Kaynamla konuşmuyorum. Konuşmamakta haklı miyim?

Ay sen bunun içinmi küsmüşsün helal sana benim kayınvalidemib kayın babamın görümcemin arkadamdan söylediklerini yüzüme söylediklerini duysan oooo ne yapardın ben yüzüme karşı söylenen dışındakilerden haberim olduğunu bile söylemedim kız ben nişanlandım sürekli normalde eşya bakarken söyledikleri evine yatılı kimse gelmicek zırt pırt öyle gelen olmıcak vs dediler bunlar 1 binde bir

Valla yüzüme söylese zaten cevabını alır arkamdan konuştuğu için seviyesine inmek istemiyorum

Aynen öyle kendi kızı okudu hemen atandı öyle bir şey bekliyordu kardeşimden de galiba ama unuttuğu nokta kendi kızınıda eşimin okutması

İyi günümde de zaten bir faydası olmadı ki bana

Yok yenilerde söylemiş eşim kendi memleketine gidince evine gelmeisn demiş

Haddini bilsin o zaman

politik davran saygını eksik etme eşinde sırtını dönmesin yeni evlisin daha fazla yüz verme ama kırgın oldugunu da söylerim ben olsam müsait bı anda

Ben uzak durma taraftarıyım

Büyük hadsizlik! Rahatsız olan, evinde veya balkonunda içirmeyebilir ama başkasının evine karışamaz. Bence komple o kişiyle iletişimi kesmek yerine mesafenizi koyabilir ve bu konuyu onunla yüz yüze konuşarak tansiyonu yükseltmeden, usulca bir had bildirebilirsiniz.

Sorun o zaman neydi? Sahsen kayinvalidenizin kardesinizin genel davranislarini begenmedi diye yorumladim. Eski kafalara göre kadina sigara icmek yakismaz, ayip sayilir. Belki genel tarzi ona göre değildi
Evet öyle oldu ama ona ters geldi diyede benim evime gelene gidene karışamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…