- 19 Mart 2008
- 1.316
- 26
- 318
- Konu Sahibi ikizler11
canım ben yazıyordum sürekli de bu aralar yoğunum çok görümcem bende de e anla artık gerisini.uff dahada duracak.
anladım arkadasım ALLAHım kolaylık versın sana....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben yazıyordum sürekli de bu aralar yoğunum çok görümcem bende de e anla artık gerisini.uff dahada duracak.
kızlarrrr nasılsınız nerelerdesiniz yaw?hani ikizleri biliyoruzda.
nasıl geçiyor haftasonunuz kızlar benim görümce sevgilisiyle buluşmaya gitti eşim de çalışıyo bugün şansına bu kız ne ballı ya.bende aynı bakıyorum kimse yok çıkıyorum hemen yada karşılaşamıyoruz.Havalar çok sıcak duramıyoruz durduğumuz yerde çocuklarla vallahi.
napıosunuz kızlar uzun zamandır giremedim bakamadım nasılsınız bakalım
nişanlım değil canım eşim :)
ağustosta gidicek
çok teşekkür ederim inşallah tatlım
nişanlım değil canım eşim :)
ağustosta gidicek
çok teşekkür ederim inşallah tatlım
kusur abakma canım dedim ya hatırlıyamadım diye. ay sen kaç yaşındasın böyle yoksa çokmu erken evlendin.
az kalmış gitmesine hayırlısıyla gider gelir inş.
e erkenmiş canım ben 25 te evlendim ama hala çok erken evlenmişim diyorum kendi kendime 30 en güzeli yerimseniben daha da çiçeği burnunda gelinmişsin be canım allah bir yastıkta ömür boyu mutlu huzurlu yaşatsın inş.20 yaşındayım canım tabi erken denilebilcek biyaş 6 7 haziranda oldu düğünüm :) inşallahhhha.s.
e erkenmiş canım ben 25 te evlendim ama hala çok erken evlenmişim diyorum kendi kendime 30 en güzeli yerimseniben daha da çiçeği burnunda gelinmişsin be canım allah bir yastıkta ömür boyu mutlu huzurlu yaşatsın inş.
bu arada rumeysacım nerelerde acaba.:uhm:
yok salladık demeyelim de canım yaz geldi ya hemde benim ikizler evde durmayı hiç istemiyorlar evde bahçeli bütün gün dışarıdayız.bu konuda cok dertlıyım bırbırımıze hiç düşkün degılız arkadaslar burayı salladık resmen.......
yok salladık demeyelim de canım yaz geldi ya hemde benim ikizler evde durmayı hiç istemiyorlar evde bahçeli bütün gün dışarıdayız.