Kaynamla konuşmuyorum. Konuşmamakta haklı miyim?

Ay sen bunun içinmi küsmüşsün helal sana benim kayınvalidemib kayın babamın görümcemin arkadamdan söylediklerini yüzüme söylediklerini duysan oooo ne yapardın ben yüzüme karşı söylenen dışındakilerden haberim olduğunu bile söylemedim kız ben nişanlandım sürekli normalde eşya bakarken söyledikleri evine yatılı kimse gelmicek zırt pırt öyle gelen olmıcak vs dediler bunlar 1 binde bir

Ay sen bunun içinmi küsmüşsün helal sana benim kayınvalidemib kayın babamın görümcemin arkadamdan söylediklerini yüzüme söylediklerini duysan oooo ne yapardın ben yüzüme karşı söylenen dışındakilerden haberim olduğunu bile söylemedim kız ben nişanlandım sürekli normalde eşya bakarken söyledikleri evine yatılı kimse gelmicek zırt pırt öyle gelen olmıcak vs dediler bunlar 1 binde bir
Valla yüzüme söylese zaten cevabını alır arkamdan konuştuğu için seviyesine inmek istemiyorum

Ay hiç sevmem bu tip teyzeleri. Anası mısın? Babası mısın? Artı olarak bekarken kardeşime istersem komple bakarım kime ne? Sadece kardeşim çalışabilecek durumda ve yaştaysa kendi ihtiyaçları için çalışmasını ancak ben isterdim kardeşimden. Ama benden başkasınada laf ettirmezdim.
Aynen öyle kendi kızı okudu hemen atandı öyle bir şey bekliyordu kardeşimden de galiba ama unuttuğu nokta kendi kızınıda eşimin okutması

kadın yanlış yapmış da mesafenizi koruyarak konuşmalısınız bence. yüzleşerek kırgınlığınızın sebebini de söyleyebilirsiniz. yoksa kv'niz tepkinizin sebebini anlamayacak. eşinizin annesiyle sırf bu mesele yüzünden bir ömür görüşmeyecek misiniz? iyi gün var kötü gün var.
İyi günümde de zaten bir faydası olmadı ki bana

Bugün birşey demez ,yarın bir şey demez ama bir yerde savunmaya illaki geçer tatlım annesi ,
Evlenmeden önce söylenmiş birşey oda öyle görmüş büyümüş, bizden büyük olan insanların büyüdüğü şartlar çok farklı,ilerde bizlerde bu konumda olacağız her nesil farklı sana karşı ailene karşı bir kötülüğünü görmedinse eşinin hatrı için konuşmaya devam etmelisin bence mesafeli olursun zaten evlendikten sonra herkesle mesafe şart..🍀
Yok yenilerde söylemiş eşim kendi memleketine gidince evine gelmeisn demiş

Ya evli degilim ama kayinvalideyle ne kadar yakin olunur ki zaten. Yani bu senin oz teyzen icin de gecerli mesela. Sonucta akran degilsiniz, birlikte takilacak degilsiniz. Hele ki sonradan hayatiniza esinizin annesi diye girmis biri.. ara sira iki halini hatrini sorarsin, belki arada bir yemege cagirirsin. Bitti. Yok kardesime bunu dedi, yok bana sunu yapti. Be bos isler ya. Kapa kulagini, mesafeli, kural icabi iliskine devam et. Cocuk musunuz ya mesajlarina da cevap vermiyorum falan demissiniz. Offf buyuyup evlenin ya
Haddini bilsin o zaman

Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
politik davran saygını eksik etme eşinde sırtını dönmesin yeni evlisin daha fazla yüz verme ama kırgın oldugunu da söylerim ben olsam müsait bı anda

Kayınvalide ve görümce evlilikte ki kırmızı çizgidir bakma şimdi eşinin yeni evlisiniz diye bişey demiyor ilerde başına çok dert açar. Konuşmuyorum diye bişey yok çoğu insan da neler duyuyor ama evlilikleri için susuyorlar yapacak bişey yok . Ya Altan alacaksın ya boşanacaksın kayınvalide bu uzak akraba değil
Ben uzak durma taraftarıyım

Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
Büyük hadsizlik! Rahatsız olan, evinde veya balkonunda içirmeyebilir ama başkasının evine karışamaz. Bence komple o kişiyle iletişimi kesmek yerine mesafenizi koyabilir ve bu konuyu onunla yüz yüze konuşarak tansiyonu yükseltmeden, usulca bir had bildirebilirsiniz.

X