hazır olun
kv:aa bnm gelinim çok becerikli öle iyi bi gelinki oğlumun çamaşırlarını yıkıyo,ütüsünü yapıyo,bulaşıklarını yıkıyo,yemeğini yapıyo,oğlumun evini temizliyo hem de nefsini köreltiyo.çok iyi çookk!!!

ben şoklardayım tabi.sanki eşim beni eve cariye olarak almış hayatı kolaylaşsın diye.hiç değerim yok bnm öle işleri gören bi hizmetçiyim kocamın evinde

Yok artık Nefret ediyorum gelinlerini damızlık yada cariye gibi gören tiplerden. Hanımağa kompleksleri boşuna değilmiş.

Yok artık Nefret ediyorum gelinlerini damızlık yada cariye gibi gören tiplerden. Hanımağa kompleksleri boşuna değilmiş.

valla ya çıldırıyom bu laflara ama karar verdim bidaki sölediğinde uyarcam rahatsız oluyom kendimi değersiz hissediyom dicem anlıcaktır diye düşünüyom.eşime anlattım o da çok kızdı özellikle şu nefsini köreltme işinden çok rahatsız oldu..

Bence de söylemelisin. Yaşlılara saygı tamam da böyle edepsiz yaşına rağmen çiğ kalmış insanlara saygı falan duyulmaz. Bir dahakine böyle derse "ee anne karşılıklı, oğlun da benim nefsimi köreltiyo" diceksin zınk diye oturacak.

Benim babaannem de çocuklarını daha küçük yaşta bakmayı bıraktığı halde ikidebir annemle yarışan şeyler söylerdi. Bir gün yine sülale içinde "ben oğlumu 8 yaşına kadar ellerimle yıkadım, başını yıkadım sırtını keseledim"
Annem de dayanamadı "o da bişeymi anne? ben onu 25 yıldır tepeden tırnağa yıkıyorum baştan aşağı keseliyorum valla" deyince millet koptu tabi. Bunlara böyle lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…