- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.033
- 163
- Konu Sahibi Nil desperandum
Senin kayınvalide de fazla tutarsızmış SlimKötü kv cidden var. Hatta belki görmüşsünüzdür ben kayınvalideme adeta aşığımdır. O da bana.
Ben 5 çocuk doğurdum ama en çok slimi seviyorum hepsi bir yana slim başımın üstüne der.
Değil hizmet beklemek evine gittiğimde kızlarına yengenize kahve yapın, şakalaşırken saygınızı bozmayın der.
Kendi kızı için "alt tarafı doğum yapacak devlette yapsın amaaan" derken bana "özele git iyice ilgilensinler sakım devlete gidip sıra falan bekleme sen çok değerlisin bebek her türlü doğar önemli olan senin iyi bakılman" der.
Bir şey yapacağında, alacağında fikrimi almadan adım atmaz. Onun için hayatında düdüklü tencere almayan ben düdüklü tencere konusunda master yapmışımdır. Benim dediğimi alır.
Her gün konuşuruz. Aramazsam neden aramadın demez, o arar. Lafını etmez böyle şeylerin.
Eşime kızdığımda falan şahit olursa "senin dönecek evin yok, sefil olursun, karının gözünün içine bak çıkarma adam ol"bu yapıştırır.
Ama bu kadın diğer gelin adayına kök söktürdü zamanında, oğlunun ilişkisini bozdu ben şahidim. Oğlumu üzüyordu Telde ağlatıyordu dedi çıktı işin içinden.
İleride ne olur bilmiyorum ama "benim kaç tane gelinim olursa olsun senin yerin ayrı olacak" der hep. Eltilerimin çekeceği var gibi.
Öz kızına bile normal davranmıyo bence
Elti olayına da şok oldum
Senin için inşallah hep böyle gider