Kayınvalidesini sevenler yok mu????? :)

Allah sabır versin, nurda yatsın kayınvaliden
Ben her şeyin karşılıklı olduğuna inanıyorum, kötü insan yok mu tabi ki var
Ama burada okuduğum konularda, büyük önyargılar gördüm hep
Yani anlatmışsın ya, sen yorulma gelin yemeği bende yiyin demiş rahmetli, burada bunu diyen kayınvalideler dert oluyor, hep onlara mı gideceğiz, bize hükmetmek istiyorlar bir sürü şikayet. Ben karşılıklı anlayışla bazı şeylerin çözülebileceğine inanıyorum ama maalesef bizim kadınlarımız önyargılarıyla evleniyorlar. Foruma bak daha nişanlıyken başlıyor herkes, görümcem böyle, kayınvalidem böyle... Dediğim gibi kötülük yapanı yok mudur mutlaka ki var ama hepsinin öyle olduğuna inanmıyorum, buraya yazan gelinlerin bir de kayınvalidelerini dinlemek gerek. Sen iyi niyetli olmuşsun, rahmetli de sana anne olmuş, ne güzel, ne mutlu size. Kaybetmek çok acı ama gönül hoşluğuyla, helallikle uğurlamak da sonsuz bir huzur.

Ben. Çok severim. Hem de çok.
Belki tepki gösterenler olacaktır ama kendi annemden daha çok iyiliğini görmüşümdür

basınız sagolsun allah sabır versin.benim kaynanam öyle cok düşünceli degildir hani kızlarına patik örer falan bana hiç yapmadı vs. ve ogluna cok düşkün yani kocama ama beni gercekten sever biliyorum .bende kaynanamı cok seviyorum alt üst oturuyoruz ve cok mutluyum 4 yıllık evliyim bir gün beni kırmadı evime esyama karısmadı cok seviyorum kendisini.allah basımızdan eksik etmesin kaynanamı.görümcemden kaynanalık görmüşümdür ama kaynananmdan allah razı olsun herzaman cocuklarıma bakar ben kocamla carsıda alısveriş vs yaparız kaynanam oogluma bakar gocunmaz seviyorum kısacası annemi

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ki boyle insanlar zaten cennetlik... bizim kv birak sadece laf soksunlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…