Kayınvalideye tahammül edememek..

En iyisi mesafeli olmak bu durumda.. Eşiniz de farkında ama dediğiniz gibi ailesi sonucta sesini çıkarmaz.. Es geçip mesafeli olun..
İşte es geçemiyorum artık olmadığım benlikte mecbur bırakılıyorum, umarım atarım bunları üzerimden..

Eşim de benden helallik istiyor, rızkımızdan veriyoruz diye..
Verdikten sonra helal etmesem ne olacak ki
Çok mu karışık anlatmışım ben okudum da içimi azar azar dökmeye çalışmışım..
Bana yanlışım varsa söyleyebilirsiniz..
Aslında buraya yazma sebebim..
Çok fazla takıntılı hale mi getirdim, psikolojim mi bozuluyor artık diyip kendi kendime düşündüğüm yerde işin içinden çıkamayıp sizlere sormak..
Bende mi sorun var yoksa karşı tarafta mı diye..
Olumlu olumsuz yorumlar yapılabilir,
Eksik anlattıklarım olabilir..
Ama anlayanların doğru anlayıp destek olduklarını görebiliyorum..
Konu aslında burda hiç bişey değil..
Maddiyat ve ya maneviyet..
Maddiyatı yoksa maneviyatını göstersin..
Bizi tek bir yerde kullanmasın..
Bizim eve gelmesini tabiki isterim sonuçta ben onun evine gelip kalıyorum kaç seferdir o her yere gidip benim evime gelmiyorsa oğluna ayıp değil mi? bunun için üzülen ben değilim eşim aslında onun çıkaramadığı sesi ben çıkardığım için haksız duruma düşüyorum..

Şimdiye kadar annesinin regl döngüsünü konuşan ; annesi menopozda mı , regl mi diye konuşan bir erkek evlat duymamıştım. Sayenizde duymuş oldum.

Karı koca ne kadar çirkin bir sohbet ettiğinizin umarım farkına varırsınız. Annesinin giydiği beyaz pantolon hakkında konuşmak , regl kanaması varsa diye sorgulamak ne kadar çirkin.

Kayınvalidenizin kız kardeşi kanserden ölmüş , kadın doktora gidiyor ancak kesinleşmiş teşhisi yok diye anlaşılıyor anlattıklarınızdan.

Hangi uzmanlığınıza dayanarak kayınvalideniz için "Miyomun kansere çevirilmesi imkansız irsi olabilir ama kanser olan bir insanın vücud direncini biliyorum ve acıtasyon yaptığını da biliyorum.." bu cümleyi kurabiliyorsunuz ?

kayınvalideniz yorucu ve rekabeti seven bir kadın, ne yapsanız başa çıkamazsınız, daha az görüşmeye çalışın en azından, ne bileyim daha az iletişim kurun.

Kayınvalidem bunları oğluna anlattığı için bizde bu çirkin konuşmayı yapıyor olabilir miyiz acaba?

Kesinleşmiş bir teşhisi var, miyom olduğunu kendisi söylüyor..
Söyledikleriyle de kendisi çeliştiği için bizde çelişiyoruz..

Benim uzmanlığım yok, annemin de miyom ve kist vardı 2-3 kere ameliyat oldu ve şu anda tekrarlıyor rahim de ve göğsünde kist var doktoru miyomlar kansere çevrilmesi düşük olasılık ama kistler çevirebilir diyip kontrol sağladı.. Ben yanındaydım kendi annemin tedavi sürecinde neyin ne olduğunu ayırt edebiliyorum şükür o yüzden bilgim var..

kayınvalideniz yorucu ve rekabeti seven bir kadın, ne yapsanız başa çıkamazsınız, daha az görüşmeye çalışın en azından, ne bileyim daha az iletişim kurun.
Çabalıyorum onun için..
Ama arada kalıyorum..

Aslında evinize gelmeme durumuna boşa takiliyosunuz
Benim kayınvalidem de bana yılda bir kez gelir o da gece yatacak vakit gelir sabah kahvaltı yapıp gider kardeşine annesine filan
Ya da bana çaya uğrar o da yılda bir
Ben buna hiç takılmam alınmam
Çok sevmeme rağmen gelmediği daha iyi valla işime geliyor

Ben size diğer konularda tamamen hak veriyorum bu arada
Dediğiniz herşeyi de anladım
Duygularınızi da anladım
Konunuzu sahiplendim hatta nedense

Aslında inanır mısınız ben takılmıyorum eşim takılıyor çok takıntılı bir insan ve o konuşamadığı ve banada o kadar baskılı dert yandığı için ben dolup konuşmuşum eşimin anlattıklarına, belki de eşimin anlattıklarından ötürü de ekstra olarak takılıyorum bilmiyorum..
Teşekkür ederim anladığınız için..

Konu regl döngüsü değil sanki
Kanser vs vs durumları
Çocuğun ondan ilgisini çekmiş gibi
Ama tabi yine de hatalı bir hareket
Erkek evlat sonuçta irdelememeli

Çabalıyorum onun için..
Ama arada kalıyorum..
zaman alabilir ama kararlı olursanız eninde sonunda siz kazançlı çıkarsınız, gerçekten çok ama çok zor bir tip kendisi, teyzemden biliyorum eşiniz tek çocuk değil iki kızı daha varmış, siz gardınızı indirmeden devam ederseniz onlara yönelecektir kesin.. aksi halde böyle devam edecek ama çekilecek dert değil, yani neden çekesiniz ki.

Konu regl döngüsü değil sanki
Kanser vs vs durumları
Çocuğun ondan ilgisini çekmiş gibi
Ama tabi yine de hatalı bir hareket
Erkek evlat sonuçta irdelememeli
Kayınvalidem çok detaylı anlattığı için,
O da bana gelip sordı merakından..
Anlatılan olmasa soracağını düşünmüyorum eşimin çünkü hiç sevmez o konuları..

Bende ayni durumdayim ama sorun aslinda kvde basliyor gibi gorunebilir ama oglu hic durdurmazsa o sorun hic biter mi
Esinle kavga etme bu yuzden ama gelip sana anlatiyorsa derdini annene de soylesene bunlari de yani
Eşimle kavga etmiyorum herkesin eksiklikleri var ama kapatılmasına kızıyorum..
Bizim eksiklerimiz olunca, kırılınca hemen dile geliyor..
Sorun hiç bitmeyecek galiba..

cok sacma asil bunu benim hesaba yazin demek daha utandirici sanki parasi yokmus gjbi
İşte ben ordayken o kadar alışveriş yapmışız eşimi de tanıyor aldığımız esnaf, konu almak değil ki orda insanlara karşı küçük düşürmek beni ve eşimi..

Teyzeniz de mi böyle? Demek ki tek değilmişim Allah herkesin yardımcısı olsun..
Ben kötü oluyorum bakalım nereye kadar sürecek böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…