• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynakçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi ikizler11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ewet arkadasım ikizlerden pek gıremıyor bende aynıyım kızımla ugrasıyorum işte sen nasılsın......

bende aynı ikiz bebeklerim var benimde bir hafta izindeydim hep birlikteydik onlarla uğraşmaktan hiçbir iş yapamadım.henüz 14 aylıklar pek birşeyden anlamıyorlarda o yüzden oyalamakda zor oluyor.Resmen savaştık üçümüz bir hafta boyunca

bende aynı ikiz bebeklerim var benimde bir hafta izindeydim hep birlikteydik onlarla uğraşmaktan hiçbir iş yapamadım.henüz 14 aylıklar pek birşeyden anlamıyorlarda o yüzden oyalamakda zor oluyor.Resmen savaştık üçümüz bir hafta boyunca

arkadasım kusura bakma kızım yuzunden habersız cıkmak zorunda kaldım senınde mı ikizlerin var ALLAHım bagıslasın cumlemızın cocuklarını........a.s.

merhaba kızlar giremedim uzun zamandır eşim askere gidicekte :( giremiyorum nasılsınız

neler oldu benim topiğime böyle hiç giremez iki satır yazamaz oldum valla.ah şu ikizler canları sağ olsun da napıyım.

nerelerdesiniz kızlar hadi benim ikizlerim var ya siz ?

kız ikizler nerdesin topigine sahip çık ...
ikizlerden hiç giremiyorsun heralde...

nerdesin ikizlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr???

Back