Kaynamla konuşmuyorum. Konuşmamakta haklı miyim?

Bence boyle kacak dovusmek yerine saygili bi sekilde yüzüne soyleyin, hem sınırını hem haddini ogrenir belki. Belli ki cahil biri vede sigara icmeyi namussuzluk olarak biliyor. Yabanci biri olsa belki yüzüne soylerdiniz ama bence bu tavrinizin sebebini hele esinizde bilmiyorsa sizi bu cok gecmeden zor duruma sokabilir. Malesef ki bu cahil insan kv niz atsan atilmaz satsan satilmaz. O yuzden acikca konusup tavir ve mesafe koyun koyacaksaniz.
Eşim söyledi zaten konuşmk istemediğimi falan hepsini biliyor eşim

Gün gelir işiniz düşer. Kardeşine aman aman bir şey dememiş. Sigaralık mevzulardan sebeplerden afra tafraya gerek yok.
Kız kardeşin izin almış mi balkonda sigara içmek için ? Eğer izinsiz ictiyse saçmalamış. Daha yeni tanıdığın birinin evinde langur lungur sigara içilmez. Kendisini bir iki saat tutup içmeseymiş. Sigara sevmeyenler için hoş durmuyor bu durum. Eğer izin alıp içseydi eminim ki laf etmezdi.
İzin aldı diyorm ve sorn sigara değil kaç kez anlatacağız

Yüz göz olmak istemiyorum samimi de olmak istemiyorum zaten yüz versem hergün arar meraklı melahat iyi olmuş aslında böyle yaptığı
Eşin bu duruma bişey diyor mu ? Yine mesafeli ol ama cıvık ta olmayın mesela eşinle mutlu ol da annesine böyle yaptığın için saçma sapan davranmasın sana erkeklere anne baba dedin mi sular duruyo sanki umarım bişey demiyordur bende bi süre konuşmamıştım kaynanamla felan

Gün gelir işiniz düşer. Kardeşine aman aman bir şey dememiş. Sigaralık mevzulardan sebeplerden afra tafraya gerek yok.
Kız kardeşin izin almış mi balkonda sigara içmek için ? Eğer izinsiz ictiyse saçmalamış. Daha yeni tanıdığın birinin evinde langur lungur sigara içilmez. Kendisini bir iki saat tutup içmeseymiş. Sigara sevmeyenler için hoş durmuyor bu durum. Eğer izin alıp içseydi eminim ki laf etmezdi.
İzin aldı diyorm ve sorn sigara değil kaç kez anlataacgm
Eşin bu duruma bişey diyor mu ? Yine mesafeli ol ama cıvık ta olmayın mesela eşinle mutlu ol da annesine böyle yaptığın için saçma sapan davranmasın sana erkeklere anne baba dedin mi sular duruyo sanki umarım bişey demiyordur bende bi süre konuşmamıştım kaynanamla felan
Eşim birşey demiyor ben açık açık annenden hoşlanmıyorum diyorum

Ben bu konular yüzünden muhatap olmak istemiyorum eşime söylüyorum neden konuşmadığımı ya sen söyle yada ben konuşmayacağım yada gelip bana hiç anlatmayacaktn eşimde bunu kabul

Bilmesin daha iyi varsın beni suçlu görsün umrumda değil
Surekli eşe soylemek de iyi degil . Erkekler sizin baktığınız gibi bakmaz anlamaz sikayet olarak algilar bu da 1-2 derken siz gozunde surekli dır dır konumda olursunuz. Gun gelir annem ne yapıyor moduna gelir olan size olur.
Yönteminiz yanlış bilin

X