• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidesini tek seven gelin ben miyim yahu?

Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...
canım hayatı biraz fazla hafife alıyorsun, ne olaylar yaşıyor insanlar içinde değilsin böyle konuşmak kolay ve açıkcası hiç hoş değil.KV den önce insan olabilseler zaten sorun yaşanmaz.

Çiçek yollamakla olsaydı o " eminim " dediğiniz sonuç çiçek bahçesine dönerdi dünya.

Burada okuyoruz, hakaret ediliyor, yok sayılıyor, herşey karisiliyor , oğlundan kıskanıyor, ayırmaya çalışıyor v.s

Iyi kv. Varsa hayatınızdaki bunu demek çok kolay. Ufak hataları herkes görmez zaten. Yukarıda yazılanlardan biri yapılsa yine çiçek yollayıp ilk adımı atar misiniz ?

Söyledikleriniz bana biraz celiskili geldi. Önyargili olmayin diyorsunuz ama kayinvalidesiyle anlasamayan (sebeb herne olursa olsun) insanlari siz yargiliyorsunuz. Kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda. Sever gibi yapacagima saygimi korurum bu daha samimi geliyor bana.

Ztn biz gelinler dogustan kinci nefret kusan insanlariz..Ah dedik bi evlensekte evliligimizin daha en basindayken bi hedef secsek kendimize aglasak uzulsek sinir olsak sahsen bekarken en buyuk hayalimdi kv nin nisanimdan snra esime baska birini uygun gormesi ..evlendikten sonra esimle tanistirmak istedigi kizlari gelip bana anlatmasi..Ben esyalarimi kendim begendim die es adayimin evlatliktan rededilecegini yillarca hayal ettim mesela..Yani Simdi esimi dogurmus bu mukemmel anneye ben bi cicegi cok goruyorum tabiki bnm hatam haklisiniz.

Bugünkü forum konuları hep kaynanalar üzerine. Herkes ne kadar çok problem yaşıyor, inanamıyorum vallahi....Bütün kayınvalideler mi bu kadar kötü, düşüncesiz; bu gelinlerin hiç mi suçu yok? Nedir bu ön yargı anlayamadım gitti.
Benim anneciğim iyidir, çok severim, o da beni oğlunu torununu çok sever. Hataları yanlışları yok mudur, tabii ki vardır ama benim annem kadardır ya da her insanın olduğu kadardır. Ön yargıları yıkıp iyi niyetle, kendi anneniz gibi bakmaya çalışsanız eminim daha mutlu olacaksınız çoğunuz...Bu gün bir sürpriz yapın kayınvalidenize, evine bir çiçek buketi yollayın, iyi olmak için ilk adımı atın siz eminim devamı gelecektir. Ölüp bittiğiniz aşık olduğunuz kocanızı yetiştiren, büyüten, sizden daha çok seven insan eminim kötü biri olamaz...

Valla bende çok seviyorum
Benimde annem yerinde
Bir gün kötülüğünü görmedim oğlu nasılsa bende öyleyim onun için.
İnsanlar genelde çabuk yüz göz olup önceden önlem aldıkları için istemedikleri şeyleri yaşıyorlar

off biktik valla sizin genelge gibi yazilarinizdan. yok kayinvalidemle cok iyi anlasiyorum neden siz anlasamiyosunuz, yok kadinlarimiz niye bu kadar gurursuz.. gereksiz yere bdv'yi isgal ediyorsunuz bence. madem derdiniz yok niye buraya konu acma geregi hissediyorsunuz? kendinizi ovmekten baska birsey degil yaptiginiz. "Ben cok iyiyim cok mukemmelim, kayinvalidemle de cok iyi anlasiyorum, gurursuz bi kadin da degilim baskalari gibi.." Ben actiginiz konulardan bunlari gozumuze sokmaya calistiginizi cikariyorum.

masallah de :)
bende severdım cok saygı duyardım
ama oyle bı sevgımı guvenımı tukettıler kı... ıyı nıyetımı oyle bı kullandılar kı
esım annesıne benı sevsen boyle yapmazdın sorun eşimle degıl sen benı sevmıyorsun bellıkı dedı
düşün...

kötü olan ınsan kötüdür ortada cocugu bıle olsa, zaten kayınvalıde ıyı bı ınsan olsa oglunun huzuru ıcın idare edebılır
benım annemde kayınvalıde ama gelınımız annemı sever ben kayınvalıdemı artık sevmıyorsam mutlaka bı sebebı vardır mesela ;)

off biktik valla sizin genelge gibi yazilarinizdan. yok kayinvalidemle cok iyi anlasiyorum neden siz anlasamiyosunuz, yok kadinlarimiz niye bu kadar gurursuz.. gereksiz yere bdv'yi isgal ediyorsunuz bence. madem derdiniz yok niye buraya konu acma geregi hissediyorsunuz? kendinizi ovmekten baska birsey degil yaptiginiz. "Ben cok iyiyim cok mukemmelim, kayinvalidemle de cok iyi anlasiyorum, gurursuz bi kadin da degilim baskalari gibi.." Ben actiginiz konulardan bunlari gozumuze sokmaya calistiginizi cikariyorum.

Bir egom var:kahve:

Bdvyi boyle de kullanabiliyoruz sanirim.

Asla! ne cicek alırım ne yüzüne bakarım ne de yolda düşse kaldıririm.
Oğlu cicek alsın...
Benimkini ne kadar kötü olabileceğini tahmin bile edemezsin.

Belki de bunun açılımı kimyaların tutmamasıdır.
Bu konu üzerinde yargılamaya ya da konuşmaya gerek yok bence. Herkes kendi yaşadıkları ölçüsünde hisseder. Sen sevebilirsin başkası sevmez. Sorun ne ki ben anlamadım?

Back
X