Kayınvalideye tahammül edememek..

Sorun göstermek değil ki ne şekilde ne imayla gösterdiği..
Dalga geçmek için bence çokta yer aramayın
Dalga geçmek ne haddime.

Bence kadın eğlenceli birine benziyor. Diğer konuları eşiniz çözebilir. Kişisel algılamayın.

Ev alabileceğimiz bir yere gitmiyoruz, ben maddiyatımız kötü diye dile getirmedim..
Ev parasıyla araba aldık, şu an harcadığımız para kârımız olan..
Ne bilelim öyle bir yazmışsınız ki ev parasını yiyoruz diye

Dalga geçmek ne haddime.

Bence kadın eğlenceli birine benziyor. Diğer konuları eşiniz çözebilir. Kişisel algılamayın.
Yok sattığınız evin parasıyla et mi aldınız dediniz falan ya
Bende bazen artık yaşanan şeyleri makaraya almak istiyorum böyle şeyleri görmezden gelmek gibi ama sadece basit şeyleri anlattım..
Çok eğlencelidir ruhu geç kayınvalideciğim..
Konu her şekilde eşimde bitiyor herhalde

Ne bilelim öyle bir yazmışsınız ki ev parasını yiyoruz diye
Parantez içinde yazınca çokta önemliymiş gibi gelmiş aslında detayları eksik yazmışım
Evden olan kârımız diyelim

Sorun eşinizde , üzgünüm, ben de artık faturayı eş ailesine kesmeyi bıraktım, ne sorun yaşıyorsam eşim yüzündendir deyip direk ona saldırıyorum
Bende kayınvalidemi bırakıp herhalde eşime yöneleceğim ama o hamileymiş gibi bana trip atmaktan zaman bulamıyorum ona saldıracak

Parantez içinde yazınca çokta önemliymiş gibi gelmiş aslında detayları eksik yazmışım
Evden olan kârımız diyelim
Mesleki dejenerasyon satır arasına çok dikkat ederim
Neyse kv ile fazla takılmayın ki bu kadar gerginlik olmasın

Öyle gibi anlaşılıyor. Kasaptaki olayların içinde bahsettiğinizi hatırlıyorum.

Size birkaç konuda hak verdim. Benim evime gelmeyenin evine bende asla gitmiyorum. Bu beni çok üzer ve bunalırım. Sizde mesafe koyabilirsiniz. Eğlenceli ve değişik bir kv örneği. Ama ah şu eşler işte ne diyelim. Onunla konuşursanız akıllı bir tipse çözeceğini düşünüyorum

Eşiniz tamamen size katılıyor. Bu çok önemli ve güzel.
Bence kadını olduğu gibi kabul edin. Tarlaya buğday ekmişsiniz, patates bekliyorsunuz. Bu onun gibi bir şey. Kadını olduğu haliyle kabul ederseniz, sinirinizi bozamaz çünkü ondan beklenen hareketler bunlar. Yaşı da bayağı gençmiş. İnşallah kendine uygun birini bulur evlenir de herkes yerinde rahat olur.

Bu arada oğlu olan kadınların oyunculuk yetenekleri neden bu kadar gelişmiş? Bunun araştırılması lazım bence. Kız anneleri yazık öyle doğal ve masumlar ki. Bir erkek annesi olarak bende henüz öyle bir yetenek yok. Sanırım oyunculuk eğitimi almalıyım.

Bize de kıyamasalar keşke, ortayı bulsa herkes sorun kalmaz..
Yerini bilsin herkes..
Maalesef esler boyle sacma davrandikca kimse yer felan bilmiyor aksine kendilerini hanim aga zannedip devam ediyorlar
Ben laflarini versem bile esimin kurdugu tek cumle benim on kez kavgama bedel oluyor o yuzden suc sorun hep este

Kır papatyası söyle bana bir tane bile asıl suç, benim iş bilmeyen eşimde ailesinde değil diyen çıktı mi bu mecrada , hep eş ailesi suçlu ama eş kişisi pür-ü pak derecesinde temiz...
Çıkmadığı için bu kadar büyük problemler yaşıyorlar ya . Kocamla aman ağzımızın tadı kaçmasın diye diye o kocalar tepelerine çıkıyor . Basklarini dusmnan bekliyorlar .

Bence yanlış yapıyorsunuz, kendinizi yiyip bitiriyorsunuz ama icraat yok ..suç esinizde tamamen , eşiniz size yumuşak davranıyor hakkkini helal et diyor ama anne oğul sömürüyorlar farkında değilsiniz suçu kv atmışsınız .....sen çalışıyorsun, altınları veriyorsun, ama ezilen sen ve ailen oluyor ...eve artık maddi anlamda yardım etmeyeceğini şöyle eve bakmanın erkeğin görevi olduğunu yerinde malından yenildiğini söyle ...parani biriktir ve eşine borcunu ödemesini şöyle hem size bakıp hem borç ödeyip hem annesine yardım edebiliyorsa buyursun etsin ..o zaman eşinizin gerçek yüzüde ortaya çıkar..

Ben dedemin prostatindan bile konuşup babama oturarak ise diyorum.annemede kegel yap ilerde kasların zayiflamasin diyorum .söz kinusu sagliksa reglide herseyde konuşulur. Regli ayıp bişey değil heleki kanser riski olan bir kadın için konuşulması çok doğal .

Gılgamıs destanı gıbı yazmıssınız ama konu ne hıc anlasılmıyor?
Gercekten konu ne?
Tayinciymıssınz kac kere goreceksınz kı senede takıldınız bu kadar?
Bısey almıyor,almadı demıssınız sürekli.Almasın ya cok mu önemlı?

Bu cilve mı oluyor simdi?Lafınızın nereye gıttıgıne bı bakın bence.
Sız sacınızı boyattınız dıye bekleyip 2 ay sonra mı boyatsın?
Cıdden oturup bunları mı dusundunuz?

Siz acilen destek alin bence. Ogluna cilve yapiyor demek ne demek ya?? Ustune bide eklemissin kocasindan ayri diye.
Esine sabir diliyorum. Oyle bir anne ve boyle bir es

Bu cilve mı oluyor simdi?Lafınızın nereye gıttıgıne bı bakın bence.
Sız sacınızı boyattınız dıye bekleyip 2 ay sonra mı boyatsın?
Cıdden oturup bunları mı dusundunuz?
Bütün ilgiyi kendine çekmesinin başka bir sebebi olamaz kusura bakmayın..
Oturup bunları düşünmedim bunları yaşadım..
Lafımın nereye gittiğini değil sizin ne anladığını önemli..

Siz acilen destek alin bence. Ogluna cilve yapiyor demek ne demek ya?? Ustune bide eklemissin kocasindan ayri diye.
Esine sabir diliyorum. Oyle bir anne ve boyle bir es
Kocasından ayrı olması, herkesten ilgi beklemesi demek onun için..
Ben yaşadığımı biliyorum, sizde okuduğunuzu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…