Kayip Tektaş lütfen yardım

Benim bilekligim dösekle baza arasina dusmustu gunlerce aradim.buldum cok sukur. Nevresim icine carsaflara ve bazanin icine bakin dusebilir ic kisimlara. Bende bes tasimi kaybettim malefe onu dort senedir bulamiyorum. Uc gun aradim baktim bulunmayacak aradim esimi aglaya aglaya kiyamey kopmus gibi yuzugum yok bes tasim kayboldu cantamdaydi dedim iyi yaptin aferin bidaha nah gorursun hayatinda bestas dedi hakkaten Bidaha almadi kizmayacagini biliyodum ama birdaha istersem almayacaginida biliydoum

Ayy bende kaybettim yeni evliyken, bir de hatırası vardı o yüzükle evlilik teklifi etmişti bende evde olduğuna eminim ama bulamadım bir türlü. Bir yıl olacak artık neredeyse bulamadım yani ne yapalım. Eşim de tepki veremedi ne yapsın yaniii. Tabii yenisini isteyince eskisine sahip çıksaydın diyor orası ayrı . Arada bir espriyle karışık bir yüzüğe sahip çıkamadın felan der ama yapacak bir şey yok yani.
Benim eşim de kendinsi biz nisanliyken alyansini kaybetmişti bana söylemişti bir türlü bulamadım mecbur yenisini alicam diye o zaman bende demiştim nasıl bir yüzüğe de sahip çıkamadın mi diye ama sonradan bulmuştu. Yani olabiliyor böyle şeyler herkesin başına gelebilir. İyice arayın sonra söyleyin nisanliniza evde olduğuna eminim ama yok diye. Çok bir tepki vermez sanmıyorum

Bunu nişanlıma söylemeli miyim? Çok korkuyorum ya kızıp “Bir yüzüğe bile sahip çıkamıyorsun.” falan derse diye. Siz bu durumda ne yapardınız?
Yüzüğünüzün sizin için manevi anlamı bir yana, nişanlınızdan korkmanıza takıldım.
Evde düşürdüyseniz bulursunuz ama ne yapardınıza cevabım eğer nişanlım altı üstü bir yüzük için bağırıp kızıyorsa parmağımdaki diğer yüzüğü suratına atar arkama bile bakmazdım.

Tamda bunu yazmaya girmiştim ee yani napalım kaybolduysa nişanlımdan bu yüzden korkmak en son aklıma gelecek şey olurdu

Ben de küpemi kaybetmiştim öyle. Bazanın içine düşmüştü… yatakla baza arasında da sıkışmış olabilir. Bazanın içine de düşmüş olabilir oraya da bak derim… yastık içi, nevresim içi, carsaf köşelerine takılma oyle yerlere de bak. Evde kaybolduysa çıkar muhakak

Eşimin bana hediyesi olan çok sevdiğim bir bilekliğim vardı. Bir gün kayboldu. Aramadığım hiçbir yer kalmadı. Biri mi götürdü ne oldu dedim resmen 1 sene bulamadım. Bir gün oğlum anne bak burada bir şey buldum diye masanın uzayan kısmını açmış demirin arasına girmiş. Normalde biz masayı uzatmayız hiç açmayız o yüzden. Resmen orada sıkışmış meğerse böyle hiç akla gelmeyecek yerlere bakın derim.

Yatarken parmagınızda olduğunuza eminseniz evdedir.nişanlınıza durumu anlatın olabilir böyle şeyler çok normal . Hic ummadıgınız yerden cıkacak odanızda eminim

Odanda kaybolduysa bulman daha kolay. Yatağı tamamen kaydır bak istersen. Muhakkak orda bir yerdedir dışarda dusmediyse. Üzülürdüm ben de ama nişanlım beni seviyorsa bir zahmet laf etmesin , eleştirmesin . Yüzük senden daha mı kıymetli aşkım desin bana. Senin nişanlın da umarım kızmaz, yüzüğünü bulunca haber et merak ettim şimdi

ne alaka? Maddi durumu pek iyi değil yinede benim için en iyisini aldı. Bende kendimi çok kötü hissettim. Kızar mı kızmaz mı onu bilemiyorum. Ama direkt böyle damga vurmanız hoş değil!
Yanlış anlamayın ama ben de direkt kızma kısmına odaklanmıştım, yüzüğünüzü bulmanıza sevindim ama ilk mesajımda da dediğim gibi manevi kıymeti sebebiyle üzülürsünüz, yüzüğümü kaybettim benim için olan manevi değeri yüzünden üzüldüm yazarsınız başka ama çok korkuyorum ya kızarsa deyince bir tuhaf oldum, kaç para olursa olsun sizden değerli değil ya.

Ayrıca belki konuyla hiç alakası olmayacak ama kadınlara değerlerini bir taş parçasıyla ölçmelerini isteyen, aşkınızı taçlandırın, bağlığınızın sembolü vs sloganlarla reklam yapanlar o taşlar hangi sömürülerle çıkarılıyor kısmını hiç dillendirmiyor, tek yapılan kadınlara değer ölçütü algısı oluşturmak, erkeklere de maddi imkanları zorlatarak aldırmak.

Bende nisanlim kizar demenize takilanlardanim ki bunu ilk yorumumda da belirtmistim. Biz sizi tanimiyoruz kotulugunuz icin konusmuyoruz ama bana bir yuzuk icin korkup kizarsa dusunmeniz ilginc geldi. Elbette ki uzulur ama daha nisanliyken canin sagolsun diyemeyecek adamdan ben olsam uzak dururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…