Kayınvalideye tahammül edememek..

Suç kayınvalidem başlayıp eşimde bitiyor anladığım kadarıyla,
Bende buna izin veriyormuşum,
Burda bazı yazılanlardan anladığım kadarıyla..

Son düzenleme:
Maalesef esler boyle sacma davrandikca kimse yer felan bilmiyor aksine kendilerini hanim aga zannedip devam ediyorlar
Ben laflarini versem bile esimin kurdugu tek cumle benim on kez kavgama bedel oluyor o yuzden suc sorun hep este
Burda nadir ciddiye alıp konuşanlar var..
İnsan açtığı konuya da pişman oluyor..
Anladığınız için teşekkürler..
Anlamayanlar da pek dalga geçmeye ya da aşağalamaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum..
İnsanların yazdıkları, katıldıkları noktalar varken..
Anlamayanlar, güllük gülistanlık dört dörtlük kayınvalidesi olanlar herhalde..

Bütün ilgiyi kendine çekmesinin başka bir sebebi olamaz kusura bakmayın..
Oturup bunları düşünmedim bunları yaşadım..
Lafımın nereye gittiğini değil sizin ne anladığını önemli..

50 yaşlarında diye yazmıştınız sanırım ; o yaşta yalnızlık, gelecek endişesi, kimsesizlik hissi kötü bir durum. 45 yaşındayım 52 yaşında bir ablam ve 53 yaşında çok yakın bir dostum var onlarda gördüm bu ilgi isteğini ve erkek evlat anneye daha güçlü ve şefkatli geliyor yanılmadıysam. Hayatın zor dönemleri bunlar, o yaşa kadar bir aile içinde yaşayıp sonra yalnız kalmak, baş gösteren irili ufaklı sağlık sorunları, yaşlılık endişesi ve özellikle menapoz evresi (şu an yaşadığımdan biliyorum) İlgi ve destek istemesi doğal, bunun dozunu ayarlaması gereken kişi eşiniz. Evlilik başlarken ailelerin her şeye koşmasını, maddi olarak büyük yardımlarda bulunmasını doğru bulmayanlardanım ama tabi ki gönül alma olarak bir şeyler yapabilirdi ama yapmamak tercihi bunlara bilenmeyin. Konunun kilit noktası eşiniz, onu da sizi de incitmeden ortayı bulmalı, ilgiye kardeşlerini de dahil etmeli, siz de her detayı görmemelisiniz. İnsanlar birbirinin aynı değil, herkesin davranışı, alışkanlıkları, psikolojisi farklı çok irdelerseniz size zarar.

Kocasından ayrı olması, herkesten ilgi beklemesi demek onun için..
Ben yaşadığımı biliyorum, sizde okuduğunuzu..
Hastasin bacim. Git tedavi ol. Her bosanan yada esi vefat eden herkesten ilgi beklemez.
Allah seni essiz birakmasin ozaman! yarabbim
Valla git tedavi ol, olmadanda cocuk yapma

Şu kadının yazdıklarını o kadar çarpıtmışsınız ki , gerçekten de kayınvalidesi sinir bozucu bir kadın. Ben sizi çok iyi anladım böyle numaracı oyunlu kv tipini iyi bilirim. Ama eşiniz yine iyi gibi. Boşverin umursamayın sınırlarınızı iyi çizin muhatap olmayın fazla.

Siz de çalışıyor musunuz?

Senin sorunun kaynana değil eşin.vermiycek yada kısıtlı verecek .göz göre göre afedersin tabir kötü olacak ama enayi yerine konmuş gibi hissediyorsun o yüzden herşeyi göze batıyor .vermesin eşin.cocugunuz olacak onu gelecegini bahane et konuş anlamıyor mu sen parani verme zaten kenara at biriksin yada eşini borca sok arsa ev bebek odası falan .verecek parası da kalmasın.ama asıl tavsiye takma hamilesin bu günlerin tadını çıkar karnındaki evladını etkileme .kadın öyle alışmış onu bu saatten sonra değiştiremezsin değiştirmeye de çalışma sen eşinle evlisin onla değil seni ilgilendiren eşinin tutumu onu çözsen zaten sorun kalmayacak

Kayınvalideniz beyaz pantolonu sizi neden rahatsız etti konu sahibi

Oğluna cilve yapıyor ne demek ya, esinizin elini mi öptünüz? Nasil hayatlar bunlar ya

Ayy sizi asiret gelini etseler asireti birbirine katarsiniz, cok fenasiniz ya

Bence de abartı değil. Hemde insanların ruh hali farklı olabilir.

Ben boşandım rahatladım bu konuları okuyunca daralıyorum Allah kolaylık versin.

Kendi kendine yetiyorsan kadıncağızdan niye medet umuyorsun ki imkanın olduğu ölçüde yağınla kavrul medet umma ,üzüleceğine herkes ne hali varsa görsün anne sonuçta çok ayrıntı yazmışsın çok basit

Ya kadın demek ki yalnızlık çekiyor,kadın demek ki oğluyla birşeyleri paylaşmak istiyor.Belki de en yakın arkadaşı oğlu.Sac boyatma yeryüzünde siz mi sadece saç boyatabiliyorsunuz.Size ne ister bir hafta ister iki gün sonra boyatir..Oğluna da ister yeni elbise alır giyer bak nasılım der ister saçını joleler diker nasılım der.Gercekten sanırım işiniz gücünüz yok dunyantek sizin etrafinizda dönüyor sanıyorsunuz ve herşeyi ben yaparım ben yapabilirim havasındasiniz.Siz bunu eşinize söyleseniz ve ben eşinizin yerinde olsam derim ki sana ne sana mı soracağım annemle ana oğul ilişkimi....Ya evleniyorsunuz sonra istiyorsunuz ki onu doguran ana yabancı olsun evladına yatacak yeriniz yok sizin be.....

Beyaz pantolon mu giymiş oha yaptığınız hesaplara bir bakın.Gercekten siz acayip şekilde işsiz, kime nasıl saracagini bilemeyen birisiniz bence.aldiginiz eşyaları da ya hiç almayın ya aldınız mı arkasından konuşmayın.Gidin evinizde yiyin kimseye yük olmayın o zaman.Ana baba evi tabii ki çocuklar alıp karşılayabilir yiyecekleri,yemekleri.Ben olayım eşim olsun gittik mi ailelerimizin durumu da var yani,ellerini ceplerine attirmayiz onların,çünkü saçma onlar çalıştı bizi büyüttü sıra bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…