Kayınvalideye tahammül edememek..

Annenizin tedavi süreci ve doktorun koyduğu teşhise dair ; doktorun sizinle paylaştığı bilgileri paylaşabilirsiniz.

Genetik yatkınlık var mı diye sorgulanan farklı bir hastanın ( kayınvalidenizin ) hastalığı hakkında var olan kısıtlı bilginizle yorum yapmakla kalmıyor ; eşinize de annesinin kendini acındırdığını, bir şeyi olmadığını söylüyorsunuz.

Mesleğe yıllarını vermiş uzman doktorlar dahi yeri geliyor ,bazı hastaların teşhis ve tedavisine kurulla karar verirken ; annenize bakarak kayınvalidenize teşhis koymanız çok yanlış.

Son düzenleme:
Sizce sorun gerçekten kv mi ...

Kır papatyası söyle bana bir tane bile asıl suç, benim iş bilmeyen eşimde ailesinde değil diyen çıktı mi bu mecrada , hep eş ailesi suçlu ama eş kişisi pür-ü pak derecesinde temiz...

Bunları düşünen ben değil, eşim annesinin anlattıklarından ötürü kafası karışıp benimde yaptığım açıklamalar..
Teşhis koyan da ben değilim yanımda doktoruyla konuştu kendi doktoru..

Eşimle kavga etmiyorum herkesin eksiklikleri var ama kapatılmasına kızıyorum..
Bizim eksiklerimiz olunca, kırılınca hemen dile geliyor..
Sorun hiç bitmeyecek galiba..
Esler annelerine kiyamiyor ama karilarina cok guzel kiyiyor maalesef sacma bir durum

Tavir koymazsaniz sorun bitmeyecek ki bitmiyorda her zaman bir olay cikar boyle cadi kvdeyle

Kimse hayatınızın merkezi olmasın. Sizde bu hayata bir kere geliyorsunuz

Tayincisiniz evi sattınız ama niye parasını yiyorsunuz yeni yerde ev alabilecek misiniz?
Ev alabileceğimiz bir yere gitmiyoruz, ben maddiyatımız kötü diye dile getirmedim..
Ev parasıyla araba aldık, şu an harcadığımız para kârımız olan..

Kv sini düşünmekten yoğunlaşamıyor demekki.

Ne var yani saçımızı boyayıp oğlumuza gösteremeyeceksek neden evlat yetiştiriyoruz
Sorun göstermek değil ki ne şekilde ne imayla gösterdiği..
Dalga geçmek için bence çokta yer aramayın

Bence de bu daha önemli.. Ya evi satmam ya da ev alacaksam o paranın 5 kuruşuna dokundurmam..
Evi satma sebeplerimiz vardı kendimizce..
Hem ticaret yaptık hem evimizi aldık..
Kalan para da keyfimiz oldu diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…