Kayınvalidesini sevenler yok mu????? :)

Ha bu arada tek tarafli degil bu onlarda beni cok seviyolar diye dusunuyorum yoksa bu evlilife gidici diye bakarlardi biliyorum
Allah korusun bisey olsa esim onlara gitse herhalde doverek geri gonderirler esime sik sik bu kizi uzersen yakandayim der kayinpederim hic dislanmadim oyke pipirikli biri degiller yemekten sonra masada isterse on saat kalsin anin tadini cikarirlar kasmazlar cay bitti hemen hizaya gel durumu yok biz gocmeniz yok oyke adetlerimiz bizim onlarda edirneli uyusuyoruz yani

Onceden evlilik yapmistim 1 yasini gecmisti oglum simdi 3 yasini gecti 8.5 ay evvelde evlendik toplamda 2 senedir beraberiz esimle ailesiylede o zamandan beri tanisiyoruz

Onceden evlilik yapmistim 1 yasini gecmisti oglum simdi 3 yasini gecti 8.5 ay evvelde evlendik toplamda 2 senedir beraberiz esimle ailesiylede o zamandan beri tanisiyoruz

Şimdi anladım.. Ben oğlunuz şu an 1 yaşında sandım okuyunca. :)

Yok yok 3 yas 3 aylik oglum gecmisten bahsediyorduk kendi anam babam bile diyor bu kadar piskin biz bile olamazdik iyi insanlar gercekten Allah acilarini gostermesin uzun omurlerimiz olsun

Kod:

annem canım annem cennet kokulu annem. Nasıl özledim ya seni ben. Keşke bir kere seni görme , öpme fırsatım olsaydı. Rüyamdakiler yetmiyor artık annem. hala içim acıyor annem sensizliğe. nasıl geçecek ki bu içimin acıması bilemedim.

Az bi zaman kaynanalığını görmüşsünüz ve hep hastalıkla uğraştığınız için kaynanalık görmemişsiniz ve ondan çook seviyorsunuz. İnanın bana hasta değilde sağlam olsaydı bu kadar iyi konuşmazdın kayınvalideniz hakkında Allah rahmet eylesin iyi insanlar çok yaşamıyor malesef

Gelin olduğu için tüm kızlar melek olsa, eltiler de çok iyi anlaşıp didişmezlerdi. Kaldı ki ben çok gördüm gelinken kayınvalidesini suçlayıp kendi annesi konu olunca gelinini haksız görüp suçlayan, görümcesinden şikayet edip görümcelik yapan.
İnsanları iyi veya kötü yapan aldıkları sıfatlar değil, karakterleridir.
Bence hiç tanımadığınız ve rahmetli olan bir insan hakkında sırf adı kaynana diye, hastalığından kaynanalık görmemişsindir diye bahsetmek doğru olmaz.

Son düzenleme:

Ben kayınvalidesini kötülemedimkii.. Ama inan her kaynananın içinde geline çektirmekk vardır Onlarda elin kızına yapmadıkları kalmaz,konu kendi kızları olunca değişiyorlar ne hikmetse

Ben kayınvalidesini kötülemedimkii.. Ama inan her kaynananın içinde geline çektirmekk vardır Onlarda elin kızına yapmadıkları kalmaz,konu kendi kızları olunca değişiyorlar ne hikmetse

O zaman kendimiz de dahiliz, şimdinin gelini, sonraki zamanın kayınvalidesi olacağımız için..

Bende onu diyorum işte, kayınvalider iyi gelinler kötü demiyorum ama bazende herşeyi çok abartan kişiler olunca, '' kayınvalideniz eşinizi ne sıklıkla arıyor '' gibi, kendi çocukları olup bir de herkesten kıskandığını da görünce şöyle bir düşünüyorum. O zaman da hep bana mantığı çıkıyor ortaya, kayınvalidesinin herşeyinden yakınıp aynı davranışları sergileyince gelinlerinin şikayetinin bir anlamı kalmıyor. Şikayet ettiğinin aynısını yapmaya meyilli oluyorlar çünkü..

Son düzenleme:
O zaman kendimiz de dahiliz, şimdinin gelini, sonraki zamanın kayınvalidesi olacağımız için..

Eğer öyle bi kaynana olursam Allah o gün canımı alsın inşallahh... Kendime en büyük bedduayı ederdimm valla Allah yazdıysa bozsun öyle olmayı

Eğer öyle bi kaynana olursam Allah o gün canımı alsın inşallahh... Kendime en büyük bedduayı ederdimm valla Allah yazdıysa bozsun öyle olmayı

Her kaynananın içinde geline çektirmek olursa, biz de içine gireriz ki :) zaten böyle insanlar özellikle çocuklarına bağımlı olanlardır, o çocuğun bir birey olup bir yuva kurduğunu kabullenememekten geçiyor maalesef, yani aslında iyi kaynana, kötü kaynana olmak ya da gelinken kendimizi haklı görüp ileri de kaynanamızın şikayet ettiklerini gelinlere yapmaları bu yüzden işte.

Arkadaşım en büyük örneğim, kayınvalidesi kendi kaynanası ile görüşmüyor, çocukları da sevmiyor babaanneyi, ama kendisi gel gör ki gelinle dip dibe yaşamak istiyor, oğlu ve gelini hep dizinin dibinde olsun istiyor. Yani bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyor insan :)

Malesef epmati yapmayıp herkesin kendini haklı görmesi..

Son düzenleme:

Benim kaynanam çocuklarını sevmiyorkii beni sevsin Kaynanada kendisi görümceyle görüşmüyor bana kızlarıyla iyi geçinmemi telkinliyor hahaha komedii

ben seviyorum şu anda

inşallahta hep öyle olur :114::114::114::114:

Eşimin ailesine göre kayınvalidemle aynı kişilikteymişiz. Onun da kendi içinde açmazları, takıntıları var. Ama onu olduğu gibi seviyorum. Bana dünyanın en güzel hediyesini vermiş, oğlunu büyütmüş bugüne getirmiş. Herkesin kusurları var, iyi yönleri ele almak lazım. İçinde kötülük olan bir kadın değil. Beni tecrübesizce sahiplenmeye çalışıyor hepsi bu. Sağ olsun, canı bedeninde olsun. :)

Son düzenleme:
Ben de kayınvalidemi çok severim o da beni. Okuyunca çok kötü oldum ne kadar güzel anne kız ilişkiniz varmış rabbim size de böyle gelin nasip etsin. rabbim kv nurlar içinde yatırsın.

ben kayınvalidemi hastalık süresinde tanımadım. hasta olmadan önce tam 5 yıl boyunca tanıdım onu. o zaman da hiç öyle bir insan değildi ki. üstelik benim eltim 4 yıldır tanıyorum ablam gibi onun oğlu benim öz oğlum gibi. Eşimin ablası görümcem kendi ablam gibi. bence herşey karşılıklı ben öyle inanıyorum. benim kayınvalidem hasta olmadan önce de hasta olduktan sonra da hep bana ve benim aileme dua etmiş insandır. Ne olursa olsun benim kayınvalidem kayınvalide olmadı hiç bi zaman . olamazda zaten onu beceremezdi o.

Ne güzel canımm yaa sen ondan razı olmuşsun eminim o da senden olmuştur Mekanı cennet olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…