Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah su kayınvalıdeler
cok ısterdım kayınvalıdemle arkadas gıbı olmayı ben kendı annemle arkadas gıbıyım herseyımı anlatırım.kayınvalıdemde cok ıyı bı ınsan ama cokkkk saf hic bisey paylasamıyorum onunla gecırdıgımız dıyalogları burada yazsam sayfa yetmez
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
valla ceren bu daha bişey değil neler yaşadım neler taaaki o evden kurtulana kadar evimi tek başıma buldum temizledim yerleştirdim yardımı bırak soran olmadı ne yapıyosun diye kocamın tarafından hep annem kardeşim koştu herşeyime ben yeni evliydim ama annemin eşyalarını aldım hala da onlarla oturuyorum evim küçücük ama çok şirindir eşyalarımı evimi düzenimi herzaman kıskanarak bakar eşimin tarafı ve kaynanam hariç herkez azmimi takdir eder.çalışıyoruz eşimle Allahıma binlerce şükürki daha onlara muhtaç olmadık.o yaşadığım 8 cehenne aydan sonra kümes olsun benişm kapım olsun dedim çıktım kiraya eşya falan hikaye huzurum var mı var başka bişey istemem.kaynana bana evliliğin acemilik dönemlerinde yaptı yapacağını ama artık piştik vee ipler bende nekadar bırakırsam o kadar hareket eder bakıyorum ki yüz versem çıvıtıyo kaynana ipleri çekince hooopppp kendine geliveriyo.............o huzurlu ben huzurlu ohhhhhhhhh...huyum çok pistir canımı yakanın canını yakarım bunu bilir artık korkar benden lafımı da esirgemem valla,o çakalsa bende kuyruğuyum hıhhhhhhhh
bende bir tane anlatayım hemen :))
dolma sarmak için iç hazırlıyorum ve
kayınvalidem ....aaa bak kimyon koyma oğlum sevmez..koysan da yemez bak ziyan edersin
ben...yer anne M... bu baharatı çok sever ve ben her yemeğe koyarım biliyorsun sende
kayınvalide....hayırr,yemezzz koyma diyorum
o sırada mutfağa eşim girer ve bayılıyorum şu kimyonun kokusuna,süper bişiy der...
kayınvalidem...evetttt bende diyorum ,bol koy m..... sever diye
ben.....
Geçen sene ramazanda eşim, iftarı sahilde yapalım mı çimenlerin üstünde ekmek arası bişeyler yeriz dedi, bende olur dedim değişiklik olur. O arada kayınvalidem aradı ne yapıyorsunuz vs. eşim planımızdan bahsetti. Aaa süper fikir bizde gelelim dedi (akrabasında misafirlikte o ara) ben tamam dedim kalabalıkta eğlenceli olur. Onlar gelecek diye börek çörek salata vs birsürü hazırlık yaptım. Kaç kişi geleceklerini merak edip telefon ediyim dedim, diyalog aynen şöyle:
(b) Anne kaç kişi geleceksiniz?
(k) Bilmiyorum belli değil
(b) Yani çok kalabalık mı geleceksiniz yoksa bi iki kişi filanmı
(k) Napıcaksın ki sen?
(b) E anne ona göre hazırlık yapıcam
(k) İyi (ne demekse)
(b) Siz birşey getirecekmisiniz ona göre yapıyım yemekleri
(k) Aaaaa yeter kaç kişi geleceksek geliriz belki gelmeyiz şimdi senlemi uğraşıcam?
O an küçük bir planın nasıl büyük bir soruna döndüğünü dehşetle izledim. Aramasam bardak tabak yemek içecek vs yetmeyecek yine sorun olacak.
İstediğiniz kadar uğraşın kaynana bir yol bulup makineli tüfek gibi ortalığı dağıtmanın bir yolunu bulacaktır
misafir gelmişti o gün arkadaşla be de su böreği yapmıştım.tabi okumuş yeni gelin olunca benden beklemiyolar böle bişey.dediler kii
misafir:aaaa gelinin öle hamarta mı yapabiliyo muböle şeler
kv beni övecek şimdi kızlar hazır olun
kv:aa bnm gelinim çok becerikli öle iyi bi gelinki oğlumun çamaşırlarını yıkıyo,ütüsünü yapıyo,bulaşıklarını yıkıyo,yemeğini yapıyo,oğlumun evini temizliyo hem de nefsini köreltiyo.çok iyi çookk!!!
ben şoklardayım tabi.sanki eşim beni eve cariye olarak almış hayatı kolaylaşsın diye.hiç değerim yok bnm öle işleri gören bi hizmetçiyim kocamın evinde
Yok artık Nefret ediyorum gelinlerini damızlık yada cariye gibi gören tiplerden. Hanımağa kompleksleri boşuna değilmiş.
valla ya çıldırıyom bu laflara ama karar verdim bidaki sölediğinde uyarcam rahatsız oluyom kendimi değersiz hissediyom dicem anlıcaktır diye düşünüyom.eşime anlattım o da çok kızdı özellikle şu nefsini köreltme işinden çok rahatsız oldu..