aylar önce bir gün sevgilim araba anahtarını kaybetti. normalde evimize giren cikan olmaz ama o gün hem yatagi getiren adamlar geldi kurdu giitti hem camasir makinasini getiren adamlar geldi bagladi gitti hem yeni buzdolabinda sorun vardi, satan adam ne var baksin diye birini gonderdi. eve giren cikanin haddi hesabi yoktu yani.
yaklasik saat 8 gibi farketttik. zaten bomboş ev bir bu saydigim esyalar var bir de kolile
hicbir sey yok. dolap yok icine bakalim, komodin yok cekmecesini açalım..bommmbos ev ve anahtar yok yani.
ben hemen vesveseye basladim acaba şu mu aldi bu mu aldi
neredeyse 10a kadar tüm evi aradik. hic acmadigimiz kolileri bile açtık baktik. çöpü bahcede topraga dokup onu bile didikledik
artik umidi kesip kayip anahtar durumunda ne yapilir onu arastirdik
nerden cikti biliyor musun?
yatagin üstünden
bin kere baktigimiz yatağın üstünden. örtü minicik kivrilmis anahtar da o arada görünmemis
yani seytan alip götürüyor bazen.
boyle zamanlarda sacma ama ben sunu söylüyorum, eski is yerimde biri ogretmisti ne zaman evrak kaybolsa okurduk sora bulurduk.
ethem baba ethem baba
gomlegi keten baba
benim bir kaybim var
bulursan ruhuna iki elham bir fatiha
ha bir de nisanlinin verdigi tepki ilerisi icin sana yol gosterir. iyiyken herkes iyi onemli olan boyle kotu anlarda, senin hatan varken sana nasil davrandigi, çözüm aradığı