Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanam olacak teyzenin kaynanası yani eski erkek arkadaşımın babannesi bi gün eczaneye gidiyor.. İnsanlık namına ben de koluna girdim hadi ben götüreyim seni diye ( nerde yaşlı birini görsem annem babam gelir aklıma bir de Allah ömür verir de görebilirsem kendi yaşlılığım,yardımcı olmaya çalışırım) ...
Oy benim güzel kızım sağol dedi,girdi koluma...Yürüyoruz ...Geleni gideni durduruyor ...Dialog şöyle:
babanne:Bu kız güzel mi ?
yoldaki x kişisi : Evet çok güzel maşallah
babanne: Senin oğlun var mı ?
yoldaki x kişisi: Evet var kız arıyoruz ona
babanne : heh işte sen de oğlun da avucunuzu yalayın bize gelin olacak bu kız
Yoldaki x kişisi : höö :)
Tabi ben gülerim içimden kıs kıs :)
Bütün yolculuk böyle geçer ...Eczaneye gideriz torunun mu derler .Hayır gelinim der:)
Torunuyla sorun yaşadık ben de evleniyorum ben dedim ayrıldıktan sonra yakamdan düşsün diye...Gitti o da inat olsun diye evlenme girişiminde bulundu ...Ninesi hastanelik olmuş kadıncağız
Sonra nikaha bi kaç gün kala bana mesaj atıyor torunu :
sen evlenmekten vazgeç ben de vazgeçeceğim vallahi seni seviyorum ben bu kızla ömrüm geçmez...
ben de cevap yazıyorum :)
.Hadi ordan sizde ayrılık gibi bişey söz konusu değil ki ???
torun: Evet ama deneyeceğim ...
Ben :
Sana bişey itiraf edeyim mi :) Yaptığın puştluğun bedelini sevmediğin bi kadınla ömür geçirerek ödeyeceksin..Kıza üzüldüm ama yapacak birşey yok , benim şuan zaten evlenmeye niyetim ve öyle bir atılımım yok :) Geçmiş olsun
Torun :
hssktr :O :/
Hala düşünüyorum da ne günlerdi... Annesinden terlik yemişti benim yüzümden...Babasının elinden amcası almıştı deliyi :)) beni aldattığını öğrendklerinde :))) tey tey benim sorunum kaynana değil oğulları sanırsam galiba
aaaaaaaaaaaaaaaaEvlendikten yaklaşık 4 yıl sonraydı sanırım.
Yumurtlama tedavisi görüyorum.
Tedavi olanlar bilir epey sıkıntılı bir dönem oluyor.
Sinir katsayısı tavanlarda
Kayınvalidem canım benim telefon actı
- Kızım regl oldunmu ne durumdasın?
- Yok anne daha günüm gelmedi.
Tabi ben salak sevindirik oldum bak kayınvalidem beni nasılda düşünüyor yazık üzülüyor filan diye..
Ve şok anı
- İyi; oldugunda haber ver emi kızım gunun gecerse bekleriz. Hemen regl olursan bi uğra benim şu mutfak fayansları silinecek perdeler yıkanacak!!!!!
Yüzyüze olmayı ve bogazını sıkmayı ne cok hayal ettim o anda
Kaynanam olacak teyzenin kaynanası yani eski erkek arkadaşımın babannesi bi gün eczaneye gidiyor.. İnsanlık namına ben de koluna girdim hadi ben götüreyim seni diye ( nerde yaşlı birini görsem annem babam gelir aklıma bir de Allah ömür verir de görebilirsem kendi yaşlılığım,yardımcı olmaya çalışırım) ...
Oy benim güzel kızım sağol dedi,girdi koluma...Yürüyoruz ...Geleni gideni durduruyor ...Dialog şöyle:
babanne:Bu kız güzel mi ?
yoldaki x kişisi : Evet çok güzel maşallah
babanne: Senin oğlun var mı ?
yoldaki x kişisi: Evet var kız arıyoruz ona
babanne : heh işte sen de oğlun da avucunuzu yalayın bize gelin olacak bu kız
Yoldaki x kişisi : höö :)
Tabi ben gülerim içimden kıs kıs :)
Bütün yolculuk böyle geçer ...Eczaneye gideriz torunun mu derler .Hayır gelinim der:)
Torunuyla sorun yaşadık ben de evleniyorum ben dedim ayrıldıktan sonra yakamdan düşsün diye...Gitti o da inat olsun diye evlenme girişiminde bulundu ...Ninesi hastanelik olmuş kadıncağız
Sonra nikaha bi kaç gün kala bana mesaj atıyor torunu :
sen evlenmekten vazgeç ben de vazgeçeceğim vallahi seni seviyorum ben bu kızla ömrüm geçmez...
ben de cevap yazıyorum :)
.Hadi ordan sizde ayrılık gibi bişey söz konusu değil ki ???
torun: Evet ama deneyeceğim ...
Ben :
Sana bişey itiraf edeyim mi :) Yaptığın puştluğun bedelini sevmediğin bi kadınla ömür geçirerek ödeyeceksin..Kıza üzüldüm ama yapacak birşey yok , benim şuan zaten evlenmeye niyetim ve öyle bir atılımım yok :) Geçmiş olsun
Torun :
hssktr :O :/
Hala düşünüyorum da ne günlerdi... Annesinden terlik yemişti benim yüzümden...Babasının elinden amcası almıştı deliyi :)) beni aldattığını öğrendklerinde :))) tey tey benim sorunum kaynana değil oğulları sanırsam galiba
Eşimin ailesiyle çok içiçeyizdir. Haftasonu falan misafir eksik olmaz, mecbur biz de gideriz. Eşimle öyle pek başbaşa kalabildiğimiz zamanlarımız olamadı pek. Sürekli bir düğünler, misafirler, köye gitmeler falan, haftasonları illa bir şey çıkar. Balayına da gidemedik biz, yıllardan sonra ilk defa (dikkatinizi çekerim İLK DEFA) hepi topu 3 güncük bir tatile gidebildik. Tatil dönüşü konuşuyoruz, tabi yine misafir var kayınvalidemde :) İşte nasıl geçti, şöyleydi böyleydi muhabbetleri sonrası;
KV : Aslında öyle yerlere kalabalık gideceksin, yoksa canın sıkılır
Ben : ..........
KV : Seneye hep birlikte gideriz.
Ben : ..........
KV : Eltinler de gelir, hep beraber gideriz.
Ben : (artık bişey söyleme zorunluluğundan olsa gerek) İnşallah anne
KV : Hem .......... yengenler (o andaki misafileri kastediyor) de gelir (yengenin bir de küçük oğlu var), oğlu da gelir X'in (eşimin) canı sıkılmaz.
Ben :
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
Kocam ile annesi arasındaki tel görüşmesi ;
eşim: Anne biz akşam yemekten sonra geliriz , sen yemeğini ye.
kayınvalide: Yemeğinizide alın gelin bereber yiyelim.
eşim: Anne biz yemeği ısıtttık yiyoruz, getiremeyiz,
kayunvalide: olsun siz genede getirin beraber yiyelim.
eşim: Anne yemeğimizi yedik biz, sende ye biz geliyoruz.
Kayınvalideye gidilir ve ordaki diyalog;
K:Karnınız aç mı, yemek yedinizmi?
Eşim: Anne yedik dedik ya, sen neden yemedin,
K: Sizi bekledim, yemek getireceğiz dediniz ya,
Eşim: Anne biz getireceğiz demedik, hazırla hadi sende ye.
5 dk sonra;
K: Abinle yengen aradı , yemek yememişler onlara yemek hazırladım, siz neden yemeği evde yediyseniz artık.....
Ben: E biz sana yük olmayalım dedik, hem yemek hazırdı o yüzden yedik.
K: Benim canım sizin evdeki yemeği çekmişti, insan azıcık düşünürdü ....
Ben ve Eşim : ............................
Bu arada bi ayrıntı farkındaysanız yukarıda bizim evde pişen yemeğin ne olduğuna dair tek bir açıklama ve cümle yok.... Bazı insanların canı ne olduğunu bilmediği yemeği bile çekebiliyor :)))))))
konuyu okuyorum.izmirden misafirim olan kayın validem uykusundan uyanıp yanıma geldi
-size elektirik kaç para geliyor annnem?
-ben: bilmiyorum anne...
-kayınvalidem: nasıl bilmessin annem
ben:bimem ben hiç yatırmıyorum anne
kayınvalidem:Allah Allah insan hiç elektirik parasının kaç lira geldiğini bilmez mi?
ben:bilgisasayardan dolayı diyorsan televizyondan daha fazla yakmaz anne
(bütün gün t.v. izler)
kayınvalidem: yok canım ondan dolayı demiyorum öyle merak ettim...
ne kadarda kötü niyetliyim hemen nereye çektim sadece merak etmiş
bıktım yüzeysel akraba ilişkilerinden..
eşimi seviyorum...
ama ailesinden onları memnun etmeye çalışmaktan bıktım...memnun olmazlar zaten...
avrupa yada amerikada yaşasaydık zorunlu ilişkilerden nefret ediyorum...
bayram ziyareti kandil aramaları vb...
Kaynana Gözüyle
İki yaşlı kadın yolda karşılaşır. Hal-hatır sorarlar:
- Kızınız nasıl iyi mi?
- Ay sorma. Kızım o kadar rahat ki. Kocası sıcak sudan soğuk suya elini sokturmuyor. Hatta kahvaltıyı bile kocası yatağına götürüyor. Avrupa gezileri altınlar mücevherler. Para bol durumları çok iyi.
- Çok iyi maşallah! Peki oğlunuz nasıl?
- Ah ah! Hiç sorma! Öyle pasaklı bir kadına düştü ki kahvaltıyı oğlum hazırlıyor. Üstelik gelinin yatağına götürüyor. Daha neler canım Avrupa gezileri altınlar mücevherler. Para yetiştiremiyor. Yazık oldu oğluma!