Kaynana diyaloglarım

cnm hakılısın yani çok rahatsız edici bi üslup ama benim kayınvalide gerçekten iyi bişey yaptığını, gerçekten beni övdüğünü sanarak söylüyo yani ben böyle inanıyorum.saflık mı yapıyorum bilmiyorum ama düşünemiyo heralde rahatsız edici bişey olduğunu bnm tarafımdan ne bilim öle düşünüyom.

Eşim,ben ve kv mutfaktayız.Şöyle bir konuşma geçiyor :)))

KVğlum daha sonra senle bişi konuşacağım.

EŞİM:Şimdi konuşalım anne,niye sonra?

KV:Yok oğlum sonra konuşalım,başbaşa..

EŞİM:Benim karımdan gizlim saklım yok,konuşacaksan şimdi konuş,yoksa bi daha dinlemem

KVayınla ilgiliydi de oğlum ondan öyle dedim iştee bla bla (geveliyor)

Ben ohh ohhhh yandannn modundayım,içimin yağları eridi vala.

Canım kocişimmmmmm

ohh ne güzel olmuş bnm bile içimin yağları eridi.dışlamaya çalışanın dışlanması çok güzel bi ders ama anlayana tabii

:)) ağzına sağlık vallaha çok güzel yapmış eşini tebrik ediyorum

çok güldüm kızlar yaa süpersiniz bi parçada benden gelsin...
kv: x ablan çocuğu doğunca 40 gün bende kalcak ben bakıcam...
bn: 40 gün çok değilmi anne insan evine özler duramaz o bence...
kv: ee sende kalcaksın çocuk doğunca...
bn: yoo ben evimden başka yerde kalmam annemde sende 5 dakikalık mesefadesiniz niye geliyimki...
kv: olmaz olmaz mecbursun...
bn: neden?
kv: çocuk için mecbur kalcaksın sıkarsın dişini canım...
bn:neden mecburum ben emzirmiycemmi bu çocuğu açmı kalcak sanki sende kalmassak...
kv: onun banyosu var hergün olması lazım ben bunları (eşim ve ablasını) hergün yıkardım...
bn: tamam sen 10 dakika çocuk yıkayacaksın diye niye ben evimden çıkayım anne...
kv: kalırsın kalırsın...
bn: kalmam...
kv:ama mecbur...
bn: ben kimseye güvenip doğurmıycam bu çocuğu valla anne mecbur falan değilim...
eşim: anne kalmıycak ben karımı yollamam zaten...
kv: öylemi ama kalsa iyi olurdu...
bn: yok anne en rahat evimdir herzaman...
kv: hele o günler bi gelsinde bakarız...

ben 1 saat ne anlattım şimdi yukarıda
o günler bi gelsinde madem neden ısıtıp ısıtıp önüme koyuyosun arkadaş...

of of oooooofff yaa müthiş bu paylaşımlaaar yaa

K: dut ye kızım bak çok güzel
B: yok şimdi yemiycem sağolun (nedeni de şu yemekten yeni kalktık ve nedense karnıma çok feci bir sancı girdi)
K: niyeeee
B: karnım çok ağrıyo anne geçince yerim

10 dakika sonra salonda oturuyorum k.v. elinde dut tabağıyla salona girer..
K: dut ye kızım (der ve cevap vermeme fırsat bile kalmadan ağzıma dutu zorla sokar.. )
B:

ya kızlar eşim ikimize türkçe olimpiyatları için bilet almış BİRLİKTE gideriz die..sonra kv ye gittik o da bilet almış 4 tane...bana, eşime,kendsine ve kaynıma..neyse dedim birlikte gitmek istemiş bişe demedim.zaten eşimin iki bilet aldığını görünce bozuldu..neyse saat sekiz gibi gittik sonra saat 9buçukta başladı eve gidelimk demeye.öle sinirlendim öle sinirlendim anlatamam ya niye geldin madem!!!!neyse eşime dedim ki annene hiç bakma o zamn gürültüde bişey diyemez kalırız neyse saat 10 buçuğa kadar idare ettik arada gene dedi gidek die ama 10 45 gibi çıktık staddan ama sinirimden çıldırdım.ya sen ne işin var konserde 50 yaşında kadın.çıldırdım ya..belli ki sen geç saate kadar orda duramazsın ve bu da geç vakte kadar sürecek belli yani ne işin var..kızlar sizce abartıyor muyum ya çok sinirlendim o istedi diye eve geldik eve gldim sinirimden ağladım bi de..eşim dedi ki abartıyosun istersen git kadınlar kulübüne sor dedi..bende bu başlık altında size soruyom abartmış mıyım??

Biraz uzun ama napim bende sizlerle paylaşayımda rahatlayayım...

ben kayınvalidemi severim allahı var ama bazen hani derler ya adamı dinden imandan çıkartıyorlar artık o raddeye ulaşmıştım. Akşam eşimle konuştum
- Hayatım yarın annemle buluşucaz gidebilir miyim? Benimle özel bir işi varmış. Eşim;
-Olur bitanem hatta benden öte özel değilse bende geleyim anneyi de görmüş olurum senide götürmüş olurum. Bende
-Aaaa olur hayatım hemde çok güzel olur annem çok sevinir oda seni görmeyi çok istiyordu. Eşim
-Tamam o zaman ben yarın sabah işe gideyim sen hazırlanır gelirsin yanıma oradan gideriz dedi. Bende
-Tamam canım. Dedim ve uyuduk.
Eşim benden gece rica edip anneme söyleme şimdi derki kaynanasını görmeye gidiyor oğlum der kıskanmasın şimdi . dedi bende tamam dedim ve sabah çıkarken anneye
- Ben dışarı çıkıyorum i..'in yanına beni çağırdı bi işimiz var dedim hay demez olaydım varya. Bir triplere bürünmüş anlatamam . Eşim beni aramış ben dışarda seslerden duyamamışım telefonu sonra anneyi aramış evden çıktı mı diye sormuş o da bilmiyorum diye cevap vermiş ama bir trip bir trip o ki anlatamam. Eşimin yanına gittim işyerine surat beş karış sanki eşime değilde duvara bakıyorum. Ne oldu hayatım bi sıkıntı mı var? diye sordum. Annemin sesi neden öyle geliyor diye sordu. Anlamadım ne oldu bişey mi oldu ? dedim O da ben sana soruyorum annemle aranda ne geçti. Bende jeton düştü annesi ben dışarı çıktım eşimle işimiz var dedim diye trip atıyordu doğru ya:s bende sinirler yükseldi İ... Saçmalamaz mısın lütfen İ... ben annene ne yapabilirim bu güne kadar bişeyimi gördün duydunda mı bana bunu soruyorsun suçlarvaricesine? diye atarlanınca hemen alttan aldı özürler falan ama ben çok kırılmıştım salya sümük ağladım ve o şekilde annemin yanına gittik rahatsızım dedim o inanır mı inanmadı ama eşim yanımda diye çaktırmadı hmm geçmiş olsun cnm kızım vs... Akşam eve geldik bir trip ki sorma gitsin laf sokmalar hemde kayınpederimin yanında ve çok mahcup oldum allahtan kayınpederim çok medeni anlayışlı bilgili ve kültürlü dar görüşlü değil. O alttan alttan bin laf söyledi ve işte o an! Eşim patladı karısı ona kurban olsun ...
-Ben eşimi dışarı çıkarırken sana yada bir başkasına soracak değilim kime ne! Kimse karışamaz herşeyi izah etmek zorunda değilim ne o nede ben. Ben izin verdikten sonra benim haberim olduktan sonra yada benim yanımda olduktan sonra kime ne! Ben varım bu evde bugün ve yarın kimseye hesap vermem verdirtmem ben varım ötesi yok. Benim karım kimseyi alakadar etmez...!
bütün hafta bir trip atıyor varya cinnet geçiriyorum ama gıkımı dahi çıkartmadın netice de kayınvalidem saygısızlık etmek istemedim asla yapmamda ama bu gidişle bir gün patlıycam gibi görünüyor..! ama bende hiç takmadım o gün bu gündür sürekli böyle resmen eşimle aramıza giriyor küsmeler tripler ama ben dersimi aldım umursamıyorum zoruna gidiyor . Hala da sorunlar yaşıyoruz ama takmamaya çalışıyorum bende eşimde.. Çok şükür ki eşim annesini tanıyor o da kaale almıyor bana da boşver üzülme takma huyu böyle yapıcak bişi yok aramızı bozmaya deymez ne derse he de geç diyor bende öyle yapıyorum . Birtanem benim onu çok seviyorum çok aşığım çok anlayışlı ve beni ezdirmiyor..:)

Son düzenleme:
bu kayınvalide somurtması ve heryere tin tin gitme isteği hiç bitmiyor malesef.Benim kv aynı ilk zamnlar taviz veriyordum ama akıllandım eşimin izni varsa onsuz gidebileceğim yere gidiyorum oda catlıyo insan olsada kıymetimi bilse ama bilmiyor ...kızlar varya bu kv yaranılmıyor iyisine lafım yok ama kötüsüde tam kötü oluyor ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum Allah:a havale ediyorum .O kadar şeye rağmen ...

doğru diyosun valla nerdeyse bi psikytrste görünücem o kadar bunaldım bıktım ama ne olursa olsun eşimle arama çok dikkat ediyorum çatlasın patlasın banane valla çekemem..!

doğru diyosun valla nerdeyse bi psikytrste görünücem o kadar bunaldım bıktım ama ne olursa olsun eşimle arama çok dikkat ediyorum çatlasın patlasın banane valla çekemem..!
o gitsin psiloloğa davranışları yanlışya ama nerde anlayışsız sen iyisini yapıyosun bence ona kızdıkca eşine daha cok sarıl ben öyle yapıyorum:) eşimde sağolsun onu karıştırmıyor

76 sayfayı soluksuz okudum.
Bazı dialoglar gerçekten güldürürken bazılarını büyük bir hayret içerisinde okudum.
Nasıl kayınvalideler varmış öyle, inanmakta güçlük çektim gerçekten.Kendi kızına asla yapılmasını istemeyecekleri şeyleri gelinlerine yapıyorlar...

aynı benim kayınvalidemde öle sanki ben onun kızıyım sürekli zevkimiz aynı ben bunu beğendm kesin o da beğenir der ama benim öncelikli beğendiklerimide pek beğenmez :90: çok gülüyorum çokk

ne hali varsa görsün bırak

benim kayınvalidemin de klasik lafı;
bak şunu da pişir,şunu da al pazardan X çok sever
sofraya bir şey koyalım mı der,gerek yok derim,olmaz olmaz X çok sever der yine koyar.
eşimi biliyorum artık o an onu yemicek ama kv ısrarla koyacak sofraya :)

bir de en son geldiğinde,arkada kalan odamız var.
ütü masası,çamaşırlık,kondisyon bisikleti fln var ama hepsi lazım olan kullandığımız şeyler.
dedi ki çok kalabalık bu odanız hepsi ıvır zıvır..
o an içimden kendine evine bak demek geldi de denmiyor işte :)

6Aylık hamıleyım ve kızım olucak :) adınıda dünya liva koyucam rabbım ızın verırse neyse gecen hafta anneme gıttık babam memlekete gıttı bende annemı alım gelım dedıım kaynanada gelmek ıstedı gel dedım nerden dıyesı oldumsa:) Gittik mah komsunun kıznın nısanı var bızde gıttık oturduk ben annem kaynanam yıgenlerım yengem neyse konu bebege geldı
Yengem: bebegın ısmı ne olucak
Ben : dünya liva
Yengem : güzelmş anlamlıda
Ben : tabıkı guzel annesı secdı :)
( ortaya atlıyan kaygana :)
Kaygana:İlk defa duyuyorum ismini
Ben : Anne kızım her seferınde kardesımın ısmı dünya olucak dıyorya nasıl duymazsın
Kaygana: Yokkk duymadım
Ben : ıcımden cık cıklıyorum
Yengem: Keske kızın var bırde erkek olsaydı
Ben: elı ayagı duzgun olsunda kızı erkegı aramıorum ama ıcımdende kız hep gecıyordu sevmıorum erkek cocugunu
Yengem:Erkek olsaydı adı ne olucakdı kayınpederının adını neydı onumu verıcekdınız
Ben :yoooo erkek olsaydıda adı hazırdı onada çınar koyucakdım X istemıyor babasının ısmını koyulmasını
Kaygana:erkek olsaydı necmetın cihan koyardım
Ben: cıhan ne alaka hem oglun ıstemıyor ( esımın babası kanserden öldugu için neden ısmını koyupda hasta zamnını hatırlayımkı dıyerekden ıstemıor ) buyuk kızıma babası koydu bundada ısmı ben koyucam kımseye soz dusmuyor
Sessızlıkkk......
Yengem:Olsun bırdahakıne erkek olursa koyarsın sende cınar ısmını
Ben : yooo bu devırde ıkı tane yeter ucuncuyu ıstemıyorum da dusunmuyorumda
Kaygana:bunu dogursun ucuncuyude yapdırcam ( bı kahkaha )
Ben: Benden erkek cıkmaz malesef sen gıt evdekı ıkı bekarını evlendır bakalım erkek olursa onlara koydurusun koyarlar ıse tabı
Kaygana : sesııı cıkmıyorrr sesızzzce pısdı
Ben: içimden zafer cıglıkları atıyorum :))))

kaynanamgildeydik eşim geldi.
eşim:ayy karnım çok aç yemek yaptınız mı?şimdi ufak bi işim var yarım saate gelirim.
kaynanam:gelin,ne pişirelim oğlana?
ben:anne bizim evde yemek var zaten,eşim gelsin de biz eve gideriz sen onu dert etme.
2dk sonra
kaynanam:aaayyy oğlumun karnı çok aç amaan hemen gideyim de yemek pişireyim yavruma
!!!!!!!!!
ben sinirden çıldırdım.hiçbişey diyemeden gitti eve.biz evin önündeydik de..yaw bide kolu ağrıyodu gitmiş bana inat 3 çeşit yemek yapmış..neyse kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ben.
sonra eve geldim tabi suratım asık bi halde oturuyoum kv benle konuşmaya çalışıyo ilgilenmiyom.sonra eşim geldi..eşimi çekmiş kenara ne demiş biliyomusunuz.
gelin geldi eve astı suratını,anlamadım ki nooldu bişeyde demedim ama hemde böle mahcup mahcup rollerde.
eşim de geldi bana kızdı nie böle yapıosun kadın üzülmüş diee
kızlar söleyin napayım ben bu kadına!!!!!:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…