• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynana diyaloglarım

Yorumları okudum çok hoş..=) Kadınlar klübü deyimiyle kv'lerin =) ve biz hatunların hoş diyalogları.Sonucu hakaret ve üzücü olmadığı sürece hoş buluyorum gelin kayınvalide diyaloglarını..Bazı arkadaşların sabrına hayran kaldım gerçekten süpersiniz kızlar..;)
Yeni evliler kervanına katıldım.Benim kayınvalidem mi?? Melek Melek... =))

Son düzenleme:
Hem güldüm hem çok düşündüm biz daha evli değiliz sevgiliyiz ama ailesiyle tanştm askere gitmeden önce ve dağıtımda birlikte yemek yedik bir kaç kez vakit geçirdik 5 yıllık ilişkide ilk kez bu kadar görüştük yani ...Oğluna çok düşkün biri ilerde nolur bilmiyorum ama =) Bi konuşmayı anlatmak istiyorum...
Ben,KV ve onun arkadaşı var masada...
konu da gelin kaynana ilişkileri...

1. dialog

Ben : İnsan eşinin ailesini kendi ailesi gibi benimseyip saygı gösterirse pek sorun olcağını düşünmüyorum sevmesede saygı göstermek lazım...

KV: Kimse kimseyi kendi annesi kendi kızı gibi sevemez ,kendi kızına her şeyi dersin ama geline diyemezsin alınır bir şey olur diye ...

Ben : Sevemezsede saygı göstermek zorunda ...

ORtada henüz bir şey yok bunu yüzüme söyledi...

2. dialog
ben ve onun ailesi masada yemek yiyoruz...

KV:Oğlumla gelinime bir ev alalım yakınlardan oğlum bana yakın olsun gider görür gelirim

Ben : Beni de görür gidersiniz diyip güldüm :52: :52: :52: :52:

Bu olaylar olduktan sonrada kendimi geri çektim ailesinden daha evli değiliz birşey değiliz sendroma girmştm resmen inşallah düzelir ..

Ben: senin o oglun varya oglun ...
Kaynanam: kiz bana bak grlirsem yanina caziiii
Ben:sinir ediyor beni ya
Kaynanam: kurban ol ogluma sen
Ben: bi kere o el oglu o bana kurban olsun
Kaynanam: ben onu ne hallerle dogurdum
Ben:hadi be basta istemiyodun simdi noldu
Kaynanam:kiz caziya bak hele ne fenasinn
Ben: eee gelin kaynananin topragindan yapilir benide sen büyùttün ..
:))))))))

:) Kızceme oda yapıyorum
kv: artık suraya gıdıp bı baza bı dolap alalım
Ben:Ben begendım alıcaklarımı gıdıp fıyat ogrenıcem sonra alıcam
Kv: alıcagın bı baza bı dolap zaten neyını begenıceksın kı
Ben: BEYAZ ıstıyorum baza dolap bırde sıfonyer alıcam bebek ıcın
Kv:30 senedır ıst dayım bı sıfonyerım dahı olmadı alamadım
Ben: o zaman oyle gerekdırmıs demmekı sımdık boyle
Kv: Alamadım alamadım
Ben: ıkı odanın neresınde kullanmayı dusunuyordun alıp
KV:Alamadım ahh ahh
Ben: bende keyfıye almıorum dolaba kızın ustlerıne cekmeceyede bebegın ustlerını koyacagım nereye koyayım onunkılerı
KV: BOZUK plak mısalı alamadımm alamadımm:))

ayy çok güzel bir konu oldu çok güldüm sayenizde,

benim kaynanamla diologalrım daha 3 aylık evliyim

nişanlıyım düğünede 2 ay kalmış
kayınavide: eeesiz şimdi el ele eşya bakmaya gidiyorsunuz çarşıya
ben: evet ne olmuş
kayınv: ee sizi gören eden oluyor
ben: eeee
asıl bombayı patlatyor
kayınval: size bir dini nikah düşer dini nikahı kıyın
ben: olurmu canm resmi nikahtan önce yasak şikayet ederim sizi:)

kayınvalidem: kızım bu su çok pahalı
ben: aaaa suya zam mı gelmiş
kayınv: hayır soğuk demek istedim
ben: benim bildiğim pahalı birşeyin fiyatı ona yüksek gelmesidir
kayınv: bende böyle:)))

daha 1 aylık evliyim kaynanam ve ablaları ev görmesine gelicekler

kayınval: sana gelmek istiyoruz cmrtesi
ben: bu cmtsi olmaz toplantım var işe gidicem
kayınv: olsun sen git biz gideriz sonra sen gelirsin
ben: olurmu böyle şey cnm pazar gelin ama eşim uymak ister 11 12de erkenden damlıcakalrını bildiğimden ama 1 2de gelin dite bende anca hazırlanırım
kayınv: olurmu öyle en geç 12de geliriz
ben: ozaman gelmeyin:)))

aradan 10 dk geçer kayınvalide gene telde

kayınva: sakın tabak alma gelirken hediye tabak getiricez
ben: olurda bunu dillendirmeninne anlamı var ben sanki hergün tabak mı alıyorum eve

neyse o gün çatmıştır ve gelirler aldıkalrı tabakları kayınvalidem bana gösterir

kayınva: bu tabağı ben aldım 6 tabesi 10 liraya aldım şu tabağıda teyzeler aldı 6 tanesi 20 lira daha iyi
ben: aa yaptığın nekadar ayıp hiç hediyenin fiyatı söylenir mi
kayınvali: bişey yapamadık manasında söyledim
ben: olsun ben sizden birşey beklemiyorum sonuçta elimizden anca bu kaar geldi de geç fiyat söylenemz sakın başka yerde yapma bunu

ahaha ya süpermiş okuduklarımın içinde 10 numara işte budur olay sert olacaksın taviz vermek yok
gerçi benim kayınvalide aday adayım görgülü edepli bir kadına benziyordu ama belli de olmaz bu işler

Bizde bi gün kv ile mutfaktayız yemek yapıyoruz.Ben ayran yapıyorum,o kızartma yapıyor.
B:anne borcam verde koyalım
K:olmaz borcama o kızım sacmalama
(icimden diyorumki kzarma borcama konmuyo bunlarda dmekki)
B:olur olur hem peçete koyarım altına
K:oldu kasıkla peçete yeriz artık
(gene diyorumki herhalde kızartmayı kasıkla yicek)
Ben kızartmadan bahsedyrum kadın ayrandan :)))) ne alakaysa.

bi günde yeni ewlenmisim daha mutfaktaz
K:Soganları yıkada öldür
B:hönk(daha önce ne dmek oldugunu bilmiyorum)
Esime gdiyorum askım annen kafayı yedı soganları öldür diyo.
K:soganları öldürdün mü
B:anne yazık dglmi nasıl öldürim ben onları sonra yiyemicez

Kaynana yerlerde :)))

Benim kaynana oğlu gelince tv ne izlediyse tek tek anlatıyordu..:1:

hangi dizide kim kime naapmışş ne olmuş bitmiş ee sabahdan akşama kadar kumanda elinde o dizi senin bu dizi benim..
Kadın çocukla kavga ediyordu tv için artık içim daralıyordu
Eşimin hiç adını bile duymadığı dizideki karakterleri naptıklarını anlatıyordu..
Eşimde anlamıyordu zaten hep merak ediyordum acaba dinliyomu dinliyomuş gibimi yapıyordu..

ay çok komik klasik türk insanı

Ben: senin o oglun varya oglun ...
Kaynanam: kiz bana bak grlirsem yanina caziiii
Ben:sinir ediyor beni ya
Kaynanam: kurban ol ogluma sen
Ben: bi kere o el oglu o bana kurban olsun
Kaynanam: ben onu ne hallerle dogurdum
Ben:hadi be basta istemiyodun simdi noldu
Kaynanam:kiz caziya bak hele ne fenasinn
Ben: eee gelin kaynananin topragindan yapilir benide sen büyùttün ..
:))))))))

cazı ne demek ?

Son düzenleme:
burda yazılanları okuyunca çookk güldüm.benim kayınvalidem çok iyidir ama bi süperbabannemiz var.evlere şenlik.kocamı o büyüttüğü için kendini benim kayınvalidem zannediyor.ilk senemiz eşimin memlektine gittik. babaanne il merkezinde oturduğu için onda kalıcaz. görümcem de orda.bize üst kata yatak hazırlamış. gidin de biraz dinlenin dedi.hep beraber yukarı çıktık:)bize iki ayrı odada yatak hazırlamış.çok sıcak bunalmayın diyee..hehehe o zaman çok kızmıştım. ama şimdi sadece gülüyorum daha neler var neler...

bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....:53::53::53:

Benim kayınvalidem de oğlum yemek sevmez kızartma türü yer hep o derdi sürekli, bende öyle yapıyordum sonra eşim geldi dedi ki "niye hiç bana sulu yemek yapmıyorsun" :53: Ama canım annen böyle böyle dedi. "sen ona bakma ben yemek değil onun yemeklerini yiyemiyordum" :62:

Birgün de yine sofradayız, "oğlum hayatta yemez" dediği birşeyi eşim kaşık kaşık götürüyor :66: kayınvalide:

Oğlum? sen bunu yemezdin?

1 dk sonra: Ama sen sevmiyordun bunu?

5 dk sonra: Sen bundan hiç yemezdin ki?

10 dk sonra: Şimdi ne olduda sevmeye başladın bunu?

15 dk sonra: Sana sevdiğin bişeyler yapiyimmi? :60::60::60:

Eşim hiç istifini bozmadan götürmeye devam :60::60::60:

:27::27::27::27::27::27::52::52::52::52::52:

Bende bitane anlatıyım kv. incilerinden..
kaynımın ayakları kokar nekadar yıkarsa yıkasın yapısı gereği eşimde kokudan rahatsız olunca git ayaklarını yıka falan der çogu zamanda dalgasına ama kv. benım yanımda diger ogluna leke sürdürmıycek ya...

kv-sen ona diyosun ama senınde ayakların kokuyodu bekarken şimdide kokuyodurda karın söylemıyordur
eşim-benım ayakların kokmuyodu istersen gizzze sor
ben-kokmuyor gerçekten
kv-sen nerden bilcen ben onun yatagını toplarken midem bulanıyordu zor topluyordum
kv ısrarla aynı şeyi söyleyınce
eşim- sen nasıl biliyosan öyle sana laf yetişmez der çıkar gider sinirle...

ahh ah o anlarda söylenmıyorki asıl sen nerden biliyorsun yılda birkaç kez topladıgın yatagın kokusunu ben o yatakta yatıyordum hafta sonları ama söylenmıyor işte:)

Bir gece saat 2 sularında odamızın kapısı çalar:

(k) Polaaat uyudunmu yavrum (ben yokum tabi)

(p) Hayır uyumadım anneee uyumaya çalışıyorum

Kayınvalide Pat! içerde, ben tabi uyuyor numarası yapıyorum

(k) Sevgi bak sana ne aldım :53: Nereden anladı uyumadığımı?

(b) Ne aldın anne

(k) (elindeki küçücük 5 cm çapında masa saatini göstererek) bak bunu aldım nasıl güzel mi? :53:

(b) Teşekkür ederim anne (O arada tabi oğluşuyla muhabbet etti pazara gitmiş başından neler geçmiş satıcılarla atışmış vs.)

Diğer gün mutfağımda saatim olmadığı için saati oraya koydum, bir süre sonra baktım ki yok :44: Kayınvalideme sordum, geri almış! Mutfağa koydum diye değer vermemişim saatin orada ne işi varmış :53:

Hediyeleşmeyi sever benim kayınvalidem.

Devamı gececek...

tovbe bismillah gecenin 2 sinde yaptigi muhabbete bak. ilgisiz kalmis herhalde

ben daha geçen gün yaşadım bi olay daha 6 aylık evliyim geçen akşam kaynanmla görümcem bizde kaldılar ertesi akşamda iftara eşimin arkadaşları davetli hepsi evliler gece ben eşime kim kim gelicekler diye soruyorum (malum ona göre yemek yapıcam ) neyse eşim şunlar gelicek dedi

grmcm : he misafiriniz var yani yarın
kv: ne yemek yapalım o zaman
grmcm: bilmemki
kv: direk yemeklerin listesini çıkardı ben :53: kaldım tabi böyle
çok çekiyorum çookkkkkkkkkk :43:

Ciddi derecede gülsek mi ağlasak mı durumları yaşanmış valla nedesem az kalacak kızlar :52:

Ben de anlatayım ufak bir diyalog;
Eltim: Kız banyoda ki diş fırçalarının sürekli yeri değişiyor hayır olsun inşallah.(o zamanlar ev müteahhitte olduğundan bir arada yaşıyoruz)
Ben: He ya benimde dikkatimi çekti ne yapsak acaba yenileyelim hem fırçaları olur mu?
- O arada yanımızda ki k.validemden tepki gelir
K.Validem: aaa iyi düşündünüz kızlar diyip k.pederime döner.
-Bak n...t kızlar fırçaları değiştireceklermiş sana da alsınlar bir tane.
K.pederim: Gerek yok ş....n ben ordakilerden elime geleni kullanıyorum zaten.
Eltim: (birden refleks olarak öğürmeye başlar ve gider)
K.validem: Noldu kızım buna şimdi?
Ben: Bilmem ki anne midesi bulandı heralde neden acaba bakarım ben şimdi ona(Ama benim gözler fal taşı gibi açık o arada) :53:

kvmin görüşme çabalrı tüm hızla devam ediyor arkadaşlar:
ben memleketteydim o sıra.
kv:ne zaman gelceksin gelin.
ben:salı günü gelcem
kv:hıı ben iftara yemekleri yaparım bizde yeriz
ben:anne bizim ilk iftarımız olacak.kusura bakmazsanız başbaşa olmak istiyoruz..
25sn bi sessizlik
kv:hııııııı.sizin evde de bişey yokki şimdi naapcaksınız.(nerden biliyorsa evimde ne olup olmadığını) hııı şey dışarda yersiniz o zaman..(sağol ya allah razı olsun )
neyse kızlar memleketten geldiğim gün kv sürekli eşimi arıyo...yok iftara akrabaları davet edecekmiş de ,siz rahatsız olmayın ben söylemem sizin başbaşa olduğunuzu (sanki ayıp bişey eşinle başbaşa olmak.)
işte böyle psikolojik baskılar uıtanıp gidelim diye..iftardan sonra eşimi aradı:
kv:sen teraviye gitceksen gelini bize getir tabi isterse o da yani ben zorlamıım..sahura da bize gelin sizin evde bişey yoktur şimdi..börek yaptım ben.sahr yapar dönersiniz eve

tööööööbeeeeeee...bi yandan kızıyorum bi yandan gülüyorum kızlar..gecenin bi vakti ne işimiz var yaa deli olcam...ben yemek yapmayı falan bilmiyorum da sanki aç kalıyoz...:41:

benimki kısa ve özz :)) simit sarayından simit aldık eşimle kaşarlı eve geldik yedik birazıda kaldı kv:nie bu boş şeylere para verirsiniz kim bilir içine ne peyniri koyuyolar bende: ee sende peyniri pazardan alıon içinde ne var bilionmu sanki evde kendin yapıon peyniri hemen cvp gelir KONUŞMAAA:)))

dün akşam eşimin akrabalarını iftara davet ettim tabi kv de geldi.neyse herşey güzel geçti en son gece ayrılırken kv kapıda
kv:yarın dinlen.öbür gün bize gelirsin
ben şoktayım tabi, iki günlük planımı yaptı
ben:nie börek mi yapcaz naapcaz
kv:evet börek yapcaz bi de sarma yapcaz.iftarı da biz de yicez.hadi ii geceler...
ben kapıdan bakakaldım öleeeee arkasından

ben mi abartıyom acaba bunlar normal de:26:

Back