- 25 Haziran 2016
- 7.273
- 12.895
- 248
- Konu Sahibi balcicegim
Her izlediğimiz videoya inansak timarhanedeydik
böyle şeylere inanıp kendinize hayatı zorlastirmayin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne diplomasızlar, ağzı iyi laf yapıyor, kendini izlettiriyor diye tvye çıkarıldı bilirkişi olarak. Vaktinde hiçbir uzmanlığı olmayan, psikoloji mezuniyeti bile bulunmayan birini, uzman psikolog diye çıkardılar ve onun tavsiyelerini insanlarla paylaştılar (Dün gibi hatırlarım, kıyamet kopmuştu internetin bir köşesinde). Bunu fark eden kişiler defalarca yazdı ancak üzeri kapatıldı geçildi. Psikologların "Unvanımız korunmuyor" diye ilk ayaklandığı zamanlara denk gelir. Bizim millet çabuk unutuyor böyle şeyleri.Evet ya tvye çıktı diye de bişey sanıp inanıyoruz
Oytun'u ciddiye alan kadından ben soğurdumOytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur
oytun erbas sadece fareleriyle deney yapsin. Deneysel tipta cok iyi bir profesor olsada diger konulara burnunu sokmasin.Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur
Hanfendiciğim bu bir algı bunun farkında değilsiniz, koca parası ve kaynanayla alakası da vakit bolluğu, düşünecek çok vaktiniz olduğundan saracak yer arıyorsunuz muhtemelen, algı da tam olarak bu sebeple yapılıyor zaten.Bunun evde oturup koca parasıyla yada kaynanayla alakası yokki onu dinleyen doktorlar ve bilim adamları oldukça mevcut hatta onu cok zeki ve söylediklerinin üzerine daha fazla konusulması ve duyurulması gerektiğini düsünen kişiler oldukça yüksek
Başlığı görünce insan oytunu izledikçe eşinden soğumak şöyle dursun eşine daha bi aşık olur ya benim kocam da böyle boşboğaz ilgi çekmek için saçma konuşan biri olsaydı diye düşündüm:)) tüm genellemeler yanlıştır kocanızı siz daha iyi tanırsınızOytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Her konu hakkında otoriteymiscesine bilgi beyan eden birini asla ciddiye almam . Kendisi tam bir herbokolog. Tıp doktoru değil miydi ?? Maşallah hem ilişkiler hem psikoloji hem sosyoloji hem ekonomi her b*ktan haberi var YouTube'da kendisinden geçilmiyor onsuz bir video bulmak imkansız. Siz de ciddiye almayın evliliklerde herşey rutine biner normaldir . Aile geçmişinde akıl hastaliginin çok yoğun olduğunu ve kendisinin de bu gruba dahil olduğunu kendi ağzıyla ikrar eden birini ciddiye almayın . Tıp fakültesi bitiriyor olmak her konuda konuşma yetkisi vermiyor.Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Ay bir de iliskiler konusunda hakikaten ciddi bir bilgisi, birikimi olan adam, bu yasinda yapayalniz olabilir mi ya? Hani nereden deneyimledin de biliyorsun diye sorarlar adama.Her konu hakkında otoriteymiscesine bilgi beyan eden birini asla ciddiye almam . Kendisi tam bir herbokolog. Tıp doktoru değil miydi ?? Maşallah hem ilişkiler hem psikoloji hem sosyoloji hem ekonomi her b*ktan haberi var YouTube'da kendisinden geçilmiyor onsuz bir video bulmak imkansız. Siz de ciddiye almayın evliliklerde herşey rutine biner normaldir . Aile geçmişinde akıl hastaliginin çok yoğun olduğunu ve kendisinin de bu gruba dahil olduğunu kendi ağzıyla ikrar eden birini ciddiye almayın . Tıp fakültesi bitiriyor olmak her konuda konuşma yetkisi vermiyor.
Eşiniz izlemiyosa sorun yokOytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?