Kayip Tektaş lütfen yardım

Adamın parası yok en iyisini almış evlenince aç kalırsanız kaynatır içersiniz suyunu
Adam hayatında bir kere alınacak birşey için imkanları zorlamış, kendince jest yapmış nişanlısına. Bu yorum çok saçma olmuş, ayrıca ikisi dert etmeyecekse bizi bağlayan bir durum yok ki?

Bizimde evde telefon kaybolmuştu. Üstüne yıl geçti torunlar oldu hepimiz çocuklara karıştık sonra o çocuklar hatıra bir çömlekten büyükçe bir vazoyu kırdılar. Telefon ordan çıkmıştı çoktan tarihi eser olmuştu tabi telefon.O yüzden en olmaz yerlere bakmak gerekir. Bir de ararken kevser süresini okuyun inşallah

Yastik kılıfının içine baktınız mı ? Evdedir ya çıkar biryerden. Ayrıca bu kadar korkmayın nisanlinizdan.

aylar önce bir gün sevgilim araba anahtarını kaybetti. normalde evimize giren cikan olmaz ama o gün hem yatagi getiren adamlar geldi kurdu giitti hem camasir makinasini getiren adamlar geldi bagladi gitti hem yeni buzdolabinda sorun vardi, satan adam ne var baksin diye birini gonderdi. eve giren cikanin haddi hesabi yoktu yani.
yaklasik saat 8 gibi farketttik. zaten bomboş ev bir bu saydigim esyalar var bir de kolile
hicbir sey yok. dolap yok icine bakalim, komodin yok cekmecesini açalım..bommmbos ev ve anahtar yok yani.
ben hemen vesveseye basladim acaba şu mu aldi bu mu aldi neredeyse 10a kadar tüm evi aradik. hic acmadigimiz kolileri bile açtık baktik. çöpü bahcede topraga dokup onu bile didikledik
artik umidi kesip kayip anahtar durumunda ne yapilir onu arastirdik
nerden cikti biliyor musun?
yatagin üstünden bin kere baktigimiz yatağın üstünden. örtü minicik kivrilmis anahtar da o arada görünmemis
yani seytan alip götürüyor bazen.
boyle zamanlarda sacma ama ben sunu söylüyorum, eski is yerimde biri ogretmisti ne zaman evrak kaybolsa okurduk sora bulurduk.
ethem baba ethem baba
gomlegi keten baba
benim bir kaybim var
bulursan ruhuna iki elham bir fatiha

ha bir de nisanlinin verdigi tepki ilerisi icin sana yol gosterir. iyiyken herkes iyi onemli olan boyle kotu anlarda, senin hatan varken sana nasil davrandigi, çözüm aradığı

Yok hemen söylemeyin. Bazen kaybettiğimiz bir şey çok saçma yerden çıkabiliyor. Peki yolda sokakta düşme ihtimali var mı?
Bakın inanırsınız inanmazsınız. İnternette kaybı bulma duası var. 2-3 cümlelik kısa bir dua. Ne zaman kaybettiğim birvşey düşünüp o duayı okusam aradığımı bulurum. Siz de bir deneseniz? İyi şanslar

Yatağın dibine bakın bazayla çarşaf arasına sıkıştı belki de. Veya siz uyurken eşyaların altına gitti. Elinizden cikmadiysa evdedir iyice arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…