Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
İnsanlar evinde sigara içtirmeyebilir veya sigara içeni evinde istemeyebilir. Dünyanın en haklı istememe sebebi (balkonda olması bir şey değiştirmiyor). Kız kardeşiniz milletin evinde izin almadan gidip sigara içtiyse de çok saygısız bir insanmış.Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
Detaylara inmedim diye ne alaka yani tabikide izin istedi zaten sorun evinde sigara içmesi değil kardeşimin sigara içmesiİnsanlar evinde sigara içtirmeyebilir veya sigara içeni evinde istemeyebilir. Dünyanın en haklı istememe sebebi (balkonda olması bir şey değiştirmiyor). Kız kardeşiniz milletin evinde izin almadan gidip sigara içtiyse de çok saygısız bir insanmış.
Eşim laf arasında kaçırdıSize kim dedi peki gelmesin dediğini? Maalesef kv ile arayı bir şekilde dengede tutmak gerekiyor yoksa ne yapıp edip evliliği bozuyorlar.
Detaylara inmedim diye ne alaka yani tabikide izin istedi zaten sorun evinde sigara içmesi değil kardeşimin sigara içmesi
Kayınvalide eski kafa güya kız kısmı sigara mı içermiş ama kendi kızı gece 1 lerde eve geliyor onun mantığına göre bunun da ters olması lazım ama kızına laf yokEve gelince ne oluyormus? Kesin bu konudan yine engin bilgilerle cikacagiz.
ÜzüldümEşim laf arasında kaçırdı
Ne yapmalıyım pekiAy korkunç insanlar izin de istemiş sırf sigara içiyor diye yargılamıs bir de gelmesin demiş korkunç ama düşünceniz doğru hamleniz yanlış
E detaylara inin o zaman müneccim değiliz ya hoş. Sigara içiyor diye gelmesin dedi demişsiniz. Ben de evimde sigara içirtmiyorum. Cinsiyetçilik yaptığını söyleseydiniz o zamanDetaylara inmedim diye ne alaka yani tabikide izin istedi zaten sorun evinde sigara içmesi değil kardeşimin sigara içmesi
Kayınvalide eski kafa güya kız kısmı sigara mı içermiş ama kendi kızı gece 1 lerde eve geliyor onun mantığına göre bunun da ters olması lazım ama kızına laf yok
Yok eşim o kadar düşkün değil açıktan söylüyorum anneni sevmiyorum diyeÜzüldümama eşinizi seviyorsanız kv ile konuşmamak size zarar getirir. Evlendikleri zaman nedense anneleri pek bir değere biniyor.
1- suç ilk başta esinizde. Eşiniz annesine diyememis mi evimize kimin gidip geleceğine biz karar verelim diye.Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
Eşiniz sorun çıkartmıyorsa o zaman hic muhatap olmayın.Yok eşim o kadar düşkün değil açıktan söylüyorum anneni sevmiyorum diye
Eşin ne demiş ? Hiç duymamazlıktan bilmemezlikten gelip hayatına devam edeceksin.Ne yapmalıyım peki
Derdi pis zihniyetiİçince ne oluyormuş anlayamadım ... yani izin istedi diyorsunuz, kadının derdi sigara dumanı değil bence sizce derdi nedir, ne demek istemiş? Evet, kardeşime laf edenle ben olsam ben de görüşmezdim onun evine de meraklı değilsinizdir zaten.