• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini tek seven gelin ben miyim yahu?

Kötü kv cidden var. Hatta belki görmüşsünüzdür ben kayınvalideme adeta aşığımdır. O da bana.

Ben 5 çocuk doğurdum ama en çok slimi seviyorum hepsi bir yana slim başımın üstüne der.

Değil hizmet beklemek evine gittiğimde kızlarına yengenize kahve yapın, şakalaşırken saygınızı bozmayın der.

Kendi kızı için "alt tarafı doğum yapacak devlette yapsın amaaan" derken bana "özele git iyice ilgilensinler sakım devlete gidip sıra falan bekleme sen çok değerlisin bebek her türlü doğar önemli olan senin iyi bakılman" der.

Bir şey yapacağında, alacağında fikrimi almadan adım atmaz. Onun için hayatında düdüklü tencere almayan ben düdüklü tencere konusunda master yapmışımdır. Benim dediğimi alır.

Her gün konuşuruz. Aramazsam neden aramadın demez, o arar. Lafını etmez böyle şeylerin.

Eşime kızdığımda falan şahit olursa "senin dönecek evin yok, sefil olursun, karının gözünün içine bak çıkarma adam ol"bu yapıştırır.

Ama bu kadın diğer gelin adayına kök söktürdü zamanında, oğlunun ilişkisini bozdu ben şahidim. Oğlumu üzüyordu Telde ağlatıyordu dedi çıktı işin içinden.

İleride ne olur bilmiyorum ama "benim kaç tane gelinim olursa olsun senin yerin ayrı olacak" der hep. Eltilerimin çekeceği var gibi.
Senin kayınvalide de fazla tutarsızmış Slim
Öz kızına bile normal davranmıyo bence
Elti olayına da şok oldum
Senin için inşallah hep böyle gider

Ben de seviyorum kayınvalidemi. :KK200: Annecim derim hep, o da bana hep kızım, ....cığım der.

Çok iyi kadın, çok güleç, her zaman mutlu olacak bir taraf bulur. Hepimizi güldürür. Allahım onu başımızdan eksik etmesin.

Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
Yoo bn de severim kayınvalidemi seven gelinlerde var elbet,onlar bizi sevince biz de seviyoruz elbette :)

Bende severim kayın validemi. Evine gittiğimde huzur bulurum. Onunla konuşmak rahatlatır. Çünkü rahat ve sakin biridir. İnce düşünceli. Bazen benim düşünmediğim ayrıntıları kendi düşünür. Örnek dış Çek'im yaptırmayacaktım kendi demiştir olmaz öyle dış Çek'im yaptırın yıllar sonra bile anı olarak kalır demiştir. Bunun gibi birkaç tane daha örnek var. Çok şükür bin şükür. Geçmişte ailemde o kadar sorun vardı ki. Allah bana ödül verdi. Artık huzurlu bir hayat yaşıyorum. Bin şükür.

Benim kayınvalidem fesat kinci düzenbaz biri olamazdı ki....Böyle birinin oğlu da annesine benzer, az ya da çok, ama mutlaka annesinden aldığı şeyler olur; ben zaten böyle biriyle evlenmezdim.

Demek istediğim özetle şu: kocalar bu kadar mükemmelken anneleri bu kadar kötü olamaz, ben bu tezatlığa anlam veremiyorum. Kocam mükemmel ama kaynanam pisliğin teki!!! yok böyle bir şey yani....Ya da kayınvaldem yüzünden boşanıyoruz, aslında kocamla çok mutluyuz, yuvamı kayınvalidem bozdu. Buna da inanmıyorum, bahane gibi geliyor bana...Gerçekten iyi mükemmel bir eş ve evliliği hiç bir şey bozamaz. O yüzden yeni evleneceklere tavsiyede bulunmak istedim, ön yargıyla kayınvalidelerine yaklaşmasınlar ki mutlu olabilsinler diye...
Öyle olsa her kardeş te aynı olurdu
Aynı anne babadan olduklarından
5 parmağın 5 i bir değil derler, hani her kardeş te farklı gibi
Biz eniştemin abisini duymuştuk, pek iyi bahsedilen biri değildi
Ablamın eniştemle evlenmesini istemiyorduk mesela
Evlendiler ısrarla, çok şükür abisine hiç benzemiyo eniştem
Eee ikisini de yetiştiren aynı kadın? Hani oğlu iyiyse kaynana da iyiydi
Cıks olmadı Nil, BDV de hele hiç olmadı

konu sahibi çok iyi niyetlisiniz
ne mutlu size ki iyi birine düşmüşsünüz
ben kv ile aralık ayından beri konuşmuyorum
evliliğimin 6. yılı içindeyim
bu zaman kadar hep sustum ama sizin iyi olmanız yetmiyor
kv nin kızı yok kızı gibi olayım dedim ama insanlara iyilik yaramıyor
ne mi yaptım?
ayda bir mutlaka dışarı çıkardım,üstüne başına kıyafet aldım,anneme yapmadığımı ona yaptım,saygıda kusur etmedim,nereye gidecekse arabayla götürüp getirdim,kredi kartımı verdim istediğini alsın diye, bi mağazada bişey görüp beğendiğinde eşimi çekiştire çekiştire almaya götürdüm, işim gereği çok seyahat ettiğim için gittiğim yerin neyi meşhursa kasalarla getirdim. ama sonuç ne oldu koca bi hiç.ne orospu gibi giyindiğim(beyaz pantolon üzerine pudra rengi tunik giydim.kapri kol ve herhangi bir dekolte yok) kaldı, ne namussuzluğum(sebep evime nişanlı çiftin gelmesi.neymiş eve eşim yokken nasıl erkek alırmışım. sanki erkeği tek almışım gibi.ulan nişanlısıyla geldi.2 saat oturup gittiler) kaldı. evime, düzenime,kazandığım paraya kadar karıştı.çocuğuma küfür öğretti,annem babam evime tatsızlık çıkmasın diye gelmediler.. kadının hac parasına kadar ödedim, yazlık istedi yazlık alındı üstelik benim altınlarım ve eşimin çektiği kredi ile.
sadece bi pazar olsun eşimle baş başa kahvaltı yapmak istediğim için eşime beni boşamasını salık verdi.üstüne oğlum sana kız mı yok çocuğu da alırız dedi. üstüne benim anneme babama laf saydırdı. ki bu kadın hem kendi kardeşleriyle hem de kp in kardeşleri ve annesiyle küs.

şimdi siz olsanız bu kv ile konuşur musunuz?

Kendi kızına niye öyle yapıyor yahu,sonra sana düşman olmasınlar?

Kayınvalidem çocuklarına çok düşkün değildir. Bi küçük kızı bi ben. Oğullarını ve büyük kızını böyle öle bite sevmez. Ufak olan da bana düşmanlık besleyecek tipte değil daha 14 yaşında. O da sever ve bozulmaz böyle şeylere.

Eşim de kayınvalidem gibi davrandığından bana düşmanlık besleyen olsa da belli edemez, eşimden annesi babası dahil herkes çekinir.

Kayınvalidem çocuklarına çok düşkün değildir. Bi küçük kızı bi ben. Oğullarını ve büyük kızını böyle öle bite sevmez. Ufak olan da bana düşmanlık besleyecek tipte değil daha 14 yaşında. O da sever ve bozulmaz böyle şeylere.

Eşim de kayınvalidem gibi davrandığından bana düşmanlık besleyen olsa da belli edemez, eşimden annesi babası dahil herkes çekinir.
Bunu yapan annem olsa bozulurdum galiba ben :) Allah bozmasın:nazar:

Bende severim kayinvalidemi çok düşünür beni hiç birseyime karışmaz hoş o karışmak istese eşim karıştırmaz arayi çok iyi bulur eşim, sadece kayinvalidem biraz fazlaca konuşur anlatacaklari bitmez onada alistim artık hee deyip geciyorum :halay:

Kendi kızı için "alt tarafı doğum yapacak devlette yapsın amaaan" derken bana "özele git iyice ilgilensinler sakım devlete gidip sıra falan bekleme sen çok değerlisin bebek her türlü doğar önemli olan senin iyi bakılman" der.
Bu da normal değil ki.
Kızı alt tarafı doğum yapacak da siz napacaksınız o zaman? Kızı değerli değil, iyi bakılmasa da olur.
Pes.

Senin kayınvalide de fazla tutarsızmış Slim
Öz kızına bile normal davranmıyo bence
Elti olayına da şok oldum
Senin için inşallah hep böyle gider

Sonuçta iki gelini bşr damadı daha olacak. Öyle ya da böyle bekar ölmeyecek bu çocuklar.
Bu arada damadını da sevmiyor:D

Aklıma geldi, geçen gün ona gittiğimde görümcem uyumak için kızını bırakacaktı. Çocuk gürültüsü olacak öff dedim, almadı kv. Baksın çocuğuna deyiverdi.

Sahi bu kadın beni niye böyle seviyor acaba. Gelinin torundan tatlı olduğu görülmemiştir.

Valla benimkide iyidir 20 yil olmuş kp ölmüş benimki kucukmus daha üç çocuk bakti bu kadin tek başına bide oğlunun biri ölmüş kalmış 2 evladiyla eltimle o kadar iyi değiller ama kv suçu yok bence eltim annesinin aldığı 1 liralık biseyi bile reklam eder günlerce kv nin aldığını isterse 10 bin olsun hiç anmaz ama napsin kv oğlunun hatrına katlaniyo ufacık bir konudan bile eltimin bahçede bas bas bağırdığını bilirim benle öyle değiliz kesinlikle oluyor ufak atışmalar ama kimseye yansitmayiz sever beni hele bensiz bana sormadan igne almaz ben gider secerim beğenirim o alır kapıdan dışarı cikmaz bana sormadan hastaneye gideriz doktorun odasına girerken bile bana bakar sende gel der doktor teyze yanliz gel der gelinim benim herseyim oda gelsin der hep o benim hem kizim hem arkadaşım hem gelinim der idare etmeyi bildikten sonra eğer karşıdaki insan gerçekten kötü kalpliyse yapacak birşey yok ama o kadar değilse bizde evlat sahibi olcaz napalim şimdi kocaya at anneni babanı gel diyemeyiz

işte fazla iyi niyetli olmak bazen bunaltıyor iyilikten ne yapacaklarını bilmiyorlar düz duvara tırmanıyorlar :işsiz:
ama yine de severim :KK37:
Allah için bende severim haa gıcık olduğum zamanlar yokmu? tabiki var ...
Ben biraz empati kurarım eşim anneme şunu dese bunu dese onu yapsa bunu yapsa çok üzülürüm derim ve kendimi frenlerim.

Son düzenleme:
Tatlim kayinvalidesini seven kizlar bos bosuna sevmiyo ki kayinvalidesi iyi biri geline sevgi veriyor ki karsilikli anlasma durumu oluyor. Gelini sevmek istemeyen bi kaynana oglunu kiskanan gelinine bi sey almaya kiyamayan her seyine bi laf bulan huysuz bi cadalozu nasil seveyim? Ben ilk zamanlar ona cok sevgi verdim beni sevmesi icin ama deymezmis. Onun icin ben kac kisiyle kustum ama sonuc su ki o benim onun icin kustuyum insanlara cok yakin ve beni sucladi kavgada artik yorumu da size birakiyorum nogle kaynananyi sevebilen demek ki gurursuz biri .

Sonuçta iki gelini bşr damadı daha olacak. Öyle ya da böyle bekar ölmeyecek bu çocuklar.
Bu arada damadını da sevmiyor:KK70:

Aklıma geldi, geçen gün ona gittiğimde görümcem uyumak için kızını bırakacaktı. Çocuk gürültüsü olacak öff dedim, almadı kv. Baksın çocuğuna deyiverdi.

Sahi bu kadın beni niye böyle seviyor acaba. Gelinin torundan tatlı olduğu görülmemiştir.
Seninki gercekten anormal bu kadar olmaması lazım ama umarım bi elti gelince kv değişmez çünkü araya mutlaka biri giriyo canim kızında böyle yapması tuhaf bence sonuçta kendi doğurdu onu sana ozele git ona devlete demesi çok hayretlik bir durum

Aranızdaki ilişki sorgulanmaz elbette ama size ayrı, kayınvalidenize ayrı şaşırıyorum.

Böyle bir ilişki istemezdim.

Back
X