Dürüstçe söyleyip, hayatınıza alyansınızla devam edersiniz olur, biter. Adamdan yeniden tektaş istemediğiniz sürece, adam da çok ters bir tepki vermez herhalde.Merhaba kızlar, benim başıma çok kötü bir şey geldi. Uyurken yüzüklerimi asla çıkarmam normalde ama tektaşım biraz büyük geliyordu, bu sefer düşmüş uyurken. Evin altını üstüne getirdim, yok. Yatağın altına falan baktım, hiçbir yerde yok. Alyansım duruyor. Aşırı kötü oldum, bulamam gibime geliyor. Hatta tüm evi süpürüp annemle torbayı kesip içine baktık, yok. Bunu nişanlıma söylemeli miyim? Çok korkuyorum ya kızıp “Bir yüzüğe bile sahip çıkamıyorsun.” falan derse diye. Siz bu durumda ne yapardınız?
Nevresimin içine girmiştir. Yani yorgan taktığımız nevresimin.Merhaba kızlar, benim başıma çok kötü bir şey geldi. Uyurken yüzüklerimi asla çıkarmam normalde ama tektaşım biraz büyük geliyordu, bu sefer düşmüş uyurken. Evin altını üstüne getirdim, yok. Yatağın altına falan baktım, hiçbir yerde yok. Alyansım duruyor. Aşırı kötü oldum, bulamam gibime geliyor. Hatta tüm evi süpürüp annemle torbayı kesip içine baktık, yok. Bunu nişanlıma söylemeli miyim? Çok korkuyorum ya kızıp “Bir yüzüğe bile sahip çıkamıyorsun.” falan derse diye. Siz bu durumda ne yapardınız?
Ay yok yenisini istememDürüstçe söyleyip, hayatınıza alyansınızla devam edersiniz olur, biter. Adamdan yeniden tektaş istemediğiniz sürece, adam da çok ters bir tepki vermez herhalde.
Tüm nevresimleri söküp bakicam tekrarNevresimin içine girmiştir. Yani yorgan taktığımız nevresimin.
Eşimin telefonunu öyle 2 saat aradık.
Tüm nevresimleri söküp tekrar baktim simdi yok vallahiElinizi yastığın altına falan sokuyosanız yastığın bi yerinde, yatağın köşesinde, nevresimin içinde falandır muhtemelen. Ama yatarken tektaşla nasıl uyuyosunuz yav
Benim baza ile yatak konulan kısım arasında açıklık var birşey düştü mü hop hemen bazanın içine gidiyor. Birde bazanın içine baksanız