• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynakçı Eşleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi ikizler11
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende aynı bakıyorum kimse yok çıkıyorum hemen yada karşılaşamıyoruz.Havalar çok sıcak duramıyoruz durduğumuz yerde çocuklarla vallahi.

bende aynı bakıyorum kimse yok çıkıyorum hemen yada karşılaşamıyoruz.Havalar çok sıcak duramıyoruz durduğumuz yerde çocuklarla vallahi.
nasıl geçiyor haftasonunuz kızlar benim görümce sevgilisiyle buluşmaya gitti eşim de çalışıyo bugün şansına bu kız ne ballı ya.

napıosunuz kızlar uzun zamandır giremedim bakamadım nasılsınız bakalım

napıosunuz kızlar uzun zamandır giremedim bakamadım nasılsınız bakalım

iyiyiz işte ne olsun eşler yorgun biz onlardan daha yorgun böyle idare ediyoruz işte.canım askere gittimi nişanlın.ne zaman gidicekti yazmıştın galiba ama.umarım dönüşte herşey gönlünüzce olur.

nişanlım değil canım eşim :)
ağustosta gidicek
çok teşekkür ederim inşallah tatlım

Son düzenleme:
ağustosta gidicek

hayırlısı olsun arkadasım gıdıp gelmeyı nasip etsin ALLAHım ......
bende asker yolu bekledım bılırım nasıl oldugunu......

ağustosta gidicek

kusur abakma canım dedim ya hatırlıyamadım diye. ay sen kaç yaşındasın böyle yoksa çokmu erken evlendin.
az kalmış gitmesine hayırlısıyla gider gelir inş.

kusur abakma canım dedim ya hatırlıyamadım diye. ay sen kaç yaşındasın böyle yoksa çokmu erken evlendin.
az kalmış gitmesine hayırlısıyla gider gelir inş.

20 yaşındayım canım tabi erken denilebilcek biyaş 6 7 haziranda oldu düğünüm :) inşallahhhha.s.

20 yaşındayım canım tabi erken denilebilcek biyaş 6 7 haziranda oldu düğünüm :) inşallahhhha.s.
e erkenmiş canım ben 25 te evlendim ama hala çok erken evlenmişim diyorum kendi kendime 30 en güzeli yerimseniben daha da çiçeği burnunda gelinmişsin be canım allah bir yastıkta ömür boyu mutlu huzurlu yaşatsın inş.:nazar::nazar:

bu arada rumeysacım nerelerde acaba.:uhm:

e erkenmiş canım ben 25 te evlendim ama hala çok erken evlenmişim diyorum kendi kendime 30 en güzeli yerimseniben daha da çiçeği burnunda gelinmişsin be canım allah bir yastıkta ömür boyu mutlu huzurlu yaşatsın inş.:nazar::nazar:

bu arada rumeysacım nerelerde acaba.:uhm:

arkadasım geldım sen nerelerdesın nasılsınız bayanlar ..........
hiç girmıyoruz buraya yaaaa....
şöyle gırıp bır koyu muhabbet etsek ya.....:roflol:

nereledesiniz bir konusamıyoruz yaaaa........

bu konuda cok dertlıyım bırbırımıze hiç düşkün degılız arkadaslar burayı salladık resmen.......

bu konuda cok dertlıyım bırbırımıze hiç düşkün degılız arkadaslar burayı salladık resmen.......
yok salladık demeyelim de canım yaz geldi ya hemde benim ikizler evde durmayı hiç istemiyorlar evde bahçeli bütün gün dışarıdayız.

yok salladık demeyelim de canım yaz geldi ya hemde benim ikizler evde durmayı hiç istemiyorlar evde bahçeli bütün gün dışarıdayız.

kızma arkadasım saka yapmıstım salladık derken bende dısarlarda gezıyorum......a.s.

günaydın arkadasım ay yenı mesaj görunce sevındım bırlıkte olamıyoruz bır turlu nasılsın arkadasım.....

iyiyim canım izinden döndüm dün başladım işe yoğunluktan dün pek uğrayamadım nuraycığımada ulaşamadım yani ikizler11'e.Sizler nasılsınız ne var ne yok?

Back