Kayınvalideye tahammül edememek..

Bundan bir tane de ben de var ..bedavaya gelim olduğum halde laf sokması begenmemesi küçümsemeyin bitmedi kendi hatalı kendi ezik halbuki onun acısını çıkarıyor bence bunlar yapmaz etmezler ama burnundan kıl da aldırmaz bunlar düşman başına bu tipler ama kendi kızı eminim çiçek gibi kvye düşer..haklısın. canım hamilesin. sana yazık

Bazı insanlar öyledir. Geneli öyledir. Evlenmeden önce oğlu bu aramaz sormaz bilmez evlendikten sonra kıymete biner biricik oğulları. Eşiniz de farkında ise bpşverin ne yapıyorsa yapsın. Evde başka kimsesi yoksa harcaması da batmasın gözünüze

Yardım etmek de destek olmak da zorunda değil buna neden kırıldınız ki

Ben paramız yok dememişim ki, sattığımız evden harcıyoruz demişim..
Ben kasap ücretini zaten ona ödetmedim, onun her şeyini alıp yoğurdu kenara çekmesine sinirlendim..
Altınlar kaynanamın ve bizim düğün borçlarımıza gitti..
Hem benim anneme borcumuz vardı 50 milyar borcumuz vardı, hem krediye..
Maddi yardım da eşimin annesine yapıyorduk..
Ben üzülmüyorum, içten kırıldım sadece eşim bana dert yanıyor gelmedi etmedi diye bende onu dile getirdim ona..
Buraya geldiğimizde benden yemek bekliyor çünkü normalde de yemek yapmıyor eşimin küçük kardeşi de bundan yakınıyor bize, konu onunla alakalı kızı gelince de kızı yemek yapıp kenara çekiliyor..

Yani ne ima ediyorsunuz? Açık açık yazın da rahatlayın.

Bırakın hastalansin
Yeri geliyor annemize neler diyoruz
Kayinvalideyi kutsal kılan ne
Eşim saygımı bozacağımı düşünüyor ama ben bu zamana kadar aramızda geçenleri konuşmak istiyorum sadece..
Ben anneme konuştuğum gibi konuşsam herhalde benden kötüsü olmaz

Peki biz zorunda mıyız?
O kadar ufak şeylere takılmışsınız ki böyle giderse çok uzun yaşamazsınız 3 aylık hamileyseniz hamileliğin tadını çıkarın çocuğun anne karnında olduğu dönemde en başından en sonuna kadar her şeyden etkilendiğini de unutmayın kadının bir hatasının faturasını tüm davranışlarına biçmeyin

Evinize gelmemesi daha iyi değil mi? Neden bunun için kavga ediyorsunuz ki? Hoşlanmıyorsaniz gitmeyin gelmeyin. Eşiniz gidip gelsin annesine. Madem gittiniz iş miş yapmayın. Her şeyi eşiniz halletsin nasıl annesi rahatına düşkünse siz de rahat rahat oturun. Annen şöyle annen böyle diye de eşinize söylenip durmayın. Ters teper sen de yettin artık diye size patlayıp annesini tutar olan yine size olur. Size direkt bir zararı yok anladığım kadarıyla. Bunlarla kafanızı doldurmayın.

Gelinle oğlu yardım etmek destek olmak zorunda mı ki
Altınını bile soguslemis kadın, yanlış anlamadimsa o kısmı
O kısımda bir muallak var diye adam akıllı yorum yapamıyoruz zaten anlaşıldığı kadar yorum yapılıyor gelin değil oğlu evlat olarak destek olmak istiyor olabilir bunda kötü bir şey göremedim ben

Kayınvalidenin geliri var mı ?
Konuyu okurken atlamış olabilirim.

Evime gelmemesi eşim için eksiklik ve bu bizim evimize de yansıyor sorun olarak, gitmeme gibi imkanımı yok eşim kabul etmez bunu başka şehirde çünkü..
Normal de çok iş yapıyordum annemden o şekilde gördüm, bu sefer geldiğimde sınırımı biraz daha koydum hem yaşanan şeylerden hem hamileliğimden ötürü..
Eşime konuşmayı bıraktım artık, bugün bana bişey söyledi annesiyle ilgili sizin meseleleriniz beni karıştırma diyip kenara çekildim..

Son düzenleme:
O kısımda bir muallak var diye adam akıllı yorum yapamıyoruz zaten anlaşıldığı kadar yorum yapılıyor gelin değil oğlu evlat olarak destek olmak istiyor olabilir bunda kötü bir şey göremedim ben
Gıda, fatura desteği yapılabilir bu kabulüm ama erkek ne anlasın borcu olup ıncığa cıncığa para verdiğini, mesela örnek bana süpürge aldım onun borcu var diyor eşime faturaları ödeyemedim oğlum diyor

Olamaz ama
Benim altınimla
Benim evimin bilmem ne parasıyla annesine destek olamaz
Çok parası varsa karısının annesine de 50 bin borcu varmış onu da ödesin

Ben böyle şeyi kabul edemem, siz edebiliyor musunuz gerçekten
Rizkimdan kesip kaynanayi doyurcam öyle mi ? Evini yeniliycem kendim borç içindeyken.
Kocam o zaman annemden aldığını da ödesin niye bitek anasına calisiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…