Kaynamla konuşmuyorum. Konuşmamakta haklı miyim?

snemakotu

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
179
44
29
Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi

Konu sigara, surda yerimi alayim cevapları merak ettim.

İnsanlar evinde sigara içtirmeyebilir veya sigara içeni evinde istemeyebilir. Dünyanın en haklı istememe sebebi (balkonda olması bir şey değiştirmiyor). Kız kardeşiniz milletin evinde izin almadan gidip sigara içtiyse de çok saygısız bir insanmış.

Eve gelince ne oluyormus? Kesin bu konudan yine engin bilgilerle cikacagiz.

Detaylara inmedim diye ne alaka yani tabikide izin istedi zaten sorun evinde sigara içmesi değil kardeşimin sigara içmesi

Detaylara inmedim diye ne alaka yani tabikide izin istedi zaten sorun evinde sigara içmesi değil kardeşimin sigara içmesi

İçince ne oluyormuş anlayamadım ... yani izin istedi diyorsunuz, kadının derdi sigara dumanı değil bence sizce derdi nedir, ne demek istemiş? Evet, kardeşime laf edenle ben olsam ben de görüşmezdim onun evine de meraklı değilsinizdir zaten.

E detaylara inin o zaman müneccim değiliz ya hoş. Sigara içiyor diye gelmesin dedi demişsiniz. Ben de evimde sigara içirtmiyorum. Cinsiyetçilik yaptığını söyleseydiniz o zaman

Kayınvalide eski kafa güya kız kısmı sigara mı içermiş ama kendi kızı gece 1 lerde eve geliyor onun mantığına göre bunun da ters olması lazım ama kızına laf yok

Cahile laf anlatamazsiniz bosuna kendinizi yormayin. Boyle bir kayinvalidem olsaydi muhtemelen ben de konusmuyor olurdum.

1- suç ilk başta esinizde. Eşiniz annesine diyememis mi evimize kimin gidip geleceğine biz karar verelim diye.
2- o kadar da abartmayin. Sonuçta eşinizin annesi, burada kayınvalide savunacagim da aklıma gelmezdi yahu. Kadın merak etmiş, sosyal medya paylaşımlarına kadar yazmış. Yeni gelin eviniz olacak diye eşyalarınız zarar görmesin vs düşünmüş olabilir. Ben de bozulurdum evet, cümlesi yanlış ama kendince öyle bir cümle kurmuştur. Bu kadar uzatılacak ve büyütülecek bir konu yok bence, siz de uzatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…