- 4 Nisan 2022
- 2.826
- 7.188
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardesim sana sigara uzatmadi diye mi bozuldun deNe yapmalıyım peki
Ölümlü dunya... Dıyeyım sadeceSelam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
kadın yanlış yapmış da mesafenizi koruyarak konuşmalısınız bence. yüzleşerek kırgınlığınızın sebebini de söyleyebilirsiniz. yoksa kv'niz tepkinizin sebebini anlamayacak. eşinizin annesiyle sırf bu mesele yüzünden bir ömür görüşmeyecek misiniz? iyi gün var kötü gün var.Selam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
Bugün birşey demez ,yarın bir şey demez ama bir yerde savunmaya illaki geçer tatlım annesi ,Yok eşim o kadar düşkün değil açıktan söylüyorum anneni sevmiyorum diye
Denk gelirse konuşun bence. Doğrudan konuşmamak evliliğinizi de size de stres olurYok eşim o kadar düşkün değil açıktan söylüyorum anneni sevmiyorum diye
Siz de görüşmemeye bahane arıyormuşsunuz,bu olmasa başka sebep bulurdun zatenSelam kızlar kayınvalide ile konuşmuyorum ama öyle açıktan değil yeni evliyim evlenmeden önce kız kardeşimle beraber evlerine gittiğimizde kız kardeşim sigara içiyor bunların balkonda sigara içmişti evlendikten sonra öğrendim ki eşime o kızı evine gelmesin sigara içiyor falan demiş bunları sonradan öğrendim telefonda arıyordu açmıyordum şimdide sosyal medyada paylaşımlarıma cevap yazıyor mesajla dönüş sağlıyordum bunu duyduktan sonra artk mesajınada cevap vermiyorm haksız sayılmam değil mi
Günaydın arkadaşlar eşim yanımda diye çok yazamıyorum evet aynen böyle konu sigara içilmesi konusu değil konu kardeşimi hafif görmesi sigara içiyor diye ve üniversite okuyor güya atanamamış iş sahibi olamamış hâlâ okuyor kafasındaBen şöyle anladım: kayınvalideniz eski kafalı, cahil ve yobaz. Derdi de evinde sigara içilmesi, duman, koku vb. şeyler değil. Derdi anladığım kadarıyla şöyle: Sigara içen kadın ahlaksızdır, yolludur. Evine girip çıkmasın. Yarın bir gün sana da fingirder, başına bela olur.
Doğru anladıysam kayınvalidenizin zihniyeti bu. Çok korkunç ben olsam ben de çok sinirlenir, kayınvalidemle bir daha konuşmak istemezdim. Ama siz yeni evlinisiniz, eşinizin ailesiyle ve annesiyle ilişkilerini henüz tam bilmiyor okabilirsiniz. Eşiniz annesiyle konuşmadığınız için ileride size tavır alabilir ve bu evliliğinize zarar verebilir. Bence mesafeli bir şekilde konuşup görüşün. Zamanı geldiğinde de kardeşiniz hakkında söylediklerini bildiğinizi ve bu yüzden de asla yakın bir ilişkiniz olamayacağını söylersiniz.